mi
door michellekepen Mar 7, 2015 om 16:16
Computers & telefonie

Na afsluiten Hotmail buitenlandse MSN pagina!

Voorop gesteld, ik ben een digibeet, dus aub in antwoorden geen ingewikkeld jargon gebruiken..

Ik beschik over verschillende Hotmail-adressen, maar sinds een maand of twee krijg ik na afmelden op mijn pc bij al die verschillende hotmail-accountants ipv van de nederlandse MSN-nieuws pagina, de deense ! ( http://www.msn.com/da-dk/?ocid=mailsignoutmd )

Hoe kan ik dit permanent veranderen/aanpassen/terugzetten naar hoe het was?

(in de zomer van 2014 ben ik in Denemarken op vakantie geweest. Heb toen enkele keren op lokale pc's aan- en afgemeld heb. Na terugkomst in Nederland heeft alles echter nog maanden als vanouds gewerkt, dwz dat na afmelden automatische de nl MSN-nieuwssite startte)

bvd. voor de hulp, Michel

3618 8 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

aurora1
door aurora1 - Mar 7, 2015 om 16:35
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Kijk eens op deze klik hier Nederlandse pagina van MSN nieuws, klik vervolgens rechts helemaal onderaan op help, en op de pagina die dan verschijnt links bij Bladeren per categorie op Opties en instellingen klikken.
U vindt dan links onderaan met een wereldbol de ingestelde taal.
Daarop klikken en u kunt dan Nederlands kiezen.
Staat dit alles in het Deens gemeld volg dan toch dezelfde weg.

mi
door michellekepen - Mar 7, 2015 om 19:02
22 Antwoorden / 11 Vragen
0

Hoi Aurora1,

dank voor je snelle reactie en vooral voor de heldere uitleg, zelfs als digibeet was het makkelijk te volgen, echter de taal stond reeds op Nederlands. Voor de zekerheid ben ik nog even naar Canada en weer terug naar Nederlands geswitcht, maar ook dat mocht niet baten.

Ter extra info: wanneer ik in mijn zoekbalk bijvoorbeeld www.msn.nl typ en een Enter geef, verschijnt toch weer, als een virus, de Deense startpagina met als adres: http://www.msn.com/da-dk/?redirfallthru=http%3a%2f%2fwww.msn.nl%2f%3f

(het juiste Nederlandse MSN-adres luidt overigens: http://www.msn.com/nl-nl)

aurora1
door aurora1 - Mar 7, 2015 om 21:31
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Wat gebeurt er als u op de Deense site rechts bovenaan op het wieltje naast inloggen klikt en dan voor Nederlands kiest?

aurora1
door aurora1 - Mar 7, 2015 om 21:36
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Dat moet dan zijn België (Nederlands).

aurora1
door aurora1 - Mar 7, 2015 om 21:59
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Mijn aanvulling blijkt opeens verdwenen te zijn, dus even overnieuw:
Als u de Deense pagina op Nederlands gezet heeft maar na uitloggen blijft de nieuwspagina Deens, log dan eens in na het met het wieltje omzetten naar Nederlands op een Hotmail account (dus vanaf de Nederlandse pagina). Misschien komt u dan na uitloggen op de Nederlandse pagina terecht. Als dat zo is controleer dan ook de andere accounts. Blijven die op de Deense pagina terugkomen na uitloggen, pas dan hetzelfde trucje toe bij alle Hotmail accounts (dus ook op de andere accounts inloggen vanaf de Nederlandse MSN pagina).

mi
door michellekepen - Mar 8, 2015 om 00:52
22 Antwoorden / 11 Vragen
0

Aurora, hartelijk dank, probleem lijkt zijn opgelost.

Wanneer ik mijn Hotmail afmeldde, kwam er op de MSN-startpagina rechtsboven inderdaad ook zo'n wieltje die de mogelijkheid geeft de taal in te stellen. Was me niet eerder opgevallen, bovendien dacht ik als digibeet dat afmelden inhoud dat de navolgende pagina's niet aan mijn persoon/pc gekoppeld zijn.
Ik heb elk van mijn Hotmailaccounts apart naar het Nederlands omgezet, dat lijkt de oplossing te zijn!

Blijft voor mij wel mysterieus dat dit kennelijk bij al mijn Hotmailaccounts ongevraagd is omgezet/aangepast (én ook nog eens allemaal op hetzelfde moment).

Maar zoals gezegd, euvel lijkt verholpen, dus ik ben je zeer erkentelijk voor je suggesties.
mvgr. Michel

aurora1
door aurora1 - Mar 8, 2015 om 13:48
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Graag gedaan en dank voor het melden. Hopen dat het zo blijft.
Het is naar mijn mening verstandiger om te vragen dan zelf allerhande te proberen waarmee je misschien van de wal in de sloot belandt.
vr.gr.

akkerdistel
door akkerdistel - Mar 8, 2015 om 19:23
1790 Antwoorden / 3 Vragen
0

[quote=michellekepen schreef op zondag 8 mrt 2015, 00:52]Blijft voor mij wel mysterieus dat dit kennelijk bij al mijn Hotmailaccounts ongevraagd is omgezet/aangepast (én ook nog eens allemaal op hetzelfde moment).
Dit soort zaken worden onthouden door jouw browser in kleine tekstbestandjes, die noemen ze in een ingewikkeld jargon ook wel cookies.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ha
Hansie1947 - Mar 28, 2024 om 13:13
Vrije tijd & tuin

Vriendenloterij stoppen lukt niet

Al 2 keer een telefonsch gesprek gehad met een zeer irritante dame. Maar krijg het niet voor elkaar om op te bzeggen. Lees meer

ke
keesbakels - Mar 29, 2024 om 14:12
Geldzaken & recht

Wie is verantwoordelijk voor leeghalen huurwoning?

Mijn zoon heeft ongeveer 10 jaar bij zijn moeder ingewoond.Een verzoek om ingeschreven te worden als medehuurder is door de woningbouwvereniging  afgewezen. Zijn moeder is inmiddels overleden en hij heeft een andere woning. Er is geen erfenis, alleen (uitvaart) kosten. In hoeverre is hij aansprakelijk voor de volledige ontruiming van het huis & tuin?

Alvast bedankt voor de rea ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - Mar 25, 2024 om 16:49
Winkels & webshops

Minder bonusvoordeel bij Albert Heijn?

ik kom vrij regelmatig bij Albert Heijn en maak gebruik van de bonuskaart. Nu valt me op, het is een eenpersoonssteekproef ikweethet, dat ik qua bonusvoordeel een stuk minder voordelig uit ben sinds pakweg een half jaar. Waar ik voorheen makkelijk zonder veel moeite 10 procent bonusvoordeel had, kom ik nu tot ongeveer de helft als ik het bonnetje naloop. Zijn er meer AH-klanten die deze trend besp ... Lees meer