cr
door crazydave Oct 20, 2003 om 20:25
Computers & telefonie

Cdrom branden

hallo wie kan mij uitleggen hoe en waarmee ik het best mijn digitale fotos mee op cdrom kan branden zodat ik ze bij iemand anders thuis op een gewone dvd speler kan laten zien

1066 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

va
door vannisius - Apr 16, 2004 om 11:45
4 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo Dave,
Helaas ligt het niet zo eenvoudig, de meeste dvd spelers ondersteunen tegenwoordig MPC, VCD, DVD,maar niet alle DVD spelers ondersteunen foto-cd. Met andere woorden, de DVD speler moet photo-cd ondersteunen. Als je in de handleiding van de DVD speler "picture CD"of "kodak photo cd"ziet staan, dan kun je gewoon je foto's zelfs op een normale cd branden, in JPG formaat (schrijf me maar hoe dat noet als dit niet bekend is) en dan kan het op de dvd speler worden bekeken.

Maar je kan dus nooit garanderen, dat een gemaakte foto-cd op alle dvd spelers kan worden afgespeeld! het ligt dus nogmaals aan de dvd speler.

paul_1
door paul_1 - Apr 16, 2004 om 11:45
10 Antwoorden / 1 Vragen
0

Er zit altijd een programma bij je brander, en die kan je gewoon gebruiken.
De laatste tijd zijn alle programma's wel goed, dus dat is het probleem nooit.
Wel moet je eerst even je foto's bewerken, en het best kan je je foto's als jpg (JPEG) opslaan.
Kijk in de beschrijving van de DVD player welke plaatjes hij kan ondersteunen.
Vaak kan je ook CD-RW gebruiken, maar soms ook niet, dus let even op.
...
Zelf gebruik ik de programma's: DirectCD en BurnIT.

ep
door epiening - Apr 16, 2004 om 11:45
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

Je kunt het beste de foto's op een vcd (of als de dvd-speler dit ondersteund een svcd) branden. Je kunt hier het beste het programma Foto op CD&DVD van Magix voor gebruiken. Werkt simpel en, als je ooit een dvd-brander hebt, je kunt de foto's ook op een dvdr branden. Vaak worden er bij digitale camera's programma's meegeleverd waarmee je ook foto's op vcd/svcd kunt branden, bijv. Memories-Disc van HP.

NatureTravel
door NatureTravel - Apr 16, 2004 om 11:45
646 Antwoorden / 8 Vragen
0

Er zijn vele pakketten waar je dergelijke CD's mee kunt branden.
Tegenwoordig kun je je beelden gewoon in JPEG(JPG) op een CD zetten, de gemiddelde DVD-speler gaat daar goed mee om en laat je foto's gewoon zien.

rh
door rhandor - Apr 16, 2004 om 11:45
5 Antwoorden / 1 Vragen
0

op de onderstaande site kun je een programma downloaden waarmee het allemaal kan.
http://www.nu2.nu/photovcd/

ja
door jank - Apr 16, 2004 om 11:45
168 Antwoorden / 8 Vragen
0

De meest simpele methode is de foto's in jpeg of jpg te branden op een cdr. Wel moet de dvd speler dit formaat ondersteunen, maar huidige modellen doen dat allemaal.
Wil je nog verder gaan in je creativiteit, dan kun je overwegen hiervoor een speciaal programma voor aan te schaffen. Dan kun je een "diavoorstelling" met muziek maken en diverse soorten overgangen en dit afspelen op de dvd speler.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Kl
Kletskop - Mar 27, 2024 om 00:44
Geldzaken & recht
Meer gas "gebruikt" op dag van vervanging gasleiding

Meer gas "gebruikt" op dag van vervanging gasleiding

Onlangs heeft netbeheerder Enexis in onze straat alle gasleidingen naar de meter toe vervangen. Hiervoor kregen alle bewoners een brief en er werd een afspraak gemaakt zodat ze middels een schema verdeeld over meerdere dagen alle aansluitigen af konden gaan.
Op de dag dat wij aan de beurt waren zie ik in de app van mijn energieprovider dat ons verbruik juist op die betreffende dag een stuk h ... Lees meer

Wa
Walter Spangenberg - Mar 26, 2024 om 16:53
Huishouden & energie
Ik wil een klacht indienen over Rioleringsbedrijf Van Dongen

Ik wil een klacht indienen over Rioleringsbedrijf Van Dongen

Klacht over rioleringsbedrijf van Dongen (085.8000582)   Op 25 december 2023 had ik last van een verstopt toilet. Ik heb toen contact opgenomen met Rioleringsbedrijf van Dongen. Ik ben toen opgelicht. Ik heb uiteindelijk een rekening moeten betalen van 4.145, -- voor ca één uur werk. De kosten zaten in de toeslag vanwege de feestdagen en de afschrijving van de apparatuur die volgens de mont ... Lees meer

ko
koenvdklundert - Mar 28, 2024 om 17:06
Huishouden & energie

Afvoer verstopt

Hoi, 

Momenteel hebben wij thuis erg veel last van terugkomende verstoppingen in onze afvoer. Ik probeer het telkens zelf op te lossen, maar zonder succes. Nu ben ik op zoek gegaan naar een loodgieter alleen vind ik de prijs echt belachelijk duur. 

Is er ergens een redder in nood met de gouden tip? Of weet er iemand een loodgieter die goedkoper is en netjes te werk gaat?? ... Lees meer