pierre60
door pierre60 Jan 20, 2010 om 13:27
Computers & telefonie

Minifoto's bekijken bij mijn afbeeldingen

Een collega van mij kan zijn foto's in mini formaat niet bekijken op "mijn afbeeldingen" Alleen als hij twee maal erop klikt ziet hij de foto op normale grootte. Hij ziet de vierkantjes dus wel maar geen mini afbeeldingen. Wel kan hij ze gewoon bekijken op picasa 3. Weet iemand voor hem de oplossing?

462 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

sonjaatje
door sonjaatje - Jan 20, 2010 om 13:42
1961 Antwoorden / 1 Vragen
0

Bovenaan de pagina bij mijn afbeeldingen staat het woord: beeld.
Daar kun je dat instellen.
Ik heb hem staan op grote pictogrammen.

vedion
door vedion - Jan 20, 2010 om 22:04
54 Antwoorden / 3 Vragen
0

open deze computer
kies extra/mapopties/weergave
haal het vinkje weg bij:altijd pictogrammen weergeven ,nooit miniaturen
toepassen/ok
als het goed is krijg je nu je miniaturen weer te zien van de foto

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ed
Eddie-W-75 - Dec 3, 2023 om 20:48
Vrije tijd & tuin

Cashback actie Stihl

Beste forumgebruikers,Mijn vriendin en ik wilden een kantenmaaier kopen van het merk Stihl en we belden op naar een vestiging van een grote dealer met meerdere vestigingen in het Zuiden van Nederland. De vriendelijke medewerker aan de telefoon verwees ons naar de webshop, omdat dit makkelijker zou zijn vanwege de thuislevering met de post. Bovendien zagen wij toen we op hun ... Lees meer

Ch
Chris3521 - Dec 3, 2023 om 13:54
Huishouden & energie

Vervelende bromtoon CV-ketel onderburen. Ervaringen of advies?

Hallo,   Wij wonen in een jaren '30 appartement. Onder onze slaapkamer bevindt zich de keuken van onze onderburen. Sinds het voorjaar hebben zij een nieuwe CV-ketel (Type: Intergas Kombi Kompakt HRE). Sinds begin oktober ervaren wij in onze slaapkamer een vervelende bromtoon, vermoedelijk omdat pas vanaf toen de ketel voortdurend hard moet werken. Van hun vorige ketel of onze eigen ketel hebben ... Lees meer

bikker
bikker - Nov 29, 2023 om 14:19
Computers & telefonie
Desktop computer probleem.

Desktop computer probleem.

Hallo beste mensen, ik heb een computerprobleem, als ik mijn desktop computer af wil sluiten gaat hij niet uit maar start automatich opnieuw op, ik trek dan maar de stekker er uit. Als hij dan weer opstart krijg ik de volgende melding in een blauw scherm te zien. Cmos-controlsom is ongeldig, en cmos-reset (502)
Hoe los ik dat op, zelf durf ik niet zomaar ergens op te klikken, bang dat er gege ... Lees meer