se
door servus 4 dec. 2005 om 12:29
Elektronica & tv

Kleine koffiezetapparaat ?

Hallo,


Ik ben opzoek naar een kleine koffiezetapparaat.Het merk is niet belangrijk.Aangezien ik de enige ben (in dit huishouden) die af en toe koffie drinkt, is het onzin om een groot apparaat op het aan recht te laten staan.Daar bij komt ook dat we een niet altegrote aan recht hebben.


Ik bedoel dus een apparaat met koffiekan voor 2 of max.4 kopjes.Ik heb al zo`n plastic goedkoop ding geprobeert,maar daar in smaakt de koffie naar plastic en dat was niet bepaalt lekker.


Dus als iemand een tip heeft waar ik zo`n klein koffiezetapparaat kan krijgen dan hoor ik dat graag.Zo`n aparaat moet toch wel bestaan?


Groetjes Servus

3485 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten. De vraag kan niet meer worden beantwoord.

ve
door verwijderd - 4 dec. 2005 om 12:46
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Servus,


misschien is het voor jou handig om een koffiezetter met thermoskan te hebben,dan hoeft niet steeds nieuwe koffie te zetten,wat betreft formaat,ik zou eens naar een winkel gaan voor camping/watersport-artikelen,daar heeft men waarschijnlijk wel kleine koffiezetters voor gebruik aan boord of in de caravan,zet er een adaptor aan en u kunt hem dan thuis gebruiken.


De kwaliteit van dergelijke apparaten is mij niet bekend,dat zult u dan na moeten vragen bij de winkel.


groet Bud.

ve
door verwijderd - 4 dec. 2005 om 12:54
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag Servus , Kijk een op de site van Princess, Ze starten met een type
242192.Voor twee kopjes maar het assortiment is zo uitgebreid dat u een
betere indruk krijgt op de site.succes .fred

ve
door verwijderd - 4 dec. 2005 om 13:02
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik had precies hetzelfde probleem hier thuis, en uiteindelijk boodt de SENSEO uitkomst voor mij, neemt niet teveel ruimte in, gemakkelijk verse koffie zetten, en je kunt tegenwoordig simpel plastic pads kopen die je zelf met koffie kan vullen.


sxxs


 


marco

ve
door verwijderd - 4 dec. 2005 om 16:04
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Waarom een apparaat als je maar af en toe koffie drinkt ?


Ik gebruik zelf de eenkops filter van douwe egberts, "coffee for one". Lekkere koffie en vlug klaar met kokend water uit de fluitketel of waterkoker. De koffie is wat duurder dan die uit een pak maar goedkoper als die voor de senseo. Je moet wel eenmalig een plastic filtertje kopen voor op de rand van je kop of beker.


 

ve
door verwijderd - 4 dec. 2005 om 16:28
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

koop een nespresso, kost 100 euro, voor het kleine model (na korting) en dan heb je tenminste echt een lekkere bak

ve
door verwijderd - 4 dec. 2005 om 17:59
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik gebruik een zgn cafétière, zo'n doordruk geval, bij de Blokker gekocht. Je krijgt er erg lekkere koffue mee, die giet ik in de thermoskan en drink ze in rust en vrede op om wakker te worden.

ve
door verwijderd - 13 aug. 2006 om 20:05
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

bij blokker en maskramer te koop koffiezet voor 5.99 voor twee kopjes

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

He
Herman 63 - 23 sep. 2018 om 09:21
Vakantie & reizen

Vakantie

We hebben via de vakantiediscounter een reis naar Sicilië geboekt. En nog wel eerst door de telefoon omdat wij graag aan de zee wilde zitten. De foto's zagen er mooi uit. Daarom maar afgesproken te doen. Alles op de site ingevuld. Komen we aan in letojannie klopt er geen moer van. Wij ge vragen aan de receptie. Ik foto erbij laten zien. Dit uitzicht!!  Zeg die beste man. Dat hebben wij niet. ... Lees meer

es
esmee2007 - 22 sep. 2018 om 19:47
Winkels & webshops

Witgoedtopper zeer slechte service richten schade aan en lossen niks op

Vandaag heeft de koerier netjes beide wasmachine s  Aangesloten en een test was aangezet van 1:14 minuten We hebben de chauffeur gevraagd of dat wel kon ons Is altijd aangegeven dat het stroom dat niet zou aankunnen  En de water afvoer De chauffeur zei geen probleem gaat goed De wasmachine s stonden aan en wij moesten weg  Ervan uitgaand dat alles goed zou verlopen zoals de chauffeur ... Lees meer

Na
Nard - 15 feb. 2018 om 23:15
Auto & vervoer

Zeer slechte ervaring spits automotive

Wie heefte er net als ik bij spit automotive, auto katalysator.nl, besteld en betaald voor leveringstijd van 1 dag, daarna bij moeten betalen wegens fout in de administratie, vervolgens niets geleverd krijgen en na veel gezeur en smoesjes order geannuleerd en na lange tijd nog steeds zje geld niet retour gestort?
Als je er op zoekt op internet is dit schering en inslag en wordt het tijd voor ... Lees meer