holstein
door holstein Aug 13, 2008 om 08:37
Computers & telefonie

Usb stick

Voorheen kreeg ik wanneer ik de usb stick in de comp. deed direkt een scherm in beeld met de opgeslagen bestanden en afspelen enz.
De stick wordt nog steeds wel gewoon herkend en via deze comp. kan ik de bestanden wel gewoon vinden, dus dat is niet het punt, maar hoe kan het dan dat scherm niet meer in beeld komt als ik de stick in de computer stop ?
Kan een instelling door bv een W update zijn veranderd of iets dergelijks, zal wel simpel zijn, maar te moeilijk voor mij.... (XP)

517 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

na
door namliam - Aug 13, 2008 om 08:59
99 Antwoorden / 7 Vragen
0

In dat scherm kan je een optie aankiezen als "Gebruik altijd deze keuze", dat is waarschijnlijk wat er gebeurd is.


Ik heb helaas geen idee hoe je dat ongedaan kan maken... het zal vast kunnen, maar  hoe?? Geen idee.

holstein
door holstein - Aug 13, 2008 om 09:11
922 Antwoorden / 16 Vragen
0

Heb niks veranderd, maar ik had nog vergeten te vermelden dat het bij de mp3 speler net zo is, ook op alle usb poorten...

rudie020
door rudie020 - Aug 13, 2008 om 11:39
61 Antwoorden / 4 Vragen
0

Dag Frisian62,


U heeft - zonder dat u daar erg in heeft gehad - tijdens het verschijnen van het door u genoemde keuzescherm een vinkje geplaatst voor het veld 'De geselecteerde actie altijd' uitvoeren (zie afbeelding) . En dat is dan ook wat Windows in het vervolg heeft gedaan. Op de een of andere manier zult u deze actie moeten zien terug te draaien... Plaatst u het CD-ROM-plaatje dat het keuzemenu niet langer laat zien. Gaat u naar 'Deze computer' en klikt u de CD-ROM-speler aan met de rechter muisknop. Kiest u voor de optie 'Automatisch afspelen' als het contextmenu tevoorschijn komt (zie afbeelding) . U zult zien dat het keuzemenu - dat eerder verloren is gegaan - alsnog verschijnt. Nu het vinkje weghalen en alles is weer bij het oude.


101313_AFBEELDING_1.JPG101313_AFBEELDING_2.JPG

 

Bron: De Faqman van ComputerIdee.

 

Groetjes, Rudie. 

na
door namliam - Aug 13, 2008 om 12:40
99 Antwoorden / 7 Vragen
0

Dat is precies het vinkje dat ik bedoel.

holstein
door holstein - Aug 13, 2008 om 13:35
922 Antwoorden / 16 Vragen
0

Ik kan met de usb stick, waar het nu ook om gaat dat linker scherm er niet voor krijgen met De geselecteerde actie altijd uitvoeren .
Met een cd rom krijg ik het er wel voor en staat het vinkje er niet in en zou ik het kunnen veranderen, maar met de usb stick niet.
Bij een cd staat inderdaad in de lijst automatisch afspelen, omdat die niet gelselecteerd is, maar bij de usb stick staat het niet.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Edouardus
Edouardus - Apr 21, 2024 om 14:27
Voeding & gezondheid

Schuursponsjes en micro-plastic

Bij het doen van de vaatwas gebruikten we altijd een schuursponsje met een blauwe toplaag, gekocht bij een van de grootgrutters van Nederland. Je hebt ze ook met een groene toplaag. Sinds een paar maanden gebruiken we hiervoor een wit afwasteiltje. Bij het ledigen van dit witte teiltje zag ik allemaal heel kleine blauwe plastic deeltjes in het laatste afwaswater zweven en op de boden drijven. Ni ... Lees meer

wi
wiyo - Apr 24, 2024 om 09:54
Huishouden & energie

Gewoon energie schandalig

Nadat ik op 14 februari 2024 telefonisch was benaderd heb ik 16 februari  per mail en herroepingsformulier laten weten dat ik geen gebruik maak van hun aanbod.  Op 16-02 ontving ik een mail om 09.14 uur, Je hebt het herroepingsformulier van Gewoon Energie ingevuld. Als je binnen de bedenktermijn het formulier hebt ingezonden kunnen wij gewoon altijd je annulering verwerken zonder gedoe. We ... Lees meer

Rienhartman
Rienhartman - Apr 23, 2024 om 22:32
Garantie & verzekeringen

Netvervuiling Siemens

We dachten verstandig te zijn door wat extra te sparen en te kiezen voor Siemens, die toch wel bekend staat om haar hoogwaardige producten en goede service. Helaas blijkt dat in de praktijk toch net iets anders te zijn. In september 2023 nieuw apparatuur gekocht; wasmachine, warmtepompdroger, oven en vaatwasser, waarbij alleen laatstgenoemde heeft nog geen storing vertoond.   De warmtepompdroge ... Lees meer