pearly
door pearly Sep 7, 2004 om 00:01
Computers & telefonie

Nieuw venster

Hoi, elke keer als ik een nieuw venster open verschijnt hij als een klein vierkant blokje, en moet ik hem nog eens aanklikken om te vergroten. Ik kom er niet uit, maar jullie weten vast wel een oplossing. Zal wel ergens bij instellingen staan, maar ik vind het niet.

2050 26 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tuinfreak_1
door tuinfreak_1 - Sep 7, 2004 om 00:27
763 Antwoorden / 1 Vragen
0

probeer eens handmatig de site te vergroten, ga met je muis over de rand van venster zie je een pijltje hou deze dan vast (muisknop ingedrukt houden) en rek het venster op richting de zijkant doe dit ook met de andere zijdes van je venster totdat je scherm volledig gevuld is.


succes

tuinfreak_1
door tuinfreak_1 - Sep 7, 2004 om 00:32
763 Antwoorden / 1 Vragen
0

sorry typefoutje site moet venster zijn,


groeten tuinfreak

tuinfreak_1
door tuinfreak_1 - Sep 12, 2004 om 10:11
763 Antwoorden / 1 Vragen
0

zij het niet dat een aantal softwareprogramma's gewoon de eigenschap hebben om geminimaliseert op te starten na afsluiten, gewoon even slepen met het venster, lost dit probleem meestal op.

a2i
door a2i - Sep 12, 2004 om 12:53
407 Antwoorden / 14 Vragen
0

1explorer even open zetten even maximizen in screen dan sluit je hem af start je IExplorer even opnieuw mocht het nog een klein vakje zijn.


Even scannen met ad-aware Se v1.04, repeat de bovenste stap weer.


www.download.com zoek adaware


of copy link


http://www.download.com/Ad-Aware-SE-Personal-Edition/3000-8022-10308605.html?tag=lst-0-1


mocht het nog niet verholpen zijn wis even je geschiedenis bij:


extra/internet opties/


je kunt ook op bestanden verwijderen drukken dan verminder je al kans op preset in foutieve browserloading door hijack van je homepage.


hijack this zoeken met google is ook een goede optie maar dan moet je wel verstand hebben van malifide register loads.


Een advanced user optie dus.

pearly
door pearly - Sep 12, 2004 om 12:54
5 Antwoorden / 15 Vragen
0

Bedankt allemaal, maar gewoon even met de muis slepen en groter maken heeft het probleem opgelost.

tuinfreak_1
door tuinfreak_1 - Sep 12, 2004 om 13:10
763 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ook weer opgelost pearly, oude trucjes werken nog steeds.

groeten tuinfreak

jd
door jdeketel - Aug 13, 2014 om 10:46
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Medicijnen worden ook soms gewonnen uit dierlijke bijproducten. Net zoals veel bestanddelen in voeding wordt dit oneindig gezuiverd. Je komt echt geen hele varkensharen tegen in je eten. Mensen die hier problemen mee hebben kunnen ook de pil niet meer nemen.

fr
door fransenc - Aug 13, 2014 om 10:53
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

maak van veren of varkenshaar in brood maar mensen haar :
zie http://keuringsdienstvanwaarde.kro.nl/seizoenen/2014/afleveringen/06-02-2014

wong
door wong - Aug 13, 2014 om 11:00
33 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik vind dit gewoon een non-issue. Dit is de laatste tijd gewoon een mode aan het worden om te vermelden dat in voedingsmiddelen levo cysteine gebruikt wordt dat gewonnen wordt uit mensen-, varkenshaar en eendenveren. Iedere MBO-er die een BEETJE scheikunde heeft gehad, weet dat een chemische verbinding NIETS te maken heeft met de stoffen waaruit het is gemaakt. Voorbeeld: Zeep wordt gemaakt uit loog en olie, Dit betekent echter nog niet dat als je je handen wast met zeep, je bezig bent om je handen met de bijtende vloeistof loog aan het insmeren bent.

