cr
door crazydave 20 okt. 2003 om 20:25
Computers & telefonie

Cdrom branden

hallo wie kan mij uitleggen hoe en waarmee ik het best mijn digitale fotos mee op cdrom kan branden zodat ik ze bij iemand anders thuis op een gewone dvd speler kan laten zien

518 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

va
door vannisius - 16 apr. 2004 om 11:45
4 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo Dave,
Helaas ligt het niet zo eenvoudig, de meeste dvd spelers ondersteunen tegenwoordig MPC, VCD, DVD,maar niet alle DVD spelers ondersteunen foto-cd. Met andere woorden, de DVD speler moet photo-cd ondersteunen. Als je in de handleiding van de DVD speler "picture CD"of "kodak photo cd"ziet staan, dan kun je gewoon je foto's zelfs op een normale cd branden, in JPG formaat (schrijf me maar hoe dat noet als dit niet bekend is) en dan kan het op de dvd speler worden bekeken.

Maar je kan dus nooit garanderen, dat een gemaakte foto-cd op alle dvd spelers kan worden afgespeeld! het ligt dus nogmaals aan de dvd speler.

door paul_1 - 16 apr. 2004 om 11:45
10 Antwoorden / 1 Vragen
0

Er zit altijd een programma bij je brander, en die kan je gewoon gebruiken.
De laatste tijd zijn alle programma's wel goed, dus dat is het probleem nooit.
Wel moet je eerst even je foto's bewerken, en het best kan je je foto's als jpg (JPEG) opslaan.
Kijk in de beschrijving van de DVD player welke plaatjes hij kan ondersteunen.
Vaak kan je ook CD-RW gebruiken, maar soms ook niet, dus let even op.
...
Zelf gebruik ik de programma's: DirectCD en BurnIT.

ep
door epiening - 16 apr. 2004 om 11:45
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

Je kunt het beste de foto's op een vcd (of als de dvd-speler dit ondersteund een svcd) branden. Je kunt hier het beste het programma Foto op CD&DVD van Magix voor gebruiken. Werkt simpel en, als je ooit een dvd-brander hebt, je kunt de foto's ook op een dvdr branden. Vaak worden er bij digitale camera's programma's meegeleverd waarmee je ook foto's op vcd/svcd kunt branden, bijv. Memories-Disc van HP.

door NatureTravel - 16 apr. 2004 om 11:45
642 Antwoorden / 8 Vragen
0

Er zijn vele pakketten waar je dergelijke CD's mee kunt branden.
Tegenwoordig kun je je beelden gewoon in JPEG(JPG) op een CD zetten, de gemiddelde DVD-speler gaat daar goed mee om en laat je foto's gewoon zien.

rh
door rhandor - 16 apr. 2004 om 11:45
5 Antwoorden / 1 Vragen
0

op de onderstaande site kun je een programma downloaden waarmee het allemaal kan.
http://www.nu2.nu/photovcd/

ja
door jank - 16 apr. 2004 om 11:45
168 Antwoorden / 8 Vragen
0

De meest simpele methode is de foto's in jpeg of jpg te branden op een cdr. Wel moet de dvd speler dit formaat ondersteunen, maar huidige modellen doen dat allemaal.
Wil je nog verder gaan in je creativiteit, dan kun je overwegen hiervoor een speciaal programma voor aan te schaffen. Dan kun je een "diavoorstelling" met muziek maken en diverse soorten overgangen en dit afspelen op de dvd speler.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

lo
lovewinnie - 10 dec. 2019 om 18:08
Winkels & webshops

Pakket ontvangen voor buren, deze persoon woont daar niet. Wat nu

Goedenavond 
Ik heb een vraagje. Uit goed fatsoen heb ik vorige week een pakketje aangenomen van postnl voor de buren van nr 30. Deze mensen kwamen dus zaterdag pakket ophalen, nou ja dat was de bedoeling maar ze kwamen kijken want Ze hadden niks besteld. Naam van hun staat ook niet op het pakket maar een wild vreemde. Alleen adres klopt. Ze willen het dus niet hebben .
Nu heb ik contac ... Lees meer

Zorgverzekering en contract ziekenhuis

goedemiddag,

Ik weet niet of dit de juiste plek is, maar ik verbaas en irriteer me er zeer over dat ik voor 31 december een zorgverzekering moet afsluiten, maar dat het nog steeds bij veel zorgverzekeraars nog niet duidelijk is met welke ziekenhuizen zij een contract hebben. Mijn huidige verzekeraar is Zilverenkruis (met basis zeker) zodat ik afgelopen jaar in Alkmaar terecht kon. Nu is ... Lees meer

vi
viezeluchtkwaliteit - 11 dec. 2019 om 16:59
Voeding & gezondheid

Chemisch bewerkt hout in de houtkachel

Mensen naast ons stoken er lekker op los met het koude weer. Gezellig bij het haardvuurtje. Maar waar wij ons zorgen om maken is dat hij chemisch bewerkt hout gebruikt omdat te gebruiken voor de houtkachel. In de voorlichting van de gemeente wordt genoemd dat je alleen onbewerkt hout mag verbranden. Maar hoe weet je of iets bewerkt is of niet? Keukenkastjes, tuinpalen en alles komt in de tuin te s ... Lees meer