Redacteur
door Redacteur Apr 25, 2022 om 11:15
Computers & telefonie

Bereikbaarheid Vraag & Beantwoord

op dit moment is Vraag & Beantwoord door drukte bij momenten slecht of niet bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak! We werken er hard aan om het forum weer stabiel te laten draaien.


 


De redactie

569 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Dirk Couzy
Dirk Couzy - Dec 3, 2022 om 04:28
Winkels & webshops

Ik heb 2 T Shirts van verstappen.com en heb nu extra €41 aan Tax moeten betalen

Ik heb 18 November jl Black Friday twee T Shirts besteld €69,30 (€19,75) verzendkosten zit in de totale prijs en na 8 dagen kreeg ik telefoon van de koerier van FedEx nog eens €41 moest betale voor Tax en dat stond negens op papier en Ik woon in Azië dat is toch pure discriminatie en als Ik dat niet zou betalen dan kreeg Ik het pakketje niet en hun 2 T Shits voor nakko nadda dan zei Fed Tax ... Lees meer

va
vanZonEmiel - Dec 3, 2022 om 01:23
Huishouden & energie

Ik verbuik (bijna) 400KWH per maand maar ben bijna 16 uur per dag van huis

Hoi! 
ik ben zzper in de bouw en ben bijna nooit thuis. Ik ben alleenstaand.

veel uren lange dagen,
ik heb me gas voor de verwarming uitgezet want de woning is voldoende geïsoleerd, jk verbruik nog geen kuub per maand aan gas. heb alles Smart via de wifi, heb geen koelkast meer om de energie te drukken.
koop eten vers (kook op de dag zelf) of eet buiten de deur, ... Lees meer

karolos
karolos - Nov 30, 2022 om 14:23
Huishouden & energie

Krijg sinds kort e-mails van mijnkansen.nl. Wat is dit voor site?

Krijg sinds kort e-mails van bijv. Eneco i.s.m. "mijnkansen.nl" en Edel Collecties i.s.m. "mijnkansen.nl". Ik heb me nooit aangemeld en vraag me af wat dit voor site / bedrijf is? Het bedrijf schijnt in Valencia gevestigd te zijn, maar vertrouw het voor geen cent. Uitschrijven kan ik me natuurlijk, maar dan weet men dat ik hun mails ontvang. Wat is wijsheid? Lees meer