Rossia
door Rossia Dec 15, 2010 om 23:02
Elektronica & tv

Graag reacties op de Travelier Carecorder.

Wie kan mij iets vertellen over de Aldi Camrecorder?
Ik maak sinds drie jaar videofilms met een Sony videocamara maar helaas moet ik nu alweer op zoek naar een andere omdat mijn Sony niet meer goed werkt op het instaleren van het video opname bandje vandaar dat ik een niet al te dure aankoop wil doen.
Bij de Aldi zag ik een Camrecorder van het merk Travelier voor een leuke prijs maar weet niet of dit wel een goede is.
Wie kan mij hierover iets vertellen?
Is deze met een bandje / CD.V.D of anders?
Volgens de info staat er bij dat deze ondersteunt wordt met een SD geheugenkaart tot 8 GB hoop dat iemand mij wat info kan geven ik ben n.l totaal niet op de hoogte van deze zeg maar gerust een leek!
Alvast bedankt.

2669 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

jemarari
door jemarari - Dec 16, 2010 om 01:14
37 Antwoorden / 0 Vragen
0

Op zich is deze camcorder een simpel apparaatje wat met een geheugenkaart werkt. Standaard zit er weinig in maar je kan het geheugen kaartje vervangen tot max 8 gigabyte. Goed te vergelijken met een fotocamera die ook filmpjes kan maken. Dus eigenlijk voor klein gebruik met mwa, redelijk beeld.

Wil je voor kwaliteit gaan, dan is deze niet aan te raden.

birdies
door birdies - Dec 16, 2010 om 12:06
6104 Antwoorden / 31 Vragen
0

Als je in dezelfde prijsklasse wilt blijven, maar wel een veel betere kwaliteit camcorder kun je beter voor de Panasonic HM-TA1 gaan, te koop (en in voorraad en betrouwbare shop)voor 119,- incl. verzending bij Cameranu.nl, zie website, klik

Meer info klik hier

birdies
door birdies - Dec 16, 2010 om 12:10
6104 Antwoorden / 31 Vragen
0

Nog meer info over de Panasonic HM-TA1 panasonic.nl klik hier

Rossia
door Rossia - Dec 16, 2010 om 23:06
12 Antwoorden / 26 Vragen
0

Bedankt Jemarari & Birdies voor jullie reactie maar ik denk dat ik het toch moet gaan zoeken in een eenvoudige videocamera omdat ik mijn gemaakte films graag terug zie op mijn t.v toestel.
Begrijp ook niet dat Sony mijn video toestel van 3 jaar niet de moeite waard vind om eventueel te maken of in iedergeval er naar te kijken.
Maar ja, we leven in een weggooi maatschappij zeker als je totaal niet technisch of handig bent aangelegd.
In iedergeval mijn Hartelijke dank,
Rosi.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Be
BergAn - Apr 25, 2024 om 12:11
Huishouden & energie

Kapotte energiemeter

Toen we in januari jl ( van 8 tm 27 ) op vakantie waren ontdekte ik dat onze energiemeter niet meer werkte. Ik heb toen meteen Energie Direct hiervan op de hoogte gesteld. Immers we hadden de meter op 15 graden gezet. En het was in deze periode koud, dus praktisch geen verbruik tov dat we wel aanwezig waren geweest. Ze vertelden mij dat ik, zodra we weer terug waren de meter moest checken. Helaas ... Lees meer

AHAZEL1955
AHAZEL1955 - Apr 25, 2024 om 14:53
Vakantie & reizen

Gevonden goederen terug zien te krijgen lukt maar niet

Ik ben een weekje op vakantie geweest in Spanje en heb daar een auto gehuurd bij Europcar. Je vliegt op Madrid (Barajas) en dan moet je een flink eind naar T1 lopen waar je Europcar ergens zult vinden.

De gehuurde auto bracht ik op 22 april 2024 terug, maar helaas heb ik mijn koker met zonnebril op sterkte in de auto laten liggen en ik kwam daar pas achter toen het te laat was om terug ... Lees meer

To
Toica - Apr 21, 2024 om 11:38
Voeding & gezondheid

De water electrolizer, kraanwater en schadelijke stoffen

De water electrolizer, zou aantonen dat kraanwater(en sommige fleswater) vol zit met allerlei scadelijke stoffen.
Heeft iemand hier ervaring mee ? Lees meer