ma
door madras 6 apr. 2016 om 18:17
Computers & telefonie

Chat

Wou met m,n telefoon een chat bericht aan iemand sturen en toen verscheen een bericht dat vanaf nu gebruik word gemaakt van een
end-to-end encryptie wie weet wat dat betekend.

614 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ja
door janf43 - 6 apr. 2016 om 18:24
696 Antwoorden / 0 Vragen
2
pi
door pieterwolters - 6 apr. 2016 om 21:25
3611 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het betekent dat alleen jij en degene aan wie het bericht hebt gestuurd weet wat er in staat. Ook Whatsapp heeft geen mogelijkheid meer om het bericht te lezen, omdat het tussen de twee toestellen volledig versleuteld is.

Ri
door Richard25 - 7 apr. 2016 om 15:22
1 Antwoorden / 1 Vragen
0


Dat houd in dat de app extra veilig is gemaakt. De berichten die je stuurd zijn dan versleuteld. Hierdoor kan dus alleen diegene die de berichten verzonden heeft, en diegene die de berichten ontvangen heeft zien wat er gezegd word. Whatsapp kan bijvoorbeeld daardoor ook niet op bevel van welke overheid dan ook, jouw berichten inlezen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ly
Lyd81 - 23 jun. 2019 om 23:22
Winkels & webshops

Is Siebel weer failliet ?

Horloge gekocht voor €225, na ontvangst contact opgenomen omdat het horloge flink beschadigd was. Afgesproken dat ik het terug zou sturen op 11-6. 
Via postnl app te zien dat het horloge bij Siebel aangekomen is op 13-6. 

Vervolgens hoor ik maar niks waarop ik contact opneem, de medewerker van het hoofdkantoor geeft aan dat er een storing is, dus ze kunnen niks verwerken.  ... Lees meer

ti
tien - 23 jun. 2019 om 01:52
Winkels & webshops

Moeten ready-to-eat avocado's ready-to-eat zijn?

In supermarkten kun je avocado's kopen die nog wat moeten rijpen maar ook ready-to-eat avocado's. Deze laatste zijn duurder. Wat mij opvalt is dat de meeste ready-to-eat avocado's te hard zijn om meteen te kunnen gebruiken. Een proef op de som gedaan. Eerst 2 avocado's ready to eat in 1 pakketje bij de Lidl gekocht en afgerekend bij de kassa. Thuis opengesneden met een mesje en deze bleken beiden ... Lees meer

On
OnlineBoeker - 22 jun. 2019 om 11:15
Vakantie & reizen

Zijn er meer mensen gedupeerd door Travelberry?

Zijn er meer mensen gedupeerd door het niet doorgaan van onder andere stedentrips en Disneyworld Parijs reizen die door het bedrijf Travelberry (al dan niet via Vakantieveilingen) wordt of werd aangeboden?   Meermaals afgezegd?
Geen afzegging ontvangen? Belofte gedaan dat volgende keer wel doorgaat en dan toch weer niet? Geen reacties op mail krijgen?
Telefonisch niet bereikbaar? G ... Lees meer