be
door besling - Aug 13, 2014 om 11:07
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Laten we ophouden met deze heksenjacht en onze aandacht verleggen naar zinvollere zaken. Alleen al de overdreven suggestieve kop van het artikel: 'varkenshaar in brood'. Hoe ver wil je hierin gaan? Wat te denken van dierlijke mest in de landbouw? Of vogels die insecten en kleine dieren als muizen eten en wiens uitwerpselen via omzettingen in de gewassen in groente en fruit terechtkomen. Zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Laten we blij zijn dat restproducten uit o.a. slachterijen nog een zinvolle bestemming krijgen en niet verbrand of gedumpt hoeven te worden.

kv
door kv - Aug 13, 2014 om 11:31
4 Antwoorden / 0 Vragen
0

Wat een onzin.
Het gaat hier om gezuiverde chemische stoffen, die uit allerlei planten en dieren gewonnen kunnen worden.
Bij methaan ("aardgas") maakt het toch ook geen verschil of dit oorspronkelijk spontaan uit de grond of als een scheet uit iemands achterwerk? Want het is in gezuiverde vorm exact hetzelfde chemische stofje, namelijk methaan.
Op dezelfde manier zou je kunnen beweren dat wij lucht inademen met daarin de CO2 die vrijkomt die bij ontbindingsprocessen van planten en dieren. Dat is ook zo.
Maar ik heb nog niemand daarover horen klagen, en dat zou ook onzinnig zijn omdat er geen verschil is tussen CO2 moleculen onderling.

ma
door manwijf - Aug 13, 2014 om 11:44
574 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ik heb die bewuste uitzending van de Keuringsdienst van waarden ook gezien. Het is goed dat er controle is op wat wij eten, maar zolang het een zeker nut heeft en ik er niet ziek van word of een allergie van kan krijgen, moeten we het ook niet groter maken dan het is. Experts in die uitzending hebben in ieder geval niet gewaarschuwd voor enig gevaar. Wat mij betreft gewoon een leuk weetje.

Een uitspraak als 'het ongewilt binnenkrijgen van vleesproducten' kan in dit verband in de categorie 'geloofswaanzin'. Leuk misschien om de hele Islamitische gemeenschap op je hand te krijgen, die houden wel van extreem doen, maar heeft met redelijk denken niets meer van doen. Het opjutten van groeperingen dient geen enkel doel.

In make-up zitten overigens buiten heel veel chemische ook heel veel dierlijke stoffen. Zelfs organische producten zijn niet 100% organisch. Zat in lipstick geen varkensvet? Een moslima met lippenstift ook maar in de ban?

peedee
door peedee - Aug 13, 2014 om 11:58
96 Antwoorden / 10 Vragen
0

Ik heb gisteren eens bij de supermarkt het etiket van rundergehakt gelezen en de ingrediëntenlijst bestudeerd. Ik ben me rot geschrokken!

Wat blijkt: IN RUNDERGEHAKT ZIT DODE KOE!!!!!!

Gatver de gatver. Kan de producent dat niet met grote letters op de voorkant van de verpakking zetten?! Ik voel me misleid als consument. Dit is natuurlijk weer een samenzwering van de grote industriële concerns zoals Monsanto, samen met de regering met maar 1 doel: ons allemaal tot slaaf van de consumptiemaatschappij te maken.

DODE KOE in gehakt! Smeriger moet het toch niet worden? Kom op Kassa, maak hier eens een uitzending over. Stel deze wanpraktijken aan de kaak!

jo
door jo-an - Aug 13, 2014 om 13:11
11 Antwoorden / 0 Vragen
0

Wat eten we toch een rotzooi , niet normaal en ik denk dat dit nog maar het topje van de ijsberg is
Het is gewoon verschrikkelijk , vroeger was dit in elk geval niet .............. konden we maar weer terug naar die tijd !

blok
door blok - Aug 13, 2014 om 13:26
79 Antwoorden / 8 Vragen
0

hmmm ....varkenshaar in brood ... zouden die haartjes doorgaan voor de lett broodnodige vezels ?
verteert overigens niet he, haren.

