ha
door hansyvonne Mar 27, 2009 om 13:18
Computers & telefonie

Euro-teken

Om het euro-teken in mijn mail te zetten doe ik het volgende; Alt + code 0128 (dit heb ik uit een Ansi-karakterlijst). Helaas, dit euro-teken komt niet door bij de ontvanger van de mail! Wie weet hier een oplossing voor?

981 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

crise
door crise - Mar 27, 2009 om 13:22
33 Antwoorden / 0 Vragen
0

Control Alt 5 (alles tegelijk indrukken)


Succes

kiran
door kiran - Mar 27, 2009 om 13:39
2791 Antwoorden / 0 Vragen
0

@hansyvonne


Rechterkant toetsenbord: Eerst Alt Gr indrukken en vasthouden, dan het cijfer 5. Na elkaar, dus niet tegelijk.


[zo werkt het bij mij tenminste] 


 

OpTijdNaarBed
door OpTijdNaarBed - Mar 27, 2009 om 13:47
1163 Antwoorden / 60 Vragen
0

@ crise en Kiran: de TS krijgt een Euroteken met Alt-0128. Hij heeft dus het Euroteken al. Het lukt hem/ haar enkel niet het euroteken te versturen, of de ontvanger kan dit niet decoderen.

Heeft u dit probleem met 1 ontvanger, of met meerdere? U kunt dit proberen door een berichtje naar uzelf te sturen met Euroteken. Als het bij uzelf wel goed aankomt ligt het aan de ontvangende kant. Zoniet, dan kan 1 van mijn collega's u vertellen welke instelling dat is in uw mailprogramma. (Ik ben helaas niet bekend met dergelijke instellingen)

Welk programma gebruikt u hiervoor? Microsoft Outlook?



varabas
door varabas - Mar 27, 2009 om 13:59
450 Antwoorden / 35 Vragen
0

Kan volgens mij ook zitten in de codering, bij nieuw bericht, opmaak, codering.


Hoe het precies moet staan weet ik niet, maar bij mij staat er een stip bij West-Europees, misschien weet een Outlook expert hier het juiste antwoord op.


Bassie

kiran
door kiran - Mar 27, 2009 om 14:01
2791 Antwoorden / 0 Vragen
0

@deinert


Zijn inderdaad meerdere mogelijkheden.


Denk dat het om Outlook Expresse gaat, gebruik je daarin het € teken in een mail, krijg je bij 'verzenden' een bericht ..... in de geest van 'kan niet verzenden met ....'  'wil je toch verzenden' zonder € meen ik. Dat de ontvanger het niet doorkrijgt heeft misschien met hetzelfde te maken???


Ja, beetje wazig, weet niet meer precies hoe het zat. Ik zit alweer jaren te Incredimailen. Dus misschien heeft een andere beantwoorder er nog iets aan.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

JM
JM de Troije - Mar 26, 2024 om 14:40
Winkels & webshops
Bol.com wil geld afschrijven voor een abonnement dat ik niet heb

Bol.com wil geld afschrijven voor een abonnement dat ik niet heb

Bol.com zegt dat ik een abonnement heb genoemen maar dat heb ik niet,ik bestel zelden iets on-line, zij voegen dat zelf toe denk ik. Nu steeds verhoging etc maar zij zitten fout. Komt dit vaker voor?? Dreigen nu met incasso. Lees meer

ke
keesbakels - Mar 29, 2024 om 14:12
Geldzaken & recht

Wie is verantwoordelijk voor leeghalen huurwoning?

Mijn zoon heeft ongeveer 10 jaar bij zijn moeder ingewoond.Een verzoek om ingeschreven te worden als medehuurder is door de woningbouwvereniging  afgewezen. Zijn moeder is inmiddels overleden en hij heeft een andere woning. Er is geen erfenis, alleen (uitvaart) kosten. In hoeverre is hij aansprakelijk voor de volledige ontruiming van het huis & tuin?

Alvast bedankt voor de rea ... Lees meer

Ha
Hansie1947 - Mar 28, 2024 om 13:13
Vrije tijd & tuin

Vriendenloterij stoppen lukt niet

Al 2 keer een telefonsch gesprek gehad met een zeer irritante dame. Maar krijg het niet voor elkaar om op te bzeggen. Lees meer