RM
door RMH Oct 9, 2018 om 14:54
Computers & telefonie
Nintendo switch na 1 jaar opeens betalen voor online gamen, mag dat?

Nintendo switch na 1 jaar opeens betalen voor online gamen, mag dat?

Mijn zoon heeft al een jaar een Nintendo Switch.


Sinds 4 weken kan hij niet meer on-line gamen met spelen die hij al geruime tijd heeft en daarvoor wel on-line mee kon gamen.
Mag Nintendo opeens eenzijdig dit aanpassen, waardoor het gebruik van de Nintendo Switch dus opeens veel beperkter is dan dat hij aangeschaft is.
Een deel van de functionaliteit wordt opeens afgenomen en nu mag je er voor betalen (EUR 3,99 per maand) om dezelfde functionaliteit terug te krijgen.
Lijkt mij erg vreemd. 

2880 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

heremietkreeft
door heremietkreeft - Oct 9, 2018 om 15:11
16842 Antwoorden / 202 Vragen
0

Lijkt mij op zich niet vreemd. Het zal ongetwijfeld ergens in de voorwaarden gemeld zijn. Ik zie dat er normaliter een abonnement voor aanwezig is. Kennelijk is er eerder bij degene waar het is aangeschaft sprake geweest van één jaar gratis.
Zie o.a. https://www.nintendo.nl/Nintendo-Switch/Nintendo-Switch-Online/Prijzen-1374627.html

I
k zie inmiddels ook de reactie van @mistery

my
door mystery - Oct 9, 2018 om 15:14
34 Antwoorden / 0 Vragen
2

Dit staat duidelijk op de nintendo site vermeld en ook in de papieren die er bij zaten dus dit zou geen verrassing moeten zijn.

Wat kost deze dienst?

Zowel de functionaliteit van de app als de mogelijkheid om online te spelen is gratis, totdat de Nintendo Switch Online-dienst van start gaat in 2018. Na de gratis proefperiode, zal voor de online-functies van de meeste games en de Nintendo Switch Online-app een betaald abonnement benodigd zijn.

he
door henk51 - Oct 9, 2018 om 17:32
90 Antwoorden / 0 Vragen
1

Goed lezen is ook een kunst op zich tegenwoordig lees goed het antwoord van   MYSTERY.
Als uw zoon zo'n gamefanaat is neemt u toch een jaarabonnement bent u geen 3.99 per maand maar ongeveer 1.67 kwijt omgerekend per maand scheelt ook al weer. Zeg hem wel op tijd op anders wordt hij automatisch verlengd voor 1 jaar

groeten Henk

lo
door lovewinnie - Oct 9, 2018 om 17:56
1210 Antwoorden / 1 Vragen
0

Dit is al jaar bekend dat er vanaf oktober betaald moest worden. Was dus voorbereid . Net zoals playstation en de xbox willen ze zo wat extra verdienen maar ook meer bieden. Na 7 proefdagen vandaag dus naar jaar abonnement afgesloten  Toch nodig wil je online spelen  Voor hele gezin is 35 euro voor jaar. Redelijke prijs.
Persoonsgebonden 19.95 maar dan kan er maar 1 persoon online. Voor die 15 euro meer kun je max 8 personen online laten spelen op de switch 

Voor 1 oktober was het helemaal gratis. Gewoon op eigen WiFi. Dus niks te maken met 1 jaar gratis of iets dergelijks . Kan me voorstellen met weinig budget dat het echt wel balen is

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

kasper1961
kasper1961 - Apr 24, 2024 om 15:33
Voeding & gezondheid

Zero sugar jumbo

tot mijn verbazing zit er gewoon suiker in de frisdrank van jumbo sinas zero sugar en cola zero sugar,vreem want op de etiket staat groot ..zero sugar.. dn mag je er van uit gaan dat er geen suiker in zit,dus al dietijd als suikerpatient ben ik dus misleid..mag dit zomaar suiker in frisdrank terwijl er zero sugar op staat. Lees meer

Sp
Sportfan1998 - Apr 24, 2024 om 07:51
Huishouden & energie

Onderbuurman haalt stroom eraf

Mijn onderbuurman haalt mijn stroom en warm water eraf omdat hij last heeft van mijn normale woongeluiden. Hij is mij echt aan het wegpesten. 2 dagen geleden heeft hij mij 12 uur zonder gelaten. Als ik aanklop doet hij niet open en de verhuurder wil niks doen en vindt dat ik dit zelf maar moet oplossen.  Alleen de onderbuurman heeft toegang tot de meterkast.
Wat kan ik doen en bij wie kan ... Lees meer

Peteri
Peteri - Apr 24, 2024 om 11:24
Geldzaken & recht

Overschrijvingsfomulier fraude

Ik help iemand van 85 met administratieve dingen. In Dec 2023 heeft hij overschrijvingsform abn gestuurd voor anwb lidmaatschap van €17. In feb 2024 kreeg hij aanmaning en bleek het niet afgeschreven. Dus maakte hij nog een aan, die werd betaald. Nu is er met het 1. Formulier in maart € 497 afgeschreven naar rekening in België, met zelfde naam erbij als hij heet. Blijkbaar is formulier bij po ... Lees meer