jo
door joey1998 30 sep. 2004 om 15:24
Computers & telefonie

Euroclix

via de pc.  clix sparen, meedoen aan onderzoekjes, maar de beloofde clix worden niet bijgeschreven ,wie kan er meer over vertellen?

1090 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

bo
door boollie - 30 sep. 2004 om 19:25
8 Antwoorden / 2 Vragen
0

Ik ben al meerdere jaren lid en ze hebben tot nu toe altijd netjes en heel snel uitbetaald, wel laat ik altijd al bij 10 euro uitbetalen.


Nu hebben ze ook iets nieuws dat je kan wedden met voetbalwedstrijden en ook dat gaat heel goed.


Het is alleen zo dat je vroeger veel meer cq sneller clix kon verdienen dan tegenwoordig.

bo
door boollie - 30 sep. 2004 om 19:27
8 Antwoorden / 2 Vragen
0

nog een kleine aanvulling is dat het inderdaad soms enige weken duurt voordat iets is bijgeschreven, in jouw geval zou ik gewoon een email naar hun administratie sturen.

door hidkees - 2 okt. 2004 om 10:35
38 Antwoorden / 5 Vragen
0

Op de website van euroclix kun je , na inloggen, precies zien hoeveel je waarmee verdiend hebt en hoeveel er gereserveerd staat (en om een of andere reden later wordt bijgeschreven op je saldo of komt te vervallen).

door jubereva - 2 okt. 2004 om 11:07
42 Antwoorden / 17 Vragen
0

Het is helemaal bonafide, hoor. Ik heb al meer dan 200 euro gehad in de loop der tijd.


Wel duurt het soms lang voordat de clix bijgeschreven zijn. In je overzicht zie je wel dat ze gereserveerd zijn, maar Euroclix stelt ze pas beschikbaar als ze bericht hebben van de betrokken adverteerder dat jij daadwerkelijk gebruik hebt gemaakt van hun aanbod en dat kan wel eens lang duren. De clix die je krijgt voor het bezoeken van een site (vaak 2) worden wel gelijk beschikbaar gesteld.


Zo duidelijk?

ch
door chantalec - 8 mei 2009 om 13:58
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

EuroClix heeft nu een vernieuwde website. Via deze website kun je een zogeheten claim indienen over de Clix waarover je een vraag hebt.

Mocht je andere vragen of opmerkingen hebben, dan kun je deze mailen naar: ledenservice@euroclix.nl
Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ly
Lyd81 - 23 jun. 2019 om 23:22
Winkels & webshops

Is Siebel weer failliet ?

Horloge gekocht voor €225, na ontvangst contact opgenomen omdat het horloge flink beschadigd was. Afgesproken dat ik het terug zou sturen op 11-6. 
Via postnl app te zien dat het horloge bij Siebel aangekomen is op 13-6. 

Vervolgens hoor ik maar niks waarop ik contact opneem, de medewerker van het hoofdkantoor geeft aan dat er een storing is, dus ze kunnen niks verwerken.  ... Lees meer

ti
tien - 23 jun. 2019 om 01:52
Winkels & webshops

Moeten ready-to-eat avocado's ready-to-eat zijn?

In supermarkten kun je avocado's kopen die nog wat moeten rijpen maar ook ready-to-eat avocado's. Deze laatste zijn duurder. Wat mij opvalt is dat de meeste ready-to-eat avocado's te hard zijn om meteen te kunnen gebruiken. Een proef op de som gedaan. Eerst 2 avocado's ready to eat in 1 pakketje bij de Lidl gekocht en afgerekend bij de kassa. Thuis opengesneden met een mesje en deze bleken beiden ... Lees meer

On
OnlineBoeker - 22 jun. 2019 om 11:15
Vakantie & reizen

Zijn er meer mensen gedupeerd door Travelberry?

Zijn er meer mensen gedupeerd door het niet doorgaan van onder andere stedentrips en Disneyworld Parijs reizen die door het bedrijf Travelberry (al dan niet via Vakantieveilingen) wordt of werd aangeboden?   Meermaals afgezegd?
Geen afzegging ontvangen? Belofte gedaan dat volgende keer wel doorgaat en dan toch weer niet? Geen reacties op mail krijgen?
Telefonisch niet bereikbaar? G ... Lees meer