Bi
door Biednietveiling 26 dec. 2016 om 22:03
Elektronica & tv

Biedveilingen

Wie heeft er ervaring met https://biedveilingen.nl

heb me namelijk ingeschreven en biedcredits gekocht

je wordt letterlijk gelokt om goede reviews te geven om meer of goedkoper of zelfs...

Het is super leuk en geweldige 'veilingen'
prijzen.

niet omdat ik in de prijzen viel maar omdat er steeds haperingen cq vastlopers of hoe je het maar moet noemt heb ik per mail om uitleg gevraagd en op het laats klacht ingediend

ze doen dit af met een, mijn inziens een waardeloos antwoord39589 11 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door tijger1 - 26 dec. 2016 om 22:16
38132 Antwoorden / 21 Vragen
0

Ik doe niet mee aan die onzin.

door hansje klein - 26 dec. 2016 om 22:30
3038 Antwoorden / 62 Vragen
0

Oók op andere fora nemen de vragen èn klachten over veilingen en veilingsites sterk toe. Ik vraag me dan ook af wàt de aantrekkingskracht is van deze afwijkende, klaarblijkelijk ongeregelde, tenminste ondoorzichtige manier van willen kopen precies? Zijn de deelnemrs eerder avonturiers en/of (nieuws-)gierig, zijn veilingen een greep te hoog voor beginnelingen of worden er toch hoogwaardige koopjes aangeboden die werkelijk interessant zijn?

Blijft de vraag waarom iemand, een bedrijf, curator of een verzekeraar nieuwe spullen met garantie aanbiedt, die de regulaire markt niet meer wil? Raar óók, dat het bedoelde veilingbedrijf binnen 5 minuten zal reageren, maar géén telefoonnummer aangeeft. Uiterst onserieus! Oók ik, zou me hier niet inschrijven, ook niet uit nieuwsgierigheid en dat ben ik normaliter wèl!

door Gerry1969 - 27 dec. 2016 om 00:10
3450 Antwoorden / 25 Vragen
0

Alleen de naam biedveilingen al.
Zijn het überhaupt veilingen als je niet kunt bieden.

door costnix - 27 dec. 2016 om 02:35
2797 Antwoorden / 1 Vragen
0

U wordt bij die veilingen in de veiling genomen :-(
Wegblijven dus!

door marita5 - 27 dec. 2016 om 08:36
7446 Antwoorden / 11 Vragen
1

Hallo BiedNietVeiling , 

Lees hier ervaringen , klik op de rode regel ., u krijgt een melding , klik op ok , u word door verwezen naar manymorestores.com , verwijder deze site , lees dan ook de reactie van Charlotte .

https://nederlandreview.nl/algemeen/biedveilingen-ervaringen-beoordelingen-reviews 

Fraudeurs

Door: Pounder

Net als bij alle andere mensen die op Biedveilingen en Trustpilot een negatieve review hadden geschreven is mijn review ook verwijderd. Dit vertelt je alles wat je moet weten over de betrouwbaarheid van dit bedrijf. Daarbij komt dat ze hun positieve reviews doen omkopen met credits en dan het lef hebben om te zeggen ''betrouwbaar? absoluut, kijk maar naar de reviews''.

Een simpel rekensommetje laat je inzien dat het geld wat je in die credits steekt zo hoog kan oplopen als de winkelprijs, en dan moet je het product nog betalen. En in sommige reviews hier staat dat mensen iets hadden gewonnen waarna er werd verteld dat er een fout is gemaakt waardoor ze het product toch niet kregen. Nou, komt dat even mooi uit voor het bedrijf.

Het bieden lijkt onrealistisch. Sommige bieders die in het begin veel bieden komen tegen het eind ineens weer terug. En dan die controles na de laatste seconden waar gewoon overheen word geboden? Is er ooit onderzoek gedaan naar of hun bots laten meebieden? Dat lijkt me sterk. Zo kunnen ze namelijk hun producten houden als ze niet tevreden zijn met de prijs terwijl wij er veel in hebben geïnvesteerd.

