ha
door hannibal_1 Nov 17, 2003 om 19:48
Computers & telefonie

Foutmelding windows XP

regelmatig krijg ik een foutmelding bij het vastlopen van een programma's bijv. paltalk,kazaa en dan wil xp steeds een rapport verzenden is het mogelijk deze functie uit te schakelen

561 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

mrsempel
door mrsempel - Apr 16, 2004 om 12:03
57 Antwoorden / 3 Vragen
0

Voor Microsoft een handige feature, want in feite zijn daarmee alle gebruikers automatisch tester geworden. Maar voor de gebruiker erg irritant af en toe!
Gelukkig kan die functie worden uitgezet. Ga naar Start -> Configuratiescherm -> Prestaties en Onderhoud -> Systeem. Kies het tabblad 'Geavanceerd'. Klik in het venster op Fouten melden. Zet daar 'Geen fouten melden' aan en zet 'Kritieke fouten wel melden' uit. Vanaf nu wordt je niet meer lastig gevallen door Windows met de vraag of je een fout wilt melden.

ve
door venturepiep - Apr 16, 2004 om 12:03
1 Antwoorden / 2 Vragen
0

Ga naar deze computer rechtermuisklik eigenschappen
kader geavanceerd klik op fouten melden
klik op geen fouten melden maar laat het vinkje bij kritieke fouten wel staan

ve
door versmissen - Apr 16, 2004 om 12:03
5 Antwoorden / 3 Vragen
0

Op zich is het niet alleen zo dat er op deze manier Feedback naar Microsoft wordt gegeven om te testen. Als de fout reeds eerder is gemeld door iemand anders, dan wordt er vaak ook een oplossing geboden door middel van een update. Ik heb dit o.a. gehad bij het gebruik van Internet Explorer en een aantal programma's van Microsoft Office. Dus de computergebruikers helpen elkaar ook met deze functie!!!

wi
door wijndelt - Apr 16, 2004 om 12:03
6 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo,

Ga naar deze computer, maak deze blauw, klik op de rechter muisknop kies eigenschappen, kies voor het tabblad geavenceer, hier zien je onder in het beeld fouten melden klik hierop hen kies dan voor geen fouten melden klik op oke, en klik nog eens op oke.

Succes

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

El
Eline72 - Sep 27, 2024 om 10:37
Winkels & webshops

Webshop Salura

Hallo ik heb 6 september een spiegel besteld bij website Salura maar heb deze nooit ontvangen.  de site is nu ook niet meer bereikbaar. Ik had een track and tracé ontvangen en daar stond in dat de spiegel verzonden was vanuit China en in Nederland was aangekomen maar even later deed de track and trace het niet meer. Dit bedrijf zou in Amsterdam zitten en had alleen een website heb verschillende ... Lees meer

jane55
jane55 - Sep 23, 2024 om 12:04
Geldzaken & recht

Verkeerde Lounge bank geleverd

Op 12 september, na 3 maanden wachttijd werd mijn bank bezorgd, helaas de verkeerde.
Direct doorgegeven aan het bedrijf, het zou uitgezocht worden, daarna nog verschillende keren gebeld, tot nu toe, 11 dagen verder, nog geen resultaat.
Wel werd er gezegd dat als zij de bank opnieuw gaan bestellen ik er weer 3 maanden op moet wachten.
Mijn vraag is, kan ik de koop ontbinden, omdat ik ... Lees meer

A.
A. Maas - Aug 30, 2024 om 14:44
Geldzaken & recht

Wie is ook opgelicht door scooterrijbewijs.nl? Bedrijf reageert niet...

Mijn zoon wilde binnen enkele weken zijn scooter rijbewijs halen. Deed navraag bij het bedrijf over de beloftes op de site. Na aanmelding bleek dat er maanden tussen theorie en praktijk examen gaan zitten. Hij zou moeten bijbetalen, maar dan nog lukt het niet binnen zijn planning. Hij vroeg hen alles te annuleren en zijn geld terug te storten. De servicedesk medewerker gaf echter geen antwoord op ... Lees meer