hk
door hk60 Feb 15, 2004 om 14:41
Computers & telefonie

Printer

Onder windows2000 heb ik een probleem met het uitprinten vanuit een dos programma. (Foxpro) Als ik iets uit wil printen, dan moet ik het dos programma afsluiten en dan reageerd mijn printer wel direct. Anders moet ± 1 min. wachten. Onder win98 had ik hier geen last van.
Ook print opdrachten gemaakt in foxpro voor windows gaven het zelfde probleem.

618 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tigertje
door tigertje - Apr 16, 2004 om 12:40
402 Antwoorden / 0 Vragen
0

Windows 2000 is de opvolger van Windows NT en bevat dus geen DOS. Windows 98 is wel gebouwd op DOS. Dit zou de oorzaak van het probleem kunnen zijn en is alzodanig niet oplosbaar. Met het programma VMware schijn je een soort DOS-poort te kunnen maken (http://www.vmware.com/) maar je zal even op die site moeten zoeken of dat voor jou een oplossing is.

hk
door hk60 - Apr 16, 2004 om 12:40
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Bedankt voor Uw meedenken van mijn probleem. Ik werk in een audio/video winkel en daar wordt mijn eigen gemaakte programma gebruikt om reparatie's en bestellingen in te voeren. De zaak zelf gebruikt VMSII en is ook een dos programma en dat stuurt wel de kassabonprinter aan. Het moet dus op te lossen zijn. Gr. Hans

nu
door nubro01 - Apr 16, 2004 om 12:40
6 Antwoorden / 0 Vragen
0

Uit mijn Clipper support dagen meen ik mij te herinneren, dat het met file sharing te maken heeft. Hoe ziet de programma regel eruit in foxpro om de printer to openen?
Dos had niet veel te delen, Windows des te meer!

wt
door wtepper - May 4, 2004 om 20:40
4 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dit heeft met niets anders te maken dat windows de printopdracht gaat spoolen... (in de wachtrij plaatsen) Zet dit uit bij printereigenschappen tabblad geavanceerd en klik de optie "Direct naar printer afdrukken" aan. Als het goed is dan bemoeit windows zich dan niet meer met de printjob en gaat het wel snel...


Groet,


Een Microsoft Certified Proffesional

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Jo
Johnni73 - Feb 25, 2024 om 14:11
Geldzaken & recht

Verplicht verhuizen na grondige renovatie

Ik moet verplicht verhuizen binnen 1 jaar, echter ben ik meer gaan verdienen en ben ik gaan samenwonen, dus volgens de woningbouw verdien ik nu teveel voor een sociale huurwoning, ook krijg ik geen urgentie, dus een ander huis vinden in dezelfde buurt gaat niet meevallen, ook zal ik een veel duurder huurhuis moeten gaan zoeken. heb je nog rechten in deze situatie ?, want zij willen mij hier weg he ... Lees meer

Ba

Bankrekening openen voor kleine commissie met weinig omzet

Goeienavond, 

Ik ben op zoek naar advies m.b.t. het openen van een bankrekening voor commissies, werkgroepen of andere kleine clubjes. 
Dit mag blijkbaar niet op persoonlijke titel, maar een zakelijke rekening is nogal duur als je jaarlijks niet zoveel omzet hebt. 
Hoe kan ik dit het beste aanvliegen?

De situatie: 
Ik zit in een commissie die maandelijks ee ... Lees meer

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer