door ekiem 14 dec. 2015 om 09:26
Computers & telefonie

Ervaringen kloon cartrigdes voor HP printer gaat om 364 cartridges

Goedemorgen ,


 


Ik wilde graag jullie ervaringen horen over een kloon cartridge voor mijn HP printer. Ik heb nu de orginele 364XL .


ik heb slechte ervaringen met kloons omdat mijn canon printer het niet meer deed na een kloon van de Handyman. Nu heb ik dus een nieuwe HP maar het inkt is op en ik hoorde van 123 inkt maar weet daar weinig vanaf.


 


Alvast bedankt Ekiem

6543 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door eclipse - 14 dec. 2015 om 10:01
1561 Antwoorden / 370 Vragen
1

Hallo , U krijgt bij een klooncartridge altijd meer inkt als de originele fabrikant. wat krijgt U bij de originele: te weinig  inkt, aantal printbare pagina `s , vrijwel geen foutmeldingen over de inkt, wat krijgt U bij een kloon: foutmeldingen "ja" meer inkt vandezelfde kwaliteit  "ja" goedkoper  "ja" zeker HP gaat zeuren dat U een kloon cartridge heeft, maar dat kunt U uitvinken in de software, dan moet U accoord gaan met de voorwaarden dat de niet originele inkt hp niet aansprkelijk is bij schade ? verder blijft  het afdrukken gelijk.wilt U het zelf  even lezen klik hier     123 en q-nomic komen er als beste uit. maar vrijwel demeeste kloons zijn identiek. en meestal krijgt U een vervangende mocht  hij eventueel niet werken. kloons  schelen veel geld  als u veel print. koop GEEN VERVANGENDE CARTRIDGES waarbij U de oude chip moet afschrapen en de nieuwe bijgeleverde chip erop moet plakken, dit geeft narigheid. gewoon een kant  en klare compitabele kloon. 

door f.weele - 14 dec. 2015 om 10:05
1085 Antwoorden / 27 Vragen
1

beste ekiem, ik gebruik momenteel de 364XL cartridges (met chip) van de Action. € 9,95 voor 4 stuks. Deze werken op mijn Hp-printer goed. Ze zijn niet altijd op voorraad. Soms zijn ze in de aanbieding voor € 7.95. Bij Blokker verkopen ze ook 364XL cartridges. Wat duurder, maar deze werken bij mij ook goed. Te bestellen in de Blokker webshop en af te halen in de winkel zonder verzendkosten.

 

m.vr.gr.

door edrick3 - 14 dec. 2015 om 10:29
26906 Antwoorden / 85 Vragen
0

Hallo ekiem,

 

Zou rustig eens een kloon proberen. Scheelt je handenvol met geld.

Wat info: klik

 

Met vr.gr.

door tenormin - 14 dec. 2015 om 11:07
14831 Antwoorden / 87 Vragen
0

@ekiem, koop voor mijn Epson Stylus SX125 (oudje, ja) altijd kloon via 123 inkt; heel betrouwbare on-line shop, veel goedkoper dan de "echte".

me
door mein33 - 14 dec. 2015 om 18:27
4348 Antwoorden / 24 Vragen
0

Mijn ervaringen bij 123.inkt zijn heel goed, op alle fronten.

Heb ook het "huismerk" voor HP van 123inkt gebruikt en dat voldeed soms goed maar er deden zich ook wel eens weigeringen voor.

123inkt heeft altijd, zonder enig probleem en geheel kostenloos, de niet goed werkende cardrige(s) omgeruild voor een ander exemplaar.

Alleen om de ergernis van een niet werkende "huismerk" cardrige te voorkomen gebruik ik alleen nog de originele en voor zover ik het heb kunnen vergelijken zijn zij ook daarin de goedkoopste.

Hierbij kijk ik wel naar de totaalprijs van cardrige, bezorg en verpakkingskosten.

door ekiem - 15 dec. 2015 om 10:55
608 Antwoorden / 89 Vragen
0

Goedemorgen,

 

Alvast bedankt voor jullie reacties, ik ben enorm op weg geholpen. Heb bij o.a 123 inkt en alleeninkt.nl gekeken. Zij zijn , zoals ik het nu zie , vergelijkbaar.

Heb h.e.e.a vergeleken en nu een bestelling bij de laatste gedaan. Jullie horen nog.

 

EKiem

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Em
Emile_s - 18 aug. 2019 om 17:29
Computers & telefonie

Ziggo betalen voor vervangen horizon door Nextbox

Al zolang ik een abonnement heb bij Ziggo, heb ik al problemen met de Horizonbox. Blokken in beeld, in storing vallen van de box etc. Hierover ik verschillende keren melding gemaakt. Ik had weer een storing en Ziggo adviseert de box te vervangen door de NextBox (de opvolger van Horizonbox) maar:

1. Je moet 20,— administratie kosten betalen
2. Maandbedrag gaat met 0,50 per maand o ... Lees meer

Li
Liedia - 18 aug. 2019 om 16:42
Huishouden & energie

Koelkast deur gaat even open en dicht na sluiten vriezer.

Sinds kort heb een nieuwe koelvriescombinatie van Bosch met No Frost systeem. 
Na 2 weken kwam ik er achter dat, als ik de vriezer deur sluit de koelkast deur even open en dicht gaat. ( andersom gebeurt het ook maar dan gaat de vriezerdeur minder ver open als de koelkast deur. ) 

Ik heb direct contact opgenomen met de winkel en de verkoper vertelde mij dat dit normaal was en komt ... Lees meer

Rv
RvtO - 19 aug. 2019 om 22:50
Auto & vervoer

Kosten reparatie auto twee keer zo hoog als internetprijs

Ik heb mijn auto naar een garage gebracht voor een reparatie waar op internet de kosten voor staan vermeld, bij die garage. De kosten zijn redelijk vergelijkbaar met andere bedrijven. 
Toen ik de auto bij hen bracht, heb ik een schermprint laten zien en dat was akkoord. 

Vandaag werd ik gebeld door de garage met de mededeling dat het werk tegenviel en dat het nu ruim twee keer zo ... Lees meer