wimbremer
door wimbremer Sep 17, 2008 om 16:27
Computers & telefonie

LimeWire

Na een poosje niets te hebben gedownload, wilde ik met LimeWire weer eens ists downloaden. Op de computer staat o.a. Zonealarm-Pro, Avira antivirus, een pop-up killer en MS-Windhoos Firewall. (deze laatste staat uit)


Wat ik echter probeer; Lime staat op een zodanig laag pitje, dat de verbinding na zoeken niet wordt gemaakt (Lime is nu bezig vebinding te maken en u kunt nu niet dowloaden of zoiets)   Alleen: dat blijft hij doen. Er wordt geen echte verbinding opgebouwd. De "meter" in de taakbalk blijft rood gekleurd, op één vakje na. Dus niets te downloaden. Geeft tevens aan:  LimeWire heeft een firewall ontdekt, maar dat deed ie altijd al. Zonealarm, Avira en alle eventueel storende programma's afgesloten. Niets werkt. In taakbeheer gekeken of er vreemde dingen meedraaien: niet. Intenetnetten kan wél gewoon en van een pagina kan ik wel software downloaden. Dus zou je zeggen: het ligt aan LimeWire. Niets is/was aan de instellingen veranderd. Een maand geleden deed hij het zoals gezegd, wél. Ten langen leste LimeWire opnieuw geinstalleerd en alles nog eens nagelopen. Heeft niet geholpen. Nou, dacht ik slim, een ander downloadprogramma te gebruiken: Azureus en E-Mule geinstalleerd. PRECIES HETZELFDE PROBLEEM. Dus dacht ik: ik wordt gek. Internetverbindingen zijn prima (Kabel) en voldoende snel. Help dus, want ik loop nu vast! 

375 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

stacey
door stacey - Sep 17, 2008 om 16:30
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

Hoi,


Vergeet die Limewire, altijd wat: vastloper of virus ;-(


als je iets wilt downloaden kijk dan eens hier;


http://thepiratebay.org/


Groetjes,

holstein
door holstein - Sep 17, 2008 om 19:27
922 Antwoorden / 16 Vragen
0

Ik weet precies wat je bedoeld met Limewire, want ik heb lange tijd ook gedacht dat het aan Limewire lag, totdat ik hoorde dat sommige anderen wel gewoon verbinding konden maken, maar ook heel veel niet, zoek maar eens op forums op internet.
Limewire er meerdere keren opgezet, maar niks hielp, todat ik hoorde dat misschien alles en dan ook alles er eens af moest en dat was de oplossing.
Die andere programma's die je op hebt gehad en het niet deden werken vast ook met het P2P netwerk, net als Limewire.
Via de sofware Limewire er af halen, dan ook je map van de (C) schijf afhalen en weggooien en dan in de zoekfunctie van Windows alles van Limewire verwijderen, incl. tijdelijke bestanden en cookies.
Als ALLES er nu echt af is de comp.opnieuw opstarten en Limewire er opnieuw opzetten en dan moet het werken, hier tenminste wel en nooit weer gedonder gehad, dus gewoon proberen.
De verbinding is binnen 30 seconden volledig en goed, nog steeds!


Succes.....

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

It
Ita8888 - Apr 17, 2024 om 15:25
Vrije tijd & tuin

Is kleur van de hout lak of beits bepalend voor levensduur buiten?

Ik hoorde van iemand dat donkere kleuren minder lang mee gaan en barstnin ezon.Klopt dat? Wij overwgen voor zwart te gaan. Lees meer

Fr
Fred Mennen - Apr 17, 2024 om 13:07
Geldzaken & recht

Post.NL geeft je geen mogelijkheid om je Post.NL afhaalpunt te wijzigen. Dit wor

Wanneer je een pakket ontvangt via Post.NL kun je alleen je afhaalpunt wijziggen bij de bestelling.
Als ontvanger kun je niet via de Post.NL App en de Klantenservice niet je afhaalpunt van Post.NL bepalen.
Post.NL doet dit voor jou en wel via je postcode.
Als ontvanger kun je dat niet zelf bepalen.
Wel bij het plaatsen van je bestelling bij de verzender.
Je mag dus als ont ... Lees meer

j
j jonker - Apr 17, 2024 om 20:12
Elektronica & tv

Contract youfone ontbinden

sins begin maart heb ik youfone wekelijks gebeld gemailt omdat mijn tv steeds vastliep telefoon niet doet internet slecht.
je mag voor €100 per maand toch wel iets goed verwachten? dus kan ik hierdoor van mijn contract af Lees meer