jo
door joey1998 30 sep. 2004 om 15:24
Computers & telefonie

Euroclix

via de pc.  clix sparen, meedoen aan onderzoekjes, maar de beloofde clix worden niet bijgeschreven ,wie kan er meer over vertellen?

1033 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

bo
door boollie - 30 sep. 2004 om 19:25
8 Antwoorden / 2 Vragen
0

Ik ben al meerdere jaren lid en ze hebben tot nu toe altijd netjes en heel snel uitbetaald, wel laat ik altijd al bij 10 euro uitbetalen.


Nu hebben ze ook iets nieuws dat je kan wedden met voetbalwedstrijden en ook dat gaat heel goed.


Het is alleen zo dat je vroeger veel meer cq sneller clix kon verdienen dan tegenwoordig.

bo
door boollie - 30 sep. 2004 om 19:27
8 Antwoorden / 2 Vragen
0

nog een kleine aanvulling is dat het inderdaad soms enige weken duurt voordat iets is bijgeschreven, in jouw geval zou ik gewoon een email naar hun administratie sturen.

door hidkees - 2 okt. 2004 om 10:35
38 Antwoorden / 5 Vragen
0

Op de website van euroclix kun je , na inloggen, precies zien hoeveel je waarmee verdiend hebt en hoeveel er gereserveerd staat (en om een of andere reden later wordt bijgeschreven op je saldo of komt te vervallen).

door jubereva - 2 okt. 2004 om 11:07
42 Antwoorden / 17 Vragen
0

Het is helemaal bonafide, hoor. Ik heb al meer dan 200 euro gehad in de loop der tijd.


Wel duurt het soms lang voordat de clix bijgeschreven zijn. In je overzicht zie je wel dat ze gereserveerd zijn, maar Euroclix stelt ze pas beschikbaar als ze bericht hebben van de betrokken adverteerder dat jij daadwerkelijk gebruik hebt gemaakt van hun aanbod en dat kan wel eens lang duren. De clix die je krijgt voor het bezoeken van een site (vaak 2) worden wel gelijk beschikbaar gesteld.


Zo duidelijk?

ch
door chantalec - 8 mei 2009 om 13:58
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

EuroClix heeft nu een vernieuwde website. Via deze website kun je een zogeheten claim indienen over de Clix waarover je een vraag hebt.

Mocht je andere vragen of opmerkingen hebben, dan kun je deze mailen naar: ledenservice@euroclix.nl
Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

pj
pjotr2 - 18 apr. 2019 om 13:14
Geldzaken & recht

De app van ING

Hoe moet het verder nu ING dwingt dat alle klanten mee moeten doen met hun app, of er kan een apperaatje aangeschaft worden waar je mee je bankzaken kunt regelen.Is dit een gebruikvriendelijke manier voor de klant Ja zegt ING,.Neen zeg ik want let wel oude mensen kunnen veelal niet om gaan met hun mobiele telefoon! Verder is bij mij vandaag mijn rekening geblokkeerd omdat ik mijn ongenoegen in nie ... Lees meer

20
20jcversm - 18 apr. 2019 om 23:12
Geldzaken & recht

Wie is er bekend met het verdienmodel van Scheidegger?

Sinds een jaar volg ik de opleiding Erkend Kindertherapeut van Scheidegger. Inhoudelijk was de opleiding prima, organisatorisch een drama tot op heden. Van valse beloftes naar afwijzingen examen tot meerdere malen flink in de buidel tasten voor herkansingen... Examinatoren die er een potje van maken, zowel inhoudelijk als grammaticaal, en dat voor een HBO-opleiding. In mijn geval ben ik 400 euro v ... Lees meer

MN
MN69 - 18 apr. 2019 om 21:36
Garantie & verzekeringen

ik sta onterecht op een polis

Na mijn scheiding ben ik uitgeschreven van een levensverzekeringspolis m.b.t. tot een hypothecaire lening. Hiervoor heb ik ook mijn akkoord gegeven en dit staat zwart op wit. Ik heb een mutatieformulier van destijds waarin ik als verzekernemer, verzorger en begunstiger van de polis ben verwijderd.
Nu kom ik er, na 11 jaar, achter dat mijn toenmalige partner mij wel op de polis heeft laten st ... Lees meer