door ekiem 14 dec. 2015 om 09:26
Computers & telefonie

Ervaringen kloon cartrigdes voor HP printer gaat om 364 cartridges

Goedemorgen ,


 


Ik wilde graag jullie ervaringen horen over een kloon cartridge voor mijn HP printer. Ik heb nu de orginele 364XL .


ik heb slechte ervaringen met kloons omdat mijn canon printer het niet meer deed na een kloon van de Handyman. Nu heb ik dus een nieuwe HP maar het inkt is op en ik hoorde van 123 inkt maar weet daar weinig vanaf.


 


Alvast bedankt Ekiem

6154 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door eclipse - 14 dec. 2015 om 10:01
1561 Antwoorden / 370 Vragen
1

Hallo , U krijgt bij een klooncartridge altijd meer inkt als de originele fabrikant. wat krijgt U bij de originele: te weinig  inkt, aantal printbare pagina `s , vrijwel geen foutmeldingen over de inkt, wat krijgt U bij een kloon: foutmeldingen "ja" meer inkt vandezelfde kwaliteit  "ja" goedkoper  "ja" zeker HP gaat zeuren dat U een kloon cartridge heeft, maar dat kunt U uitvinken in de software, dan moet U accoord gaan met de voorwaarden dat de niet originele inkt hp niet aansprkelijk is bij schade ? verder blijft  het afdrukken gelijk.wilt U het zelf  even lezen klik hier     123 en q-nomic komen er als beste uit. maar vrijwel demeeste kloons zijn identiek. en meestal krijgt U een vervangende mocht  hij eventueel niet werken. kloons  schelen veel geld  als u veel print. koop GEEN VERVANGENDE CARTRIDGES waarbij U de oude chip moet afschrapen en de nieuwe bijgeleverde chip erop moet plakken, dit geeft narigheid. gewoon een kant  en klare compitabele kloon. 

door f.weele - 14 dec. 2015 om 10:05
1085 Antwoorden / 27 Vragen
1

beste ekiem, ik gebruik momenteel de 364XL cartridges (met chip) van de Action. € 9,95 voor 4 stuks. Deze werken op mijn Hp-printer goed. Ze zijn niet altijd op voorraad. Soms zijn ze in de aanbieding voor € 7.95. Bij Blokker verkopen ze ook 364XL cartridges. Wat duurder, maar deze werken bij mij ook goed. Te bestellen in de Blokker webshop en af te halen in de winkel zonder verzendkosten.

 

m.vr.gr.

door edrick3 - 14 dec. 2015 om 10:29
26723 Antwoorden / 85 Vragen
0

Hallo ekiem,

 

Zou rustig eens een kloon proberen. Scheelt je handenvol met geld.

Wat info: klik

 

Met vr.gr.

door tenormin - 14 dec. 2015 om 11:07
14687 Antwoorden / 85 Vragen
0

@ekiem, koop voor mijn Epson Stylus SX125 (oudje, ja) altijd kloon via 123 inkt; heel betrouwbare on-line shop, veel goedkoper dan de "echte".

me
door mein33 - 14 dec. 2015 om 18:27
4235 Antwoorden / 23 Vragen
0

Mijn ervaringen bij 123.inkt zijn heel goed, op alle fronten.

Heb ook het "huismerk" voor HP van 123inkt gebruikt en dat voldeed soms goed maar er deden zich ook wel eens weigeringen voor.

123inkt heeft altijd, zonder enig probleem en geheel kostenloos, de niet goed werkende cardrige(s) omgeruild voor een ander exemplaar.

Alleen om de ergernis van een niet werkende "huismerk" cardrige te voorkomen gebruik ik alleen nog de originele en voor zover ik het heb kunnen vergelijken zijn zij ook daarin de goedkoopste.

Hierbij kijk ik wel naar de totaalprijs van cardrige, bezorg en verpakkingskosten.

door ekiem - 15 dec. 2015 om 10:55
600 Antwoorden / 89 Vragen
0

Goedemorgen,

 

Alvast bedankt voor jullie reacties, ik ben enorm op weg geholpen. Heb bij o.a 123 inkt en alleeninkt.nl gekeken. Zij zijn , zoals ik het nu zie , vergelijkbaar.

Heb h.e.e.a vergeleken en nu een bestelling bij de laatste gedaan. Jullie horen nog.

 

EKiem

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

el
elisa56 - 23 mei 2019 om 22:11
Vakantie & reizen

Aanbiedingsprijs niet leverbaar

Traveldeal stuurt aanbiedingen voor een huisje van Roompot Arcen, vanafprijs 99 euro. Ik boek een huisje en krijg de rekening van 155 euro. Prima. Dit is een iets groter huisje dan de voordeligste aanbieding en inclusief boekingskosten. Echter, ik zie wanneer de bevestiging binnenkomt in de kleine letters dat er verplichte schoonmaakkosten en verplicht bedlinnen bijkomt. Krijg dus een naheffing va ... Lees meer

Su
Suroa - 23 mei 2019 om 09:23
Geldzaken & recht

Hoe zit het met thuisborg?

Ik heb eeb aantal keer een vraag voorbeij zien komen over beleggen bij Thuisborg. Dit zojuist op internet tegengekomen https://www.gelderlander.nl/arnhem/arnhemse-jurist-is-brein-achter-groot-fraudenetwerk~a20b0067/  https://www.gelderlander.nl/arnhem/dit-is-de-onzichtbare-sprinkhaan-die-steeds-de-dans-ontspringt~af9a47a2/  https://www.gelderlander.nl/arnhem/orde-schrikt-van-juristenbureau-da ... Lees meer

Fr
Froukje Ayal - 23 mei 2019 om 12:19
Vakantie & reizen

Supersaver is een zeer slecht bedrijf

Ik ben opgelicht door supersaver. Ik heb een ticket geboekt, waarbij er een letter verkeerd was in mijn naam. De vliegmaatschappij gebeld en ze zeiden dat ik t aan moest passen, anders zou ik mogelijk niet door de security komen. Super saver gebeld. Ik had nog een week de tijd. Dat heb ik geweten....Lange wachttijden. Slecht sprekende indiase mensen. Yes, meeeem, you have to pay 78 euro for the ch ... Lees meer