Bi
door Biednietveiling 26 dec. 2016 om 22:03
Elektronica & tv

Biedveilingen

Wie heeft er ervaring met https://biedveilingen.nl

heb me namelijk ingeschreven en biedcredits gekocht

je wordt letterlijk gelokt om goede reviews te geven om meer of goedkoper of zelfs...

Het is super leuk en geweldige 'veilingen'
prijzen.

niet omdat ik in de prijzen viel maar omdat er steeds haperingen cq vastlopers of hoe je het maar moet noemt heb ik per mail om uitleg gevraagd en op het laats klacht ingediend

ze doen dit af met een, mijn inziens een waardeloos antwoord72658 11 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door tijger1 - 26 dec. 2016 om 22:16
39021 Antwoorden / 21 Vragen
0

Ik doe niet mee aan die onzin.

door hansje klein - 26 dec. 2016 om 22:30
3038 Antwoorden / 62 Vragen
0

Oók op andere fora nemen de vragen èn klachten over veilingen en veilingsites sterk toe. Ik vraag me dan ook af wàt de aantrekkingskracht is van deze afwijkende, klaarblijkelijk ongeregelde, tenminste ondoorzichtige manier van willen kopen precies? Zijn de deelnemrs eerder avonturiers en/of (nieuws-)gierig, zijn veilingen een greep te hoog voor beginnelingen of worden er toch hoogwaardige koopjes aangeboden die werkelijk interessant zijn?

Blijft de vraag waarom iemand, een bedrijf, curator of een verzekeraar nieuwe spullen met garantie aanbiedt, die de regulaire markt niet meer wil? Raar óók, dat het bedoelde veilingbedrijf binnen 5 minuten zal reageren, maar géén telefoonnummer aangeeft. Uiterst onserieus! Oók ik, zou me hier niet inschrijven, ook niet uit nieuwsgierigheid en dat ben ik normaliter wèl!

door Gerry1969 - 27 dec. 2016 om 00:10
3449 Antwoorden / 25 Vragen
0

Alleen de naam biedveilingen al.
Zijn het überhaupt veilingen als je niet kunt bieden.

door costnix - 27 dec. 2016 om 02:35
2874 Antwoorden / 1 Vragen
0

U wordt bij die veilingen in de veiling genomen :-(
Wegblijven dus!

door marita5 - 27 dec. 2016 om 08:36
7968 Antwoorden / 13 Vragen
1

Hallo BiedNietVeiling , 

Lees hier ervaringen , klik op de rode regel ., u krijgt een melding , klik op ok , u word door verwezen naar manymorestores.com , verwijder deze site , lees dan ook de reactie van Charlotte .

https://nederlandreview.nl/algemeen/biedveilingen-ervaringen-beoordelingen-reviews 

Fraudeurs

Door: Pounder

Net als bij alle andere mensen die op Biedveilingen en Trustpilot een negatieve review hadden geschreven is mijn review ook verwijderd. Dit vertelt je alles wat je moet weten over de betrouwbaarheid van dit bedrijf. Daarbij komt dat ze hun positieve reviews doen omkopen met credits en dan het lef hebben om te zeggen ''betrouwbaar? absoluut, kijk maar naar de reviews''.

Een simpel rekensommetje laat je inzien dat het geld wat je in die credits steekt zo hoog kan oplopen als de winkelprijs, en dan moet je het product nog betalen. En in sommige reviews hier staat dat mensen iets hadden gewonnen waarna er werd verteld dat er een fout is gemaakt waardoor ze het product toch niet kregen. Nou, komt dat even mooi uit voor het bedrijf.

Het bieden lijkt onrealistisch. Sommige bieders die in het begin veel bieden komen tegen het eind ineens weer terug. En dan die controles na de laatste seconden waar gewoon overheen word geboden? Is er ooit onderzoek gedaan naar of hun bots laten meebieden? Dat lijkt me sterk. Zo kunnen ze namelijk hun producten houden als ze niet tevreden zijn met de prijs terwijl wij er veel in hebben geïnvesteerd.

