johnwim
door johnwim Apr 23, 2016 om 20:50
Elektronica & tv

HDMI splitter werkt niet meer

Ik heb nu ruim een jaar een HDMI splitter,zodat ik mijn PC kan aansluiten op mijn TV zonder steeds de stekkers te hoeven wisselen.
Dit werkte een jaar lang prima.
Nu werkt ´ie alleen nog als de PC daadwerkelijk aan staat.
Zodra ik de PC uit zet en de splitter automatisch overschakelt naar de ingang van de digitale TV ontv.,komt er op de TV "geen signaal" te staan.
Ik moet dan toch weer de splitter er tussen weg halen en dat wisselen was ik nu net mooi van af.
Nu wil ik wel geloven dat de splitter kapot is,maar vind het zo vreemd dat het wel werkt als de PC aanstaat.
Heb de kabels al vervangen en omgewisseld,maar niets helpt.
Ook een andere ingang proberen of beide omwisselen helpt niets.
Heb voor die bijna 40 euro amper een jaar plezier ervan gehad.
Zie ik iets over het hoofd?
Alvast bedankt.

3314 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Na
Naoompje - Mar 28, 2023 om 08:27
Winkels & webshops

Misleidende website Moluvo.nl

Je denk een paar goede orthopedische schoenen te kopen van 89,95 voor 39,95 via een Nederlands bedrijf. Echter na bestellen en betalen blijkt het verscheept te worden vanuit Azië. Na 3 weken kreeg ik de schoenen binnen in een plastic zak. Het is van verschrikkelijke goedkoop plastic materiaal gemaakt. Kan zo bij plastic afval geen enkele pasvorm. Verschrikkelijk nep! De air aan de zijkanten zijn ... Lees meer

Eppert
Eppert - Mar 28, 2023 om 00:30
Geldzaken & recht

Huursubsidie vermogen te veel door drempel schulden

Hoi,

Ik ben student en ouder dan 23 jaar. Nu heb ik qua vermogen als ik puur naar bezittingen en schulden kijk minder dan de vermogensgrens voor het jaar 2021.
Maar omdat de belastingdienst een drempel heeft voor schulden, kom ik toch nog net boven deze grens uit. Dit betekent dat wij als huis de huursubsidie moeten terug betalen.
Als ik dus mijn schulden zou hebben afgelost ( ... Lees meer

Ri
Richard-energie - Dec 1, 2022 om 08:17
Huishouden & energie

Jaarafrekening te vroeg

Ik heb een variabel contract bij Essent afgesloten op 14 december 2021. Ik krijg op 26 november een jaarafrekening dus 3 weken te vroeg terwijl ik nog 560 kWh energie over heb en die ik die laatste 3 weken wilde gebruiken als verwarming. Nu is deze 560 kWh afgekocht voor 0,055 euro per kWh wat voor mij zeer nadelig is. Na 2 x gebeld te hebben en 3 x gemaild wil Essent er niks meer aan doen. Zijn e ... Lees meer