jo
door joey1998 30 sep. 2004 om 15:24
Computers & telefonie

Euroclix

via de pc.  clix sparen, meedoen aan onderzoekjes, maar de beloofde clix worden niet bijgeschreven ,wie kan er meer over vertellen?

944 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

bo
door boollie - 30 sep. 2004 om 19:25
8 Antwoorden / 2 Vragen
0

Ik ben al meerdere jaren lid en ze hebben tot nu toe altijd netjes en heel snel uitbetaald, wel laat ik altijd al bij 10 euro uitbetalen.


Nu hebben ze ook iets nieuws dat je kan wedden met voetbalwedstrijden en ook dat gaat heel goed.


Het is alleen zo dat je vroeger veel meer cq sneller clix kon verdienen dan tegenwoordig.

bo
door boollie - 30 sep. 2004 om 19:27
8 Antwoorden / 2 Vragen
0

nog een kleine aanvulling is dat het inderdaad soms enige weken duurt voordat iets is bijgeschreven, in jouw geval zou ik gewoon een email naar hun administratie sturen.

door hidkees - 2 okt. 2004 om 10:35
38 Antwoorden / 5 Vragen
0

Op de website van euroclix kun je , na inloggen, precies zien hoeveel je waarmee verdiend hebt en hoeveel er gereserveerd staat (en om een of andere reden later wordt bijgeschreven op je saldo of komt te vervallen).

door jubereva - 2 okt. 2004 om 11:07
42 Antwoorden / 17 Vragen
0

Het is helemaal bonafide, hoor. Ik heb al meer dan 200 euro gehad in de loop der tijd.


Wel duurt het soms lang voordat de clix bijgeschreven zijn. In je overzicht zie je wel dat ze gereserveerd zijn, maar Euroclix stelt ze pas beschikbaar als ze bericht hebben van de betrokken adverteerder dat jij daadwerkelijk gebruik hebt gemaakt van hun aanbod en dat kan wel eens lang duren. De clix die je krijgt voor het bezoeken van een site (vaak 2) worden wel gelijk beschikbaar gesteld.


Zo duidelijk?

ch
door chantalec - 8 mei 2009 om 13:58
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

EuroClix heeft nu een vernieuwde website. Via deze website kun je een zogeheten claim indienen over de Clix waarover je een vraag hebt.

Mocht je andere vragen of opmerkingen hebben, dan kun je deze mailen naar: ledenservice@euroclix.nl
Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

tenormin - 21 feb. 2019 om 21:08
Computers & telefonie

Is het echt waar of is mijn apparatuur kapot.

Vandaag is hier, tot mijn verbazing, geen enkele vraag gesteld. Is dat echt correct of....
Redactie, u mag dit weer verwijderen hoor, ben alleen verbaasd. Lees meer

J.
J.Soet - 21 feb. 2019 om 22:40
Winkels & webshops

1dagdeal.nl

Kan iemand mij helpen om de webshop van 1dagdeal.nl te stoppen. Heb daar in nov schoenen besteld maar waren te klein. Had ze al 2 maten groter besteld.  Teruggestuurd maar tot nu toe geen geld teruggekregen . Heb de uitzending van kassa gezien en er zitten veel meer mensen mee. Heb al van alles geprobeerd . Aangifte ,rechtsbijstand maar het helpt gewoon niet.  Wie kan mijn zeggen hoe ik dit aan ... Lees meer

Fr
Fraser - 20 feb. 2019 om 16:48
Winkels & webshops

Schlaf Care B.V.

Is er hier toevallig iemand die mij informatie kan verstrekken over het bedrijf Schlaf Care B.V.? Het zou gaan om een bedrijf dat bedden ontwikkeld en produceert voor de 'groeiende groep, de senioren'. Dit bedrijf is gevestigd op de Klosstraat 8 te Rotterdam, maar ik kan werkelijk nergens iets vinden over dit bedrijf. Op Google Maps wordt aangegeven dat dit om een 'gewoon' woonhuis gaat (ziet er u ... Lees meer