jv
door jvdrijdt May 3, 2004 om 17:02
Computers & telefonie

Superweb

Naar aanleiding van de verhalen in het forum over Superweb heb ik een vraag.


Inhet kort: Abonnement genomen op Computer Idee! en meteen in het 1e nummer gereageerd op Gratis Internet voor abonnees van Computer Idee.


Tot 20-02-2004 nooit meer iets van Superweb gehoort of gezien. Nu aanmaning met boete van een factuur gedatteerd 7-1-2003.


Rekening € 29,88 boete € 15,00, hierop uiteraard meteen gereageerd voor uitleg hierover per e-mail welke bij Supeweb gelezen is op 23-02-2004, maar tot op heden 01-05-2004 geen antwoord gehad. 


Op 01-05-2004 een niet ondertekende brief van de Nederlande Incassodienst te Eindhoven met de eis om € 70,88 te betalen voor 15 Mei,zoniet worden er rechtsmaatregelen genomen waarvan de kosten door mij betaald moeten worden.


Mijn vraag is nu wat ik daar mee aanmoet om ellende te voorkomen?


Met vriendelijke groeten,


Jos van de Rjidt

727 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

wt
door wtepper - May 4, 2004 om 20:00
4 Antwoorden / 0 Vragen
0

Zorg dat u alle bewijs goed bewaard, Superweb zou moeten reageren... Schrijf een brief naar het incassobureau dat u superweb heeft gevraagd om uitleg en dat zij hier niet op hebben gereageerd.


Ook is het natuurlijk zeer vreemd dat ze een aanmaning met verhoging sturen terwijl u nooit een faktuur heeft gehad... ook is het natuurlijk vreemd dat er op uw vraag om uitleg niet is geantwoord.


ohh ja ik neem ook aan dat u dus nog geen gebruik heeft kunnen maken van de diensten van superweb...


En zolang er van de kant van superweb geen reactie komt zou ik niet betalen. Mocht dit voorkomen in een rechtzaak dan zal wegens het feit dat er al meer problemen zijn met superweb, dan denk ik dat hun geloofwaardigheid voor een rechter ver te zoeken is...


Mijn laatste advies: Schrijf een aangetekende brief naar zowel superweb als het incassobureau waarin u de situatie uitlegt en dat u niet onbereidwillig bent te betalen maar dat u dan wel een faktuur wilt ontvangen en dat u dan ook graag gebruik wilt kunnen maken van hun diensten. Aangezien dit niet het geval is betaald u dus niet. Ook moet u in die brief verwijzen naar de email die u heeft gestuurd. en aangeven dat u daar geen reactie op heeft ontvangen. (Hint een e-mail die niet onbezorgbaar terug komt is dus aangekomen)


Ik moet wel even een kantekening maken dat ik geen juridisch specialist ben en betreft juridische vraagstukken geen goed advies kan geven. Deze reactie is puur even hoe ik zou reageren.

jo
door joop100 - May 6, 2004 om 23:44
1 Antwoorden / 2 Vragen
0

kijk maar eens op trosradar.nl een waslijst met alle dezelfde klachten ook enkele goede rechtskundige tips

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer

Ba

Bankrekening openen voor kleine commissie met weinig omzet

Goeienavond, 

Ik ben op zoek naar advies m.b.t. het openen van een bankrekening voor commissies, werkgroepen of andere kleine clubjes. 
Dit mag blijkbaar niet op persoonlijke titel, maar een zakelijke rekening is nogal duur als je jaarlijks niet zoveel omzet hebt. 
Hoe kan ik dit het beste aanvliegen?

De situatie: 
Ik zit in een commissie die maandelijks ee ... Lees meer

Jo
Johnni73 - Feb 25, 2024 om 14:11
Geldzaken & recht

Verplicht verhuizen na grondige renovatie

Ik moet verplicht verhuizen binnen 1 jaar, echter ben ik meer gaan verdienen en ben ik gaan samenwonen, dus volgens de woningbouw verdien ik nu teveel voor een sociale huurwoning, ook krijg ik geen urgentie, dus een ander huis vinden in dezelfde buurt gaat niet meevallen, ook zal ik een veel duurder huurhuis moeten gaan zoeken. heb je nog rechten in deze situatie ?, want zij willen mij hier weg he ... Lees meer