ge
door geertsr Feb 17, 2004 om 08:46
Computers & telefonie

Overzetten vast abonnement?

Ik heb oude motorola gsm,wil het abonnement wat hier op zit over zetten op nieuwe motorola echter dit kan niet? heb aan oude niets meer daar batterij stuk is en de nieuwere kan ik dus niet gebruiken ra ra ik kan hem eventueel in hetzwarte circuit laten ombouwen???? vertel mij wat ik het beste kan ondernemen in deze situatie het is toch te gek dat ik weer een andere gsm moet kopen terwijl ik alle ingredienten in huis heb?????

574 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

sir.kiekeboe
door sir.kiekeboe - Apr 16, 2004 om 12:43
91 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik weet niet wat het probleem zou moeten zijn met je nieuwe GSM. het enige wat ik kan bedenken is dat er een SIMlock op dit toestel zit.
Als dit nieuwe toestel meer dan 1 jaar oud is dan kun je die SIMlock verwijdert krijgen door navraag te doen bij de maatschappij waar het abonnement van de nieuwe als eerste liep.
Is de leeftijd korter dan 1 jaar dan moet je naar een "GSM-winkel" gaan en vragen of dat zij die willen verwijderen. kosten: meestal rond de €20,--
Veel suc6.
P.S. als je in de regio Eindhoven woont weet ik wel een zaak die het voor je kan doen.

ge
door geertsr - Apr 16, 2004 om 12:43
1 Antwoorden / 3 Vragen
0

hoop dat simlock mij dwars zit dan is het waarschijnlijk een kwestie van tijd,ofstandvastigheid van aanbieder in eider geval beankt
p.s. woon niet in de omgeving van eindhoven
maar naar ik aanneem moet iedere primafoon winkel zoiets kunnen regelen.

sir.kiekeboe
door sir.kiekeboe - Apr 16, 2004 om 12:43
91 Antwoorden / 0 Vragen
0

Primafoon winkels doen dit niet.
GSM wereld of dergelijke zaken waar ze alleen de toestellen en abonementen verkopen wel.

ma
door marck - Apr 16, 2004 om 12:43
9 Antwoorden / 0 Vragen
0

bij het verwijderen van die simlock op de niet-officiele wijze moet je er wel rekening mee houden dat je dan geen enkele vorm van garantie meer kan claimen. Het verwijderen laat namelijk zijn sporen na in de software van de gsm.

lo
door longbigbear - Apr 16, 2004 om 12:43
10 Antwoorden / 10 Vragen
0

als je simloch het is kan je informeren bij je profider na een jaar,is gratis!
Anders informeer eens hier:http://www.gsm-advies.com/

lo
door longbigbear - Apr 16, 2004 om 12:43
10 Antwoorden / 10 Vragen
0

http://unlock.startpunt.com/,anders kijk eens hier!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer

Ba

Bankrekening openen voor kleine commissie met weinig omzet

Goeienavond, 

Ik ben op zoek naar advies m.b.t. het openen van een bankrekening voor commissies, werkgroepen of andere kleine clubjes. 
Dit mag blijkbaar niet op persoonlijke titel, maar een zakelijke rekening is nogal duur als je jaarlijks niet zoveel omzet hebt. 
Hoe kan ik dit het beste aanvliegen?

De situatie: 
Ik zit in een commissie die maandelijks ee ... Lees meer

Jo
Johnni73 - Feb 25, 2024 om 14:11
Geldzaken & recht

Verplicht verhuizen na grondige renovatie

Ik moet verplicht verhuizen binnen 1 jaar, echter ben ik meer gaan verdienen en ben ik gaan samenwonen, dus volgens de woningbouw verdien ik nu teveel voor een sociale huurwoning, ook krijg ik geen urgentie, dus een ander huis vinden in dezelfde buurt gaat niet meevallen, ook zal ik een veel duurder huurhuis moeten gaan zoeken. heb je nog rechten in deze situatie ?, want zij willen mij hier weg he ... Lees meer