door pret 7 jan. 2005 om 12:39
Computers & telefonie

Systeem herstel XP

ik kan systeem herstel niet meer gebruiken, als ik het opstart begint het aan de bewerking maar krijg telkens weer de boodschap dat het niet gelukt is, en dat ik een ander herstelpunt moet kiezen. Inmiddels heb ik alle herstelpunten gehad maar niet 1 is er herstelt. Ik heb nu een probleem want ik heb een bluetooth usb adaptor proberen te installeren maar dit is fout gegaan en ik kan op geen mogelijkheid dit verwijderen. Windows blijft de verkeerde drivers installeren. Dit gaat geheel automatisch als ik de adaptor op mijn pc aansluit. gr. Peter  

212 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door a2i - 8 jan. 2005 om 04:39
407 Antwoorden / 14 Vragen
0

Uninstall via deze computer/eigenschappen/apparaatbeheer


onder winxp installatie ongedaanmaken van usb bluetooth apparaat.


usb BT hardware matig verwijderen.


dan bij software de evt usb bluetooth software verwijderen.


Evt nieuwe drivers niet automatisch laten zoeken handmatig naar de map verwijzen voor nieuwe install.


finish.


welk merk adapter heb je en welk type. wel OS. winXp neem ik aan.


Suc6.

door pret - 8 jan. 2005 om 14:35
9 Antwoorden / 5 Vragen
0

Hoi bedankt voor het reageren, nu heb ik gisteravond mazzel gehad het werkte ineens. maar nu een dag later heb ik dezelfde problemen. Het is net of er 2 systemen op mijn pc zitten. Ik heb de volgende bluetooth adaptor gekocht. Sitecom usb adaptor. Ben nu onderhand 2 dagen bezig om het te laten werken(fijn hé een pc). Ik krijg het er om 1 of andere reden niet helemaal af om opnieuw te beginnen. En ik dacht met systeem herstel een eind te komen maar dat werkt niet, kan niet terug naar een eerdere herstel datum. Krijg telkens de melding dat het niet gelukt is om terug te gaan. Wat jij voorstelde heb ik gedaan door alles te verwijderen maar er blijft toch ergens iets achter waardoor het niet wil lukken. Maar ik heb nog anderhalve dag weekend.


gr. Peter 


       

door gsm - 8 jan. 2005 om 14:47
5883 Antwoorden / 46 Vragen
0

In apparaatbeheer, onder Beeld, de Verborgen apparaten ook weergeven.

Pas dan kun je denk ik alles van het betreffende apparaat verwijderen.GSM

door a2i - 9 jan. 2005 om 04:45
407 Antwoorden / 14 Vragen
0

Pret,


Als je via die bovenstaande opties even op rechtse muisklik op je usb bluetooth adapter in apparaatbeheer gaat dan druk je op installatie ongedaan maken.


Dan wordt de huidige driver van je bluetooth verwijdert, de driver die dus evt je sitecom usb adapter niet correct laat functioneren.


Dit pas je toe netzolang dat je je pc opstart zodat je icoontje voor je adapter weer een geel vraagteken wordt. (let op dat je je software ook removed.)


Dan is het dus weer ready voor clean install van evt nieuwe drivers.


Systeemherstel heb je niet nodig.


www.sitecom.com (bij supprt drivers en handleidingen)


CN-500/501/502/504 Bluetooth adapter
Driver version 1.4.2.11
23.6 MB

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Zw
Zwerver56 - 15 sep. 2019 om 17:23
Geldzaken & recht

Bol.com stuurt factuur met onbekende naam voor artikel dat ik niet besteld heb.

Ik kreeg ook vorig jaar al eens zo'n factuur en heb er ook toen over gebeld met de klantenservice. Nu krijg ik weer een acceptgiro met dezelfde aanhef. Ze zouden het doorsturen naar de fraude helpdesk. Krijg ik gisteren een mail met de naam van de fraudeur als aanhef! En de boodschap: "beste hr..A. Dank voor uw mail. Het betreft een bestaand account".  Ja, dat klopt! Maar het is wel mijn account ... Lees meer

ge
geenacker - 13 sep. 2019 om 22:56
Garantie & verzekeringen
Post nl

Post nl

Ik had mijn nieuwe broek bij een vriendin in Limburg laten liggen, ik dacht ik laat hem opsturen, ik heb € 6,50 betaald voor pakket post, ik neem aan dat de post dan aan de deur wordt bezorgd, maar helaas het is in mijn brievenbus gepropt, mijn brievenbus is van ijzer, het gevolg was dan de verpakking kapot was en in mij broek 2 enorme halen zaten. Ik heb daarna netjes post nl gebeld en kreeg te ... Lees meer

Ba
Baarn012 - 15 sep. 2019 om 18:07
Voeding & gezondheid

Melk van Albert Heijn

Waar komt de melk bij Albert Heijn vandaan. Lees meer