Hopelijk zijn deze reviews ook maar een beetje van belang in het onderzoek doen naar deze praktijken en hopelijk komen ze dan ooit voor de rechter te staan 

Uw gebruikersnaam doet u eer aan , blijf er weg .

door hansje klein - 27 dec. 2016 om 09:23
3038 Antwoorden / 62 Vragen
0

Uw deelnemersnaam @biednietveiling doet vermoeden, dat u alleen voor deze vraag hier bent aangemeld en dit dus een vraag uit de meestal onsportieve categorie 'wraak-topics' zal zijn.......maar......

U heeft helemaal gelijk!


door heremietkreeft - 27 dec. 2016 om 12:24
10298 Antwoorden / 163 Vragen
0

Ik heb liever geen ervaring met in de maling te worden genomen door dit soort 'aanbiedingen' via inet. Het is voor de eigenaren/bedenkers een leuke inkomstenbron.

Ke
door Keesg - 17 mrt. 2017 om 23:21
1 Antwoorden / Vragen
0

Mijn zoon heeft tot zijn grote spijt op biedveilingen credits gekocht en geboden op artikelen, maar op een gegeven moment is zijn account geblokkeerd, waar nota bene nog een fors bedrag op stond, omdat hij zogenaamd onterecht tegoedbonnen besteld zou hebben (die overigens geleverd werden en later teruggevorderd werden).
Biedveilingen bedient zich van intimiderende e-mails en communiceert zonder namen en/of telefoonnunmers.
Ik heb er inmiddels mijn jurist op gezet om biedveilingen aan te pakken.

door tijger1 17 mrt. 2017 om 23:24
39021 Antwoorden / 21 Vragen

Bedankt voor de mededeling.

mc
door mcpie 19 sep. 2017 om 10:08
0 Antwoorden / 0 Vragen

Beste KeesG,
ik heb hetzelfde probleem.
ben je verder gekomen met een jurist?

door costnix - 18 mrt. 2017 om 02:05
2874 Antwoorden / 1 Vragen
0

Edit.

door boppe1943 - 19 sep. 2017 om 11:12
1129 Antwoorden / 98 Vragen
0

Het is super leuk en geweldige 'veilingen'
prijzen.
je wordt letterlijk gelokt om goede reviews te geven om meer of goedkoper of zelfs...
Heeft u met dit topic bonuspunten verdiend? U lijkt dik tevreden, u viel in de prijzen, maar er haperde wat. Hoe het ook zij, u heeft van forumleden genoeg waarschuwingen gekregen over veilingsites. Ga er dus niet mee door.

door costnix - 19 sep. 2017 om 12:10
2874 Antwoorden / 1 Vragen
0

U wordt door ze in de veiling genomen!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ro
Rondehoeken - 22 okt. 2019 om 18:17
Geldzaken & recht
Afronden

Afronden

Goede middag, een kleine buurtsuper bij mij in de straat rond elk product af. Merendeel van het assortiment heeft een prijs die eindigt op 9 cent. Vervolgens wordt elk product afzonderlijk afgerond naar boven. Het maakt daarbij ook niet uit of je contant of per pin betaalt. Als je dus even snel 10 producten koopt ben je al gauw 10 cent duurder uit. Ik heb de caissière hier op aangesproken, maar z ... Lees meer

Ch
Cheszco - 22 okt. 2019 om 11:16
Winkels & webshops

Mag albert heijn mijn boodschappentas weigeren?

Onlangs wilde ik bij de AH in mijn straat boodschappen doen, (doe ik altijd als ik langs kom vanuit mijn werk!) Deze maal stond er een beveiliger. Hij hield mij tegen en vertelde mij op een nogal onvriendelijke manier dat ik mijn rugtas niet mee naar binnen mocht nemen. Nu gebruik ik deze rugtas al 7 jaar om boodschappen te doen, en ben nog nooit geweigerd! (in geen enkele AH overigens. 
Ik ... Lees meer

bu
bubbleblower - 22 okt. 2019 om 17:10
Computers & telefonie

Heb ik recht op cashback?

Onlangs heb ik deelgenomen aan deze cashback actie: https://promotion.asus.com/nl/bnl/amdcashback
althans ik heb "een deelnemend ASUS moederbord tussen 16 september en 27 oktober 2019 bij een participerend verkooppunt" gekocht.
Asus kan dat echter niet op tijd leveren, dus vóór 10 november en zegt nu, nadat ze me eerst 5 dagen van het kastje naar de muur stuurden, dat ik dan geen rech ... Lees meer