pret
door pret Jan 7, 2005 om 12:39
Computers & telefonie

Systeem herstel XP

ik kan systeem herstel niet meer gebruiken, als ik het opstart begint het aan de bewerking maar krijg telkens weer de boodschap dat het niet gelukt is, en dat ik een ander herstelpunt moet kiezen. Inmiddels heb ik alle herstelpunten gehad maar niet 1 is er herstelt. Ik heb nu een probleem want ik heb een bluetooth usb adaptor proberen te installeren maar dit is fout gegaan en ik kan op geen mogelijkheid dit verwijderen. Windows blijft de verkeerde drivers installeren. Dit gaat geheel automatisch als ik de adaptor op mijn pc aansluit. gr. Peter  

359 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

a2i
door a2i - Jan 8, 2005 om 04:39
407 Antwoorden / 14 Vragen
0

Uninstall via deze computer/eigenschappen/apparaatbeheer


onder winxp installatie ongedaanmaken van usb bluetooth apparaat.


usb BT hardware matig verwijderen.


dan bij software de evt usb bluetooth software verwijderen.


Evt nieuwe drivers niet automatisch laten zoeken handmatig naar de map verwijzen voor nieuwe install.


finish.


welk merk adapter heb je en welk type. wel OS. winXp neem ik aan.


Suc6.

pret
door pret - Jan 8, 2005 om 14:35
9 Antwoorden / 5 Vragen
0

Hoi bedankt voor het reageren, nu heb ik gisteravond mazzel gehad het werkte ineens. maar nu een dag later heb ik dezelfde problemen. Het is net of er 2 systemen op mijn pc zitten. Ik heb de volgende bluetooth adaptor gekocht. Sitecom usb adaptor. Ben nu onderhand 2 dagen bezig om het te laten werken(fijn hé een pc). Ik krijg het er om 1 of andere reden niet helemaal af om opnieuw te beginnen. En ik dacht met systeem herstel een eind te komen maar dat werkt niet, kan niet terug naar een eerdere herstel datum. Krijg telkens de melding dat het niet gelukt is om terug te gaan. Wat jij voorstelde heb ik gedaan door alles te verwijderen maar er blijft toch ergens iets achter waardoor het niet wil lukken. Maar ik heb nog anderhalve dag weekend.


gr. Peter 


       

gsm
door gsm - Jan 8, 2005 om 14:47
5939 Antwoorden / 47 Vragen
0

In apparaatbeheer, onder Beeld, de Verborgen apparaten ook weergeven.

Pas dan kun je denk ik alles van het betreffende apparaat verwijderen.



GSM





a2i
door a2i - Jan 9, 2005 om 04:45
407 Antwoorden / 14 Vragen
0

Pret,


Als je via die bovenstaande opties even op rechtse muisklik op je usb bluetooth adapter in apparaatbeheer gaat dan druk je op installatie ongedaan maken.


Dan wordt de huidige driver van je bluetooth verwijdert, de driver die dus evt je sitecom usb adapter niet correct laat functioneren.


Dit pas je toe netzolang dat je je pc opstart zodat je icoontje voor je adapter weer een geel vraagteken wordt. (let op dat je je software ook removed.)


Dan is het dus weer ready voor clean install van evt nieuwe drivers.


Systeemherstel heb je niet nodig.


www.sitecom.com (bij supprt drivers en handleidingen)


CN-500/501/502/504 Bluetooth adapter
Driver version 1.4.2.11
23.6 MB

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Kl
Kletskop - Mar 27, 2024 om 00:44
Geldzaken & recht
Meer gas "gebruikt" op dag van vervanging gasleiding

Meer gas "gebruikt" op dag van vervanging gasleiding

Onlangs heeft netbeheerder Enexis in onze straat alle gasleidingen naar de meter toe vervangen. Hiervoor kregen alle bewoners een brief en er werd een afspraak gemaakt zodat ze middels een schema verdeeld over meerdere dagen alle aansluitigen af konden gaan.
Op de dag dat wij aan de beurt waren zie ik in de app van mijn energieprovider dat ons verbruik juist op die betreffende dag een stuk h ... Lees meer

wh
whitehat - Mar 28, 2024 om 09:48
Geldzaken & recht

Opzeggen lidmaatschap FVD

Beste lezers,

Ik ben vorig jaar een lidmaatschap aangegaan bij het FVD, ik heb er niet op gestemd, maar deed het uit sympathie voor diverse standpunten.
Nu was ik in de veronderstelling dat zo'n lidmaatschap vanzelf na 1 jaar stopt. ( niet betalen, geen lid meer)
Ooit iets over gelezen of gehoord, en ik dacht dat dit dus nu zo functioneerde, maar waarschijnlijk heb ik dat dus ... Lees meer

Wa
Walter Spangenberg - Mar 26, 2024 om 16:53
Huishouden & energie
Ik wil een klacht indienen over Rioleringsbedrijf Van Dongen

Ik wil een klacht indienen over Rioleringsbedrijf Van Dongen

Klacht over rioleringsbedrijf van Dongen (085.8000582)   Op 25 december 2023 had ik last van een verstopt toilet. Ik heb toen contact opgenomen met Rioleringsbedrijf van Dongen. Ik ben toen opgelicht. Ik heb uiteindelijk een rekening moeten betalen van 4.145, -- voor ca één uur werk. De kosten zaten in de toeslag vanwege de feestdagen en de afschrijving van de apparatuur die volgens de mont ... Lees meer