ge
door geel May 11, 2009 om 15:29
Computers & telefonie

Probleem na instaleren internet explorer 8 Vista

1. Klok op sidebar staat regelmatig stil. Als ik deze dan opnieuw wil plaatsen    krijg ik ook niet de juiste tijd. Bij de eigenschappen is de optie Gadgets die via Windows zijn geinstallerdeerd terugzetten niet geactiveerd.


2. Surfen op internet moet weer volledig met www.naam.nl. Eerder kon dit alleen met de naam en de rest kwam automatisch, wat erg handig was.


Alvast bedankt!!!!


Geel

295 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

gsm
door gsm - May 11, 2009 om 16:25
5940 Antwoorden / 47 Vragen
0

Je kunt ie8 gewoon weer verwijderen, via Start, Configuratiescherm, Programma's en onderdelen.
Selecteer de regel met: Windows Internet Explorer 8.
Klik bovenaan op de knop Verwijderen.
Volg de verdere instructies.
De PC zal wel opnieuw gestart moeten worden.

IE7 zal automatisch opnieuw geïnstalleerd worden (eigenlijk alleen maar geïnitialiseerd). Dat betekent dat je waarschijnlijk weer de gelegenheid krijgt om het anti-phishing filter en de gewenste zoekmachine in het zoekvenster naast de adresbalk kunt instellen.



ge
door geel - May 11, 2009 om 17:12
1 Antwoorden / 8 Vragen
0

Hallo gsm,


Bedankt voor de snelle tip !!!  Alles werkt weer.


Gr. Geel


 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Jo
Johnni73 - Feb 25, 2024 om 14:11
Geldzaken & recht

Verplicht verhuizen na grondige renovatie

Ik moet verplicht verhuizen binnen 1 jaar, echter ben ik meer gaan verdienen en ben ik gaan samenwonen, dus volgens de woningbouw verdien ik nu teveel voor een sociale huurwoning, ook krijg ik geen urgentie, dus een ander huis vinden in dezelfde buurt gaat niet meevallen, ook zal ik een veel duurder huurhuis moeten gaan zoeken. heb je nog rechten in deze situatie ?, want zij willen mij hier weg he ... Lees meer

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

GK
GKHB - Sep 29, 2024 om 06:47
Huishouden & energie

Oxxio: Verbruik gas = Eindstand - Beginstand + factor?

Op mijn jaarnota staat een verbruik van 431 m3 gas. Nu hou ik zelf de meterstanden bij, en kom uit op een verbruik van 422 m3 gas. (Meterstanden kloppen). Dit heb ik teruggekoppeld met Oxxio. Hun reactie:   Wat vervelend dat dit gebeurd is op de jaarnota. Ik heb het voor je nagekeken en dat heeft te maken met de factor waarmee het gas wordt berekend. Dit gebeurd altijd op de jaarnota en de fac ... Lees meer