sa
door sanne4 - Aug 13, 2014 om 14:36
6 Antwoorden / 2 Vragen
0

Keuringsdienst van waarden heeft in de uitzending geprobeerd te achterhalen of het wel veren waren waar het brood verbeterings middel van gemaakt werd
maar er zijn duidelijke aanwijzingen dat het product dat in China gemaakt word uit mensenhaar gehaald word dit word bij kappers daar opgehaald en is interessanter dan veren omdat er meer van het brood verbeterings uit het haar gehaald kan worden

wong
door wong - Aug 13, 2014 om 15:18
33 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik ga voor vanavond een lekker stukje kadavervlees van een koe in de pan gooien. Lekker met stoofpeertjes. Misschien doe ik daar nog een beetje karmijnrood bij gemaakt van luizen. Straks loop ik nog even langs bij de haringboer voor een sappig dood visje. Hij moet wel goed dood zijn, want zo'n spartelende vis in je mond is niet handig. Dat kan anders best wel knapperig zijn

mb
door mbrakenhoff - Aug 13, 2014 om 15:19
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

varkenshaar in BROOD VAN DE SUPERMARKT.
bij de warme bakker die zelf zijn deeg draait en brood bakt zul je dit echt niet vinden. net als varkensvet(reuzel) wat ook in de broodfabrieken (supermarktbrood) gebruikt wordt om het brood mals proberen te maken, voor zover dat nog helpt bij brood wat nu gebakken wordt, dan na lang transport morgenochtend in de winkel en smiddags gekocht. Overmorgenochtend eens proeven hoe het smaakt hahaha maar goed, het was toen t uit de oven kwam al troep dus t maakt ook niet zoveel uit. geef mij maar n veilig brood van de warme bakker wat hij net n uur geleden uit de oven haalde

ma
door manwijf - Aug 13, 2014 om 15:34
574 Antwoorden / 1 Vragen
0

@jo-an
Ja, laten we weer terug gaan naar vroeger! Welke vroeger bedoel je eigenlijk? Van voor de oorlog? Of bedoel je het stenentijdperk? Toen aten we pas echt gezond, maar niet heus.

Als je goed nadenkt over het eten van eieren hoef je ze ook niet meer. Zitten ook overal in verwerkt. Mag iemand die geen vlees en vleesproducten wil eten nog wel een plakje cake eigenlijk? Het winnen van een stofje uit mensen- of dierenhaar is nog niets bij het eten van (vloeibaar) zaad uiteindelijk. Kwestie van wennen.

zo
door zomaar_iemand - Aug 13, 2014 om 18:53
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ja inderdaad jammer dat men er niet bij zegt dat er ook MENSENHAAR in zit (:

st
door st.victor - Aug 13, 2014 om 20:04
28 Antwoorden / 0 Vragen
0

@mbrakenhoff
er zit wel degelijk mensenhaar in brood, en ook bij je warme bakker, En bij de Warme Bakker kopen om mensenhaar in brood te ontwijken? Luk je niet, het zit bijna overal in voedsel.

@wong woensdag 13 aug 2014 15:18
hahaha,
Wat heb ik gelachen, leuk bericht, Wong! Ik wil wel meer van je horen/lezen

domantwoord
door domantwoord - Aug 14, 2014 om 02:38
192 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het is me weer wel het nieuws zeg....... maar dan wel ontzettend oud nieuws!!
Maar ja, Kassa wil de laatste tijd alleen maar zieltjes winnen met onzin en sensatie verhalen... jammer hoor!!!

deexpert
door deexpert - Aug 14, 2014 om 14:38
104 Antwoorden / 2 Vragen
0

Goh, hoe denken jullie dat er varkenshaar in het brood komt. Ik denk door de kwast waarmee iets ingevet wordt. Ha ha, heb ik namelijk ook en zag vorige week dat hij haren begon te verliezen.

Of hebben jullie liever een kwast met kleine koperdraadjes of plastic (die worden ook gebruikt).

Mmmmm ...., geef mij dan maar die varkensharen !

Deexpert

st
door st.victor - Aug 14, 2014 om 16:57
28 Antwoorden / 0 Vragen
0

@domantwoord

En wie heeft en geeft 'n dom antwoord?

juist!

Als je profiel/gebruikersnaam al met de instelling "DOM ANTWOORD" aan geeft,
ben je bij het begin al, om "dom antwoord" te geven.
of is dit ook al 'n Dom Antwoord, van jou???

geef u mening..........maar geen dom antwoord geven......

be
door besling - Aug 15, 2014 om 00:51
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Martijn Katan (hoogleraar LU) leverde gisteren bij het NOS Nieuws prima commentaar.

Als mensen uit idealistische of religieuze overwegingen geen dierlijke producten willen eten is dat te respecteren. Structureel is dat goed te realiseren. Incidenteel zal het wel eens gebeuren dat er in een product iets aanwezig is van (oorspronkelijk) dierlijke herkomst. Of willen we dat er op etiketten komt te staan ‘Dit product is gemaakt in een bedrijf waar ook grondstoffen van dierlijke oorsprong worden verwerkt’ in analogie van allergenen (dit product wordt gemaakt in een bedrijf waar ook noten, lactose en sesam worden verwerkt)?

domantwoord
door domantwoord - Aug 15, 2014 om 03:01
192 Antwoorden / 0 Vragen
0

@ st.victor, de naam is gekozen om een beetje op hetzelfde nivo te zitten als de grote meerderheid hier maar dat hoef ik zeker jou niet uit te leggen lijkt mij....ik bedoel dus b.v. mensen die mensenhaar met varkenshaar verwarren en dom zitten lachen met andermans opmerkingen enz. en dat dan een mening noemen...dat zijn natuurlijk de echte inteligente opmerkingen hier hè ??

Dat kassa aan sensatie journalistiek doet is volgens mij geen geheim en dat het "nieuws" waar ze nu mee komen al jaren oud is ook niet dus daar zal mijn fout niet zitten lijkt mij ...
Wel leuk om steeds te zien wat alleen een naam al kan doen en kan oproepen bij sommige mensen

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Silliejeanie
Silliejeanie - Apr 24, 2024 om 17:03
Geldzaken & recht
Zorgplicht online casino's

Zorgplicht online casino's

nu gaat de overheid je helpen omdat we in Nederland wonen. Prijs jezelf gelukkig, je woont in NL, je hebt de jackpot alsnog gewonnen. Dit klopt gedeeltelijk. Casino's die de zorgplicht schenden lopen het gevaar dat hun vergunning wordt ingetrokken en krijgen hoge boetes opgelegd. Deze boetes gaan(deels) de schatkist in en/of worden ingezet voor de verslavingsinstellingen waar de speler zich aan k ... Lees meer

Peteri
Peteri - Apr 24, 2024 om 11:24
Geldzaken & recht

Overschrijvingsfomulier fraude

Ik help iemand van 85 met administratieve dingen. In Dec 2023 heeft hij overschrijvingsform abn gestuurd voor anwb lidmaatschap van €17. In feb 2024 kreeg hij aanmaning en bleek het niet afgeschreven. Dus maakte hij nog een aan, die werd betaald. Nu is er met het 1. Formulier in maart € 497 afgeschreven naar rekening in België, met zelfde naam erbij als hij heet. Blijkbaar is formulier bij po ... Lees meer

Be
BergAn - Apr 25, 2024 om 12:11
Huishouden & energie

Kapotte energiemeter

Toen we in januari jl ( van 8 tm 27 ) op vakantie waren ontdekte ik dat onze energiemeter niet meer werkte. Ik heb toen meteen Energie Direct hiervan op de hoogte gesteld. Immers we hadden de meter op 15 graden gezet. En het was in deze periode koud, dus praktisch geen verbruik tov dat we wel aanwezig waren geweest. Ze vertelden mij dat ik, zodra we weer terug waren de meter moest checken. Helaas ... Lees meer