pi
door pioneer Jan 4, 2004 om 13:52
Elektronica & tv

Garantie dvd-speler

ik heb een dvd-speler van 53 weken oud (1jaar en een week) nu spugt hij sommige dvd`s uit, of geeft aan no disc. ik heb hem terug gebracht naar de winkel, daar zeiden ze dat waarschijnlijk de laser stuk is, ik heb ongeveer 30 dvd`s gekeken, is dat normaal? volgens de winkel wel.
Is het ook normaal dat wanneer de garantie een week over tijd is dat je dan een rekening krijgt?

354 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

webzapper
door webzapper - Apr 16, 2004 om 12:24
207 Antwoorden / 4 Vragen
0

Nee dit is niet normaal en ook niet juist. Als de laser stuk is kun je geen enkele DVD meer afspelen. Als het om "sommige" DVD's gaat is het belangrijk om te weten of het steeds dezelfde DVD's zijn. Als dat het geval is kan de gevoeligheid van de laser zijn teruggelopen. Zelf opgenomen DVD's zijn ook moeilijker afspeelbaar, dat is ook een indicatie. Het kan de electronica zijn die dit veroorzaakt maar de kans daarop is maar gering. Meestal is er op het lensje een aanslag ontstaan door condens of rook. Die aanslag is het beste te verwijderen met een schoonmaak CD. Zo eentje met borsteltjes die langs de lens gaan. Op die borsteltjes kun je een druppel reinigingsvloeistof aanbrengen. Ik hoop dat dit succes heeft! Een winkelier die gelijk roept dat het waarschijnlijk de laser is zou ik niet vertrouwen. Een goede winkelier had op het voorgaande gewezen en had je op zijn minst zo'n schoonmaaksetje verkocht of vertelt waar je die kon kopen.

gery
door gery - Apr 16, 2004 om 12:24
504 Antwoorden / 8 Vragen
0

Sommige DVD-spelers hebben problemen met gekopieerde DVD's, kijk in je beschrijving wat je DVD kan 'slikken' Als er duidelijk staat dat de speler DVD+ en DVD- aankan, dus DVD-R, dan kan het inderdaad een defect zijn. Maar staat er alleen CD, MP3, CD-R, CD-RW en DVD op, wil het nog wel 's voorkomen dat ie eigengebrande DVD's niet ziet. Je kan geluk hebben en dat 8 van de 10 wel wordt afgespeeld, maar de ander 2 worden er uitgespuugt of hij springt op error. Helaas denken de meesten hier niet aan bij een aanschaf van een DVD-speler. succes.

ak
door akosoft - Apr 16, 2004 om 12:24
5 Antwoorden / 1 Vragen
0

Al had u twee honderd originele dvd's zonder krassen enz. natuurlijk gekeken, het is niet normaal! De winkel moet u een degelijk apparaat verkopen en dat is die van u niet. U moet hen wel in de gelegenheid stellen een en ander te repareren. U zult slechts een klein deel van de kosten hoeven te betalen. Een dvd speler moet redelijkerwijs 6 jaar kunnen spelen zodat u maar 1/6 van de kosten zou moeten betalen van de reparatie.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Jo
Johnni73 - Feb 25, 2024 om 14:11
Geldzaken & recht

Verplicht verhuizen na grondige renovatie

Ik moet verplicht verhuizen binnen 1 jaar, echter ben ik meer gaan verdienen en ben ik gaan samenwonen, dus volgens de woningbouw verdien ik nu teveel voor een sociale huurwoning, ook krijg ik geen urgentie, dus een ander huis vinden in dezelfde buurt gaat niet meevallen, ook zal ik een veel duurder huurhuis moeten gaan zoeken. heb je nog rechten in deze situatie ?, want zij willen mij hier weg he ... Lees meer

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

GK
GKHB - Sep 29, 2024 om 06:47
Huishouden & energie

Oxxio: Verbruik gas = Eindstand - Beginstand + factor?

Op mijn jaarnota staat een verbruik van 431 m3 gas. Nu hou ik zelf de meterstanden bij, en kom uit op een verbruik van 422 m3 gas. (Meterstanden kloppen). Dit heb ik teruggekoppeld met Oxxio. Hun reactie:   Wat vervelend dat dit gebeurd is op de jaarnota. Ik heb het voor je nagekeken en dat heeft te maken met de factor waarmee het gas wordt berekend. Dit gebeurd altijd op de jaarnota en de fac ... Lees meer