ltmvz
door ltmvz Sep 1, 2012 om 18:37
Computers & telefonie

Wat doet SkyDrive precies?

Kort geleden heb ik SkyDrive geïnstalleerd met de gedachte dat het handig is om een aantal documenten vanaf een andere computer te kunnen openen en eventueel bewerken.

Wat mij nu opvalt is dat de documenten in SkyDrive een statisch karakter vertonen. Ik heb altijd gedacht dat het typische van SkyDrive juist is dat de documenten synchroon bestaan met de originele documenten, dus als ik iets verander in de originelen dat dat dan ook gebeurt "in de cloud". In mijn cloud gebeurt echter totaal niets, tenzij ik de documenten af en toe opnieuw upload.

Vraag: is het eigenlijk wel de bedoeling dat SkyDrive meebeweegt met de originele documenten?

3252 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

hereistom
door hereistom - Sep 1, 2012 om 19:43
733 Antwoorden / 1 Vragen
0

SkyDrive kan worden gebruikt om bestanden automatisch te synchroniseren. Je moet dat zien als het onderling up-todate houden van gegevens die je op verschillende apparaten hebt staan. De applicatie die dit mogelijk maakt is Windows Live Mesh, onderdeel van Windows Live Essentials (explore.live.com/windows-live-essentials).

hereistom
door hereistom - Sep 1, 2012 om 19:46
733 Antwoorden / 1 Vragen
0
gsm
door gsm - Sep 1, 2012 om 20:04
5940 Antwoorden / 47 Vragen
0

[quote=hereistom schreef op zaterdag 1 sep 2012, 19:46]Windows Live Mesh.
Live gaat verdwijnen en Live Mesh zeker, want dat is al Skydrive geworden. Andere Live diensten krijgen ook een andere naam.
Zo wordt ook Live Mail, vroeger Hotmail, nu al omgezet in Outlook.com

ltmvz
door ltmvz - Sep 1, 2012 om 20:41
949 Antwoorden / 18 Vragen
0

Windows Live Mesh is bij mijn weten reeds verdwenen. Het was nog onderdeel van Windows Live Essentials 2011, maar zit al niet meer in versie 2012. Ik heb nog geprobeerd om Live Mesh te installeren door eerst 2012 te verwijderen (dat schijnt een voorwaarde te zijn) maar deze installatie is niet gelukt.

Ik ben er enige uren mee bezig geweest en de verwarring steeg ten top. Maar, hereistom, je spreekt nu over "het onderling up-to-date houden van gegevens die je op verschillende apparaten hebt staan".

Het gaat mij om documenten die op mijn eigen computer staan en SkyDrive dat ook op mijn eigen computer staat. Het enige dat ik zou willen is dat die twee gesynchroniseerd zijn.

De verwarring werd juist zo groot omdat allerlei informatie is toegespitst op mensen die allerlei apparaten bezitten.

hereistom
door hereistom - Sep 1, 2012 om 21:02
733 Antwoorden / 1 Vragen
0

Zorg dat je de laatste versie van SkyDrive hebt!

Je moet moet dan zorgen dat de bestanden die je gebruikt in de SkyDrive map staan!


Klik op Start, typ SkyDrive in het zoekvak en klik vervolgens op Microsoft SkyDrive.

Volg de stappen om je SkyDrive-instellingen opnieuw te kiezen, zoals de locatie van je SkyDrive-map en het gebruiken van de functie Bestanden ophalen.

gsm
door gsm - Sep 1, 2012 om 21:24
5940 Antwoorden / 47 Vragen
0

Heb je iets aan dit artikel?

ltmvz
door ltmvz - Sep 1, 2012 om 23:29
949 Antwoorden / 18 Vragen
0

@hereistom, @gsm:

Bedankt, maar helaas, helaas, jullie adviezen brengen mij geen centimeter verder, want ik kom dan weer bij dezelfde informatie als een paar dagen geleden.

("De applicatie die dit mogelijk maakt is Windows Live Mesh, onderdeel van Windows Live Essentials (explore.live.com/windows-live-essentials). U kunt Live Mesh apart downloaden maar ons advies is: download en installeer alle Live Essentials")

@hereistom:

Van het volgende advies begrijp ik helemaal niets:

"Volg de stappen om je SkyDrive-instellingen opnieuw te kiezen, zoals de locatie van je SkyDrive-map en het gebruiken van de functie Bestanden ophalen."

Welke stappen?

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Be
BergAn - Apr 25, 2024 om 12:11
Huishouden & energie

Kapotte energiemeter

Toen we in januari jl ( van 8 tm 27 ) op vakantie waren ontdekte ik dat onze energiemeter niet meer werkte. Ik heb toen meteen Energie Direct hiervan op de hoogte gesteld. Immers we hadden de meter op 15 graden gezet. En het was in deze periode koud, dus praktisch geen verbruik tov dat we wel aanwezig waren geweest. Ze vertelden mij dat ik, zodra we weer terug waren de meter moest checken. Helaas ... Lees meer

AHAZEL1955
AHAZEL1955 - Apr 25, 2024 om 14:53
Vakantie & reizen

Gevonden goederen terug zien te krijgen lukt maar niet

Ik ben een weekje op vakantie geweest in Spanje en heb daar een auto gehuurd bij Europcar. Je vliegt op Madrid (Barajas) en dan moet je een flink eind naar T1 lopen waar je Europcar ergens zult vinden.

De gehuurde auto bracht ik op 22 april 2024 terug, maar helaas heb ik mijn koker met zonnebril op sterkte in de auto laten liggen en ik kwam daar pas achter toen het te laat was om terug ... Lees meer

To
Toica - Apr 21, 2024 om 11:38
Voeding & gezondheid

De water electrolizer, kraanwater en schadelijke stoffen

De water electrolizer, zou aantonen dat kraanwater(en sommige fleswater) vol zit met allerlei scadelijke stoffen.
Heeft iemand hier ervaring mee ? Lees meer