door pret 25 okt. 2004 om 22:37
Elektronica & tv

Afstands bediening

afstandsbediening van mijn philips tv werkt niet goed meer.


knoppen hebben een andere funtie gekregen


bv: standby is teletekst , geluid harder is 1


  

654 8 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door tuinfreak_1 - 25 okt. 2004 om 22:55
763 Antwoorden / 1 Vragen
0

hallo Pret,


vreemd verschijnsel, een afstandbediening die niet meer doet wat jij wil, misschien helpen nieuwe batterijen (je weet nooit) en anders wordt het een nieuwe afstandsbediening kopen.


succes en groeten tuinfreak 

door freya - 26 okt. 2004 om 15:13
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo Pret,


Om zeker te weten of het de afstandsbediening is, is het misschien te proberen of de AB op een andere Philips tv werkt. Ook kunj de AB van een ander toestel op jouw TV proberen. Het is heel goed mogelijk dat door een defekt de knopjes vreemde funkties krijgen. De knopjes op een AB zitten in een zgn. matrix en als er één lijn stuk is kunnen er allerlei vreemde dingen gebeuren. Mocht de AB stuk zijn dan kun je tegenwoordig voor weinig geld bij bv. de Mediamarkt een universele AB kopen. Die dingen zijn voor heel veel typen toestellen geschikt en vaak voor meerdere toestellen tegelijk. Een orginele Philips AB zou ik niet aanraden, die zijn meestal schreeuwend duur.


suc6.

door pret - 1 nov. 2004 om 22:32
9 Antwoorden / 5 Vragen
0

bedankt,


 maar batterijen waren het niet, ik heb een andere afstandsbediening geleend, en die doet het wel dus ik denk dat er een andere moet komen  

door pret - 1 nov. 2004 om 22:35
9 Antwoorden / 5 Vragen
0

bedankt


ik heb hem nog niet open durven maken maar aangezien dat het nu wel lukt met andere geleende afstandsbediening, is het wat makkelijker om hem te slopen en ff binnen in te kijken 

door pret - 1 nov. 2004 om 22:37
9 Antwoorden / 5 Vragen
0

bedankt


matrixen dat gaat me te ver ik ga hem nog proberen open te krijgen om te kijken of het nat is binnen in, en anders wordt het een andere. je hebt gelijk het zal geen orginele worden daar was ik al achter.   


 

jo
door jovita - 27 nov. 2004 om 18:41
2 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hoi Pret,


Ik heb  nog een afstandsbediening van Philips liggen. Doe er niets meer mee. is nog als nieuw. (gekocht voor Fl.80,-)Deed het na een tijdje ook niet meer. Maar dat bleek aan de batterijen te liggen. Er zitten nu geen batterijen in. Als je wilt mag hem gratis komen ophalen hoor! P.s. opsturen doe ik liever niet, want dan gaat het me geld kosten....en dat gaat me weer iets te ver. Als je interesse hebt laat me dat dan even weten.


Jovita

door pret - 27 nov. 2004 om 19:09
9 Antwoorden / 5 Vragen
0

bedankt voor je aanbod, maar ik heb hem open gemaakt en het matje schoon en droog gemaakt en nieuwe batterijen er in gestopt en tot mijn verbazing werkt het weer naar behoren dus probleem is opgelost


gr. Pret


 

door cats - 27 nov. 2004 om 19:10
153 Antwoorden / 16 Vragen
0

Ja,aan andere batterijen had ik ook al gedacht. Maar het kan ook wel zijn, dat het matje, binnenin, vochtig/nat is geworden. Druppeltjes uit een bloemengietertje of misschien koffie/thee?? 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ja
Jabiswane - 17 sep. 2019 om 12:56
Auto & vervoer
Wil teveel betaalde parkeerkosten terugvorderen bij Parkmobile.

Wil teveel betaalde parkeerkosten terugvorderen bij Parkmobile.

Ben afgelopen vrijdag Vergeten parkeren stop te zetten of het stopzetten is niet gelukt in Amsterdam Centrum  waardoor de parkeerkosten bij Park mobiel behoorlijk zijn opgelopen. Krijg nu €15,- tegoed ter compensatie terwijl ik zeker €75,- teveel betaald hebt. Heb bewijs geleverd dat ik niet lang daarna heb getankt op de A2. Kan ik het teveel betaalde terug eisen van Park Mobiel?
Met vr ... Lees meer

Ha
Haarlem023 - 14 sep. 2019 om 19:38
Winkels & webshops

Wie heeft er ervaring met Drogist.nl

14 juni heb ik een bestelling geplaatst bij Drogist.nl voor ontbijtmuesli. Zij gaven aan dit voorlopig niet te kunnen leveren en gaven mij de optie de bestelling te annuleren en het geld terug te storten. Nu, na 3 maanden, heb ik ondanks meerdere toezeggingen nog steeds het bedrag niet ontvangen.
Het is geen mega bedrag (20,85)  maar het gaat om het principe. Lees meer

Da
Daan_81 - 16 sep. 2019 om 20:30
Huishouden & energie
Wie heeft er ook ervaring met dure en neppe ontstoppingsservice

Wie heeft er ook ervaring met dure en neppe ontstoppingsservice

Via www.ontstoppings-service.nl kwam iemand langs, kosten waren 360
euro voor 17 minuten werken. Het leek allemaal oké met juiste materialen en 2 maanden garantie. Een week later was de afvoer weer/nog steeds verstopt maar het telnummer is niet meer te bereiken via whatsapp of telefoon. En via het centrale telnr 085-1308789 wordt gezegd dat ze deze opdracht niet herkennen in het systeem?! He ... Lees meer