Hopelijk zijn deze reviews ook maar een beetje van belang in het onderzoek doen naar deze praktijken en hopelijk komen ze dan ooit voor de rechter te staan 

Uw gebruikersnaam doet u eer aan , blijf er weg .

door hansje klein - 27 dec. 2016 om 09:23
3038 Antwoorden / 62 Vragen
0

Uw deelnemersnaam @biednietveiling doet vermoeden, dat u alleen voor deze vraag hier bent aangemeld en dit dus een vraag uit de meestal onsportieve categorie 'wraak-topics' zal zijn.......maar......

U heeft helemaal gelijk!


door heremietkreeft - 27 dec. 2016 om 12:24
9412 Antwoorden / 154 Vragen
0

Ik heb liever geen ervaring met in de maling te worden genomen door dit soort 'aanbiedingen' via inet. Het is voor de eigenaren/bedenkers een leuke inkomstenbron.

Ke
door Keesg - 17 mrt. 2017 om 23:21
1 Antwoorden / Vragen
0

Mijn zoon heeft tot zijn grote spijt op biedveilingen credits gekocht en geboden op artikelen, maar op een gegeven moment is zijn account geblokkeerd, waar nota bene nog een fors bedrag op stond, omdat hij zogenaamd onterecht tegoedbonnen besteld zou hebben (die overigens geleverd werden en later teruggevorderd werden).
Biedveilingen bedient zich van intimiderende e-mails en communiceert zonder namen en/of telefoonnunmers.
Ik heb er inmiddels mijn jurist op gezet om biedveilingen aan te pakken.

door tijger1 17 mrt. 2017 om 23:24
38132 Antwoorden / 21 Vragen

Bedankt voor de mededeling.

mc
door mcpie 19 sep. 2017 om 10:08
0 Antwoorden / 0 Vragen

Beste KeesG,
ik heb hetzelfde probleem.
ben je verder gekomen met een jurist?

door costnix - 18 mrt. 2017 om 02:05
2797 Antwoorden / 1 Vragen
0

Edit.

door boppe1943 - 19 sep. 2017 om 11:12
1129 Antwoorden / 98 Vragen
0

Het is super leuk en geweldige 'veilingen'
prijzen.
je wordt letterlijk gelokt om goede reviews te geven om meer of goedkoper of zelfs...
Heeft u met dit topic bonuspunten verdiend? U lijkt dik tevreden, u viel in de prijzen, maar er haperde wat. Hoe het ook zij, u heeft van forumleden genoeg waarschuwingen gekregen over veilingsites. Ga er dus niet mee door.

door costnix - 19 sep. 2017 om 12:10
2797 Antwoorden / 1 Vragen
0

U wordt door ze in de veiling genomen!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ti
Tim301292 - 25 mei 2019 om 09:44
Geldzaken & recht

Parkeerplaats die niet bestaat

Sinds 17 april wonen een goede vriend en ik in het mooie nieuwbouwcomplex Rhapsody in Amsterdam. Alhoewel er hier en daar vertraging is (douchewand moet nog komen), zijn we over de woning tevreden.

Waar het mis gaat, is de parkeerplaats. Het nummer dat we toegekend gekregen hebben bestaat namelijk niet; het moet nog geschilderd worden. Op 6 mei zijn we naar het kantoor van beheerder MVG ... Lees meer

hb
hbean77 - 15 mei 2019 om 12:03
Auto & vervoer

Bij Gamma electrische fiets gekocht zijn er meer klachten over de levering en se

Heb op 2 december 2018 een electrische fiets besteld bij Gamma zou binnen twee weken geleverd zijn. Het duurde echter tot 8 januari voor hij geleverd was. Nu 4 weken geleden zijn er 5 spaken gebroken en het zou 2 weken duren voor reparatie echter wij zijn nu 4 weken verder en zijn nog wachtende. Ik  ben benieuwd of er meerdere mensen met deze klechten zijn.

Lees meer

gs
gscager - 24 mei 2019 om 20:17
Computers & telefonie

Bladwijzers kwijt /firefox

hallo ik heb een probleem met firefox
hij start telkens heel traag vooral bij thunderbird
hen cl eaner en adw cleaner gedaal en net  firefox opfrissen  is wel vaker gebeurd  hielp in het verleden wel ,maar nu ben ik ineens al mijn bladwijzers kwijt , heb al gezocht naar hulp voor firefox  maar dat werkt voor geeh meter  ,dan is het in het nederelands dan weer alleen engels een norm ... Lees meer