ag
door agnez Oct 28, 2006 om 20:37
Computers & telefonie

Geluid

Het geluid van onze computer deed het prima.. totdat het wegviel, geen idee waar het door komt, er staat aangegeven dat er geen apparaten zijn die het geluid kunnen ' laten horen ' maargoed de vorige keer deed het geluid het oppeens weer... enig idee hoe het geluid het gewoon voortaan altijd blijft doen? (Onze computer heeft ingebouwde luidsprekers trouwens ...)


bedankt! groetjes agnes

918 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

gj
door gjulen - Oct 28, 2006 om 20:53
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi Agnes,


Indien de computer aangeeft dat er geen geluidsapparaat aanwezig is dan betekend dit dat de "gëinstalleerde geluidskaart van de computer niet aanwezig is. Deze kan een hardwarematig defect hebben, echter de software (driver) kan ook beschadigd zijn of niet goed gëinstalleerd. Updaten van de driver via de website van de fabrikant kan dan een optie zijn. Gezien het feit dat het geluid het nu blijkbaar weer gewoon doet vraag ik me af of deze niet op "dempen"gestaan heeft. Rechtsonder naast de tijd klikken op het speakertje en controleren of bij de volumeregeling dempen uitgevinkt is.


Ik hoop dat je aan bovenstaande iets hebt.


Groetjes,


Gert-Jan

ca
door canavia - Oct 28, 2006 om 20:53
5 Antwoorden / 0 Vragen
0

proberen een update te downloaden voor de geluidscard


 

tm
door tmen - Oct 29, 2006 om 20:54
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

Configuratiescherm -> spraak, geluid en geluidsapparaten -> geavanceerde volumeregeling (links bovenin) -> geen vinkje bij 'Alles dempen'of ergens bij 'Dempen'?  Als dit vinkje er wel is, weghalen!  Anders  misschien inderdaad een update of een nieuwe geluidskaart, controleer ook of de stekkertjes nog heel en goed zijn, Aan de kleine dingen kan het best liggen.

Suc6
Tmen ;)


Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer

Ba

Bankrekening openen voor kleine commissie met weinig omzet

Goeienavond, 

Ik ben op zoek naar advies m.b.t. het openen van een bankrekening voor commissies, werkgroepen of andere kleine clubjes. 
Dit mag blijkbaar niet op persoonlijke titel, maar een zakelijke rekening is nogal duur als je jaarlijks niet zoveel omzet hebt. 
Hoe kan ik dit het beste aanvliegen?

De situatie: 
Ik zit in een commissie die maandelijks ee ... Lees meer

Jo
Johnni73 - Feb 25, 2024 om 14:11
Geldzaken & recht

Verplicht verhuizen na grondige renovatie

Ik moet verplicht verhuizen binnen 1 jaar, echter ben ik meer gaan verdienen en ben ik gaan samenwonen, dus volgens de woningbouw verdien ik nu teveel voor een sociale huurwoning, ook krijg ik geen urgentie, dus een ander huis vinden in dezelfde buurt gaat niet meevallen, ook zal ik een veel duurder huurhuis moeten gaan zoeken. heb je nog rechten in deze situatie ?, want zij willen mij hier weg he ... Lees meer