mo
door molliezwart Jan 19, 2010 om 19:55
Computers & telefonie

Kpn inloggen

Wij proberen al tijden bij mijn KPN in te loggen met onze gebruikersnaam en wachtwoord. Dit lukt telkens niet doordat het wachtwoord(van hen gekregen) onbekend zou zijn. De nummers gebeld. Aan het eind van het liedje krijg je telkens te horen dat dat op dat moment niet mogelijk is. Probeer het later nog eens. Ondertussen wel elke keer 10 cent per minuut betalen en veel ergernis. Hoe kun je de KPN wel bereiken?

830 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

kiran
door kiran - Jan 19, 2010 om 20:11
2791 Antwoorden / 0 Vragen
0

@molliezwart

Nu is het al een tijdje geleden dat ik een KPN account heb aangemaakt.
Maar ik heb een eigen gebruikersnaam + wachtwoord.
Het gekregen wachtwoord zou je dat niet moeten veranderen?

Bereiken:
Probeer het anders eens met: webcare@kpn.com

freya
door freya - Jan 19, 2010 om 20:19
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo molliezwart,

Als je op de inlogpagina bent van mijnKPN, dan staat er onder de inlogvelden (waar je je gebruikersnaam en wachtwoord moet intypen) een 'link' met de tekst:

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Als je daar op klikt en de verdere aanwijzingen volgt, dan krijg je volgens mij een mailtje met daarin je gebruikersnaam en wachtwoord toegezonden. Daar hoef je dus niet voor te bellen.

m.vr.gr. Freya

gsm
door gsm - Jan 19, 2010 om 20:31
5940 Antwoorden / 47 Vragen
0

Het wachtwoord van kpn is soms moeilijk te lezen. Verwarrend zijn 0 of O en i of 1.
Ook de letter l en cijfer 1 worden wel verwisseld. Verder worden ook de g en de 9 vaak verward. Let uiteraard op hoofd- en kleine letters.
Goed bestuderen dat wachtwoord en dan moet het lukken volgens mij.

birdies
door birdies - Jan 19, 2010 om 21:29
6104 Antwoorden / 31 Vragen
0

Zoals Freya al schrijft: bellen is nergens voor nodig. Om het je wat makkelijker te maken hier een link om een nieuw wachtwoord aan te vragen wachtwoord vergeten

mo
door molliezwart - Jan 19, 2010 om 21:58
7 Antwoorden / 10 Vragen
0

Bedankt voor de reacties. Maar kom ik bij wachtwoord vergeten staat er.
Telefonisch direct een nieuw wachtwoord aanvragen,0800-0035.
En het nummer 0900-0244.Ook aanvragen.

En het wachtwoord dat we hebben is getypt,dus goed te lezen ivm.hoofdletters.

freya
door freya - Jan 19, 2010 om 22:10
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0


Er staat wel een telefoonnummer, maar dat hoef je toch niet te gebruiken? Klik éérst op de 'link' die ik al eerder aangaf en klik in het volgende venster op:

Bent u ook uw gebruikersnaam vergeten? Klik dan hier.

Vul in het volgende venster het emailadres in van je mijnKPN account en je krijgt je gebruikersnaam en wachtwoord, zoals dat bij KPN bekend is, in een mailtje toegestuurd, simpeler kan toch niet?

Freya

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ba

Bankrekening openen voor kleine commissie met weinig omzet

Goeienavond, 

Ik ben op zoek naar advies m.b.t. het openen van een bankrekening voor commissies, werkgroepen of andere kleine clubjes. 
Dit mag blijkbaar niet op persoonlijke titel, maar een zakelijke rekening is nogal duur als je jaarlijks niet zoveel omzet hebt. 
Hoe kan ik dit het beste aanvliegen?

De situatie: 
Ik zit in een commissie die maandelijks ee ... Lees meer

Jo
Johnni73 - Feb 25, 2024 om 14:11
Geldzaken & recht

Verplicht verhuizen na grondige renovatie

Ik moet verplicht verhuizen binnen 1 jaar, echter ben ik meer gaan verdienen en ben ik gaan samenwonen, dus volgens de woningbouw verdien ik nu teveel voor een sociale huurwoning, ook krijg ik geen urgentie, dus een ander huis vinden in dezelfde buurt gaat niet meevallen, ook zal ik een veel duurder huurhuis moeten gaan zoeken. heb je nog rechten in deze situatie ?, want zij willen mij hier weg he ... Lees meer

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer