RM
door RMH 9 okt. 2018 om 14:54
Computers & telefonie
Nintendo switch na 1 jaar opeens betalen voor online gamen, mag dat?

Nintendo switch na 1 jaar opeens betalen voor online gamen, mag dat?

Mijn zoon heeft al een jaar een Nintendo Switch.


Sinds 4 weken kan hij niet meer on-line gamen met spelen die hij al geruime tijd heeft en daarvoor wel on-line mee kon gamen.
Mag Nintendo opeens eenzijdig dit aanpassen, waardoor het gebruik van de Nintendo Switch dus opeens veel beperkter is dan dat hij aangeschaft is.
Een deel van de functionaliteit wordt opeens afgenomen en nu mag je er voor betalen (EUR 3,99 per maand) om dezelfde functionaliteit terug te krijgen.
Lijkt mij erg vreemd. 

1670 4 Rapporteer
door heremietkreeft - 9 okt. 2018 om 15:11
9390 Antwoorden / 153 Vragen
0

Lijkt mij op zich niet vreemd. Het zal ongetwijfeld ergens in de voorwaarden gemeld zijn. Ik zie dat er normaliter een abonnement voor aanwezig is. Kennelijk is er eerder bij degene waar het is aangeschaft sprake geweest van één jaar gratis.
Zie o.a. https://www.nintendo.nl/Nintendo-Switch/Nintendo-Switch-Online/Prijzen-1374627.html

I
k zie inmiddels ook de reactie van @mistery

my
door mystery - 9 okt. 2018 om 15:14
34 Antwoorden / 0 Vragen
2

Dit staat duidelijk op de nintendo site vermeld en ook in de papieren die er bij zaten dus dit zou geen verrassing moeten zijn.

Wat kost deze dienst?

Zowel de functionaliteit van de app als de mogelijkheid om online te spelen is gratis, totdat de Nintendo Switch Online-dienst van start gaat in 2018. Na de gratis proefperiode, zal voor de online-functies van de meeste games en de Nintendo Switch Online-app een betaald abonnement benodigd zijn.

he
door henk51 - 9 okt. 2018 om 17:32
81 Antwoorden / 0 Vragen
1

Goed lezen is ook een kunst op zich tegenwoordig lees goed het antwoord van   MYSTERY.
Als uw zoon zo'n gamefanaat is neemt u toch een jaarabonnement bent u geen 3.99 per maand maar ongeveer 1.67 kwijt omgerekend per maand scheelt ook al weer. Zeg hem wel op tijd op anders wordt hij automatisch verlengd voor 1 jaar

groeten Henk

lo
door lovewinnie - 9 okt. 2018 om 17:56
569 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dit is al jaar bekend dat er vanaf oktober betaald moest worden. Was dus voorbereid . Net zoals playstation en de xbox willen ze zo wat extra verdienen maar ook meer bieden. Na 7 proefdagen vandaag dus naar jaar abonnement afgesloten  Toch nodig wil je online spelen  Voor hele gezin is 35 euro voor jaar. Redelijke prijs.
Persoonsgebonden 19.95 maar dan kan er maar 1 persoon online. Voor die 15 euro meer kun je max 8 personen online laten spelen op de switch 

Voor 1 oktober was het helemaal gratis. Gewoon op eigen WiFi. Dus niks te maken met 1 jaar gratis of iets dergelijks . Kan me voorstellen met weinig budget dat het echt wel balen is

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Fo
ForumEmperor247 - 20 mei 2019 om 19:36
Computers & telefonie

De android licentie is ingetrokken voor Huawei, wat kan ik nu het beste doen?

Ik heb gisteren op het nieuws gezien dat Google de Android licentie voor Huawei heeft ingetrokken, ik bezit momenteel een Huawei P20 Lite, en er staat dat het mogelijk gevolgen kan hebben voor bestaande smartphones.
Ik heb contact opgenomen met Huawei en ze raden aan om hun website in de gaten te houden voor nieuwe ontwikkelingen hierover.
Maar ik weet nog steeds niet wat ik kan doen, du ... Lees meer

mi
micheldrewes - 21 mei 2019 om 11:58
Winkels & webshops

Ongewenste reclame loterijen per post

Hallo allemaal. Ik heb sinds jaren een sticker op mijn brievenbus zitten om ongewenste en ongeadresseerde reclame te weren. Nou heb ik dus in de gaten dat vooral de postcode en vriendenloterij dit op handige wijze omzeilen en word dus wekelijks bestookt door die bedrijven met hun reclame waar ik niet op zit te wachten. Wat doen ze namelijk. Ze maken er geadresseerde post van, aan de bewoners van + ... Lees meer

Hu
Hub Janssen - 21 mei 2019 om 12:37
Geldzaken & recht

Overwaarde huis en pensioenhypotheek AbnAmro

de AbnAmro laat in haar reclamespot op de radio weten dat hun product om de overwaarde van je huis ten behoeve van jepensioen te benutten isontwikkeld in samenwerking met LEDEN VAN VERENIGING EIGEN HUIS.
Op mij komt dit misleidend over. Blijkbaar is het niet de vereniging zelf, maar zijn het leden hiervan.
Wie zijn die leden dan? Zijn dit AbnAmro medewerkers die lid zijn?
Wat ze ... Lees meer