to
door tommy100 Jun 22, 2008 om 14:55
Computers & telefonie

Laptop via router

Sinds gisteren heb ik een nieuwe Acer laptop en nu wil ik via de router op het internet. Tot nu toe lukt dit niet. Kan iemand mij vertellen hoe ik dit op een eenvoudige manier tot stand kan brengen? De laptop heeft wel de router gevonden en er is even verbinding geweest, daarna niet meer. Komt de melding: Status: beperkte of geen verbindingsmogelijkheden. Signaalsterkte is uitstekend.


 

351 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

freya
door freya - Jun 22, 2008 om 17:01
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo tommy100,

Uit je verhaal begrijp ik dat je een draadloze verbinding probeert op te zetten met je router. Heb je dit al eens eerder met een andere computer voor elkaar gekregen? Kortom, heb je een andere computer tot je beschikking waarmee het wel werkt?

Probeer anders eerst eens een verbinding met een netwerkkabel tot stand te brengen en kijk of internet dan wel goed werkt. Controleer ook de instellingen in de router. Heb je een beveiliging insteld? WEP, WPA, WPA2?

m.vr.gr. Freya




edwardus
door edwardus - Jun 22, 2008 om 22:15
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

Die melding betekent dat je router je laptop weigert een IP adres uit te delen. Hoe is het ingesteld?


* Staat de dhcp server aan? Zo nee, aanzetten of een statisch adres in je laptop kiezen.


* Is er een MAC adres filter ingesteld? Zo ja, voeg dan het MAC adres van je laptop toe aan de lijst van toegestane mac adressen.

to
door tommy100 - Aug 22, 2008 om 16:58
17 Antwoorden / 12 Vragen
0

Eest was de verbinding wel goed dus ook  beveiligd maar heb een andere router gehaald Linksys ging allemaal ook goed maar toen kwam er het vakje waar ik een code in moest vullen en dat vakje kan ik niet weer terug vinden.


Heb bij dat vakje zeg maar de code van de eerste router weggehaald en een nieuwe code ingevuld en toen begonnen de problemen met mijn andere computer, krijg ook daar geen verbinging meer mee wat ik ook probeer.


Waar het mij om gaat weet jij misschien hoe ik het vakje waar de code op in gevuld moet worden weer terug kan vinden?


Als U het weet heel graag dan bericht van U.


B.V.B.Dank,


Eef

edwardus
door edwardus - Aug 22, 2008 om 19:04
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

Misschien is het handig om nu dan toch maar de handleiding te bekijken, wie weet staat er wat in.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

GK
GKHB - Sep 29, 2024 om 06:47
Huishouden & energie

Oxxio: Verbruik gas = Eindstand - Beginstand + factor?

Op mijn jaarnota staat een verbruik van 431 m3 gas. Nu hou ik zelf de meterstanden bij, en kom uit op een verbruik van 422 m3 gas. (Meterstanden kloppen). Dit heb ik teruggekoppeld met Oxxio. Hun reactie:   Wat vervelend dat dit gebeurd is op de jaarnota. Ik heb het voor je nagekeken en dat heeft te maken met de factor waarmee het gas wordt berekend. Dit gebeurd altijd op de jaarnota en de fac ... Lees meer

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer

Ba

Bankrekening openen voor kleine commissie met weinig omzet

Goeienavond, 

Ik ben op zoek naar advies m.b.t. het openen van een bankrekening voor commissies, werkgroepen of andere kleine clubjes. 
Dit mag blijkbaar niet op persoonlijke titel, maar een zakelijke rekening is nogal duur als je jaarlijks niet zoveel omzet hebt. 
Hoe kan ik dit het beste aanvliegen?

De situatie: 
Ik zit in een commissie die maandelijks ee ... Lees meer