fa
door farina May 7, 2016 om 19:36
Elektronica & tv

Mediamarkt cocurreerd mt hun eigen winkels pas op!!

Ik was 2 weken geleden in de mediamarkt a'dam op zoek naar een soundbar,(zelf woon ik een ander stad) echter zag ik de soundbar daar voor €130 goedkoper begon aan me zelf te twijfelen! dus heb een foto genomen van het prijskaartje  en een offerte laten maken deze soundbar ala ga terug naar de medemarkt in de stad waar ik woon! En tot mij verbazing trof ik dezelfde soundbar stukke duurder! Dus heb de werknemer gevraagd hoe dit kan.... dezelfde winkel en product toch zo een enorm prijsverschil! Wat ik te horen krijg mevrouw we zijn frenchsize organisatie dus we mogen ons eigen prijzen regelen binnen een betaal prijs curve! Als iets niet loop in een filiaal mag de filiaal hun eigen actie er tegen aan gooien om het product aantrekkelijker te maken waardoor het enorme verschil ontstaat!ik als klant voel me hierdoor wel misleid! Is het niet zo zelfde winkel dezelfde prijs toch!! Omdat ik het niet een was met zijn stelling en het erg druk druk heeft hij de prijs verander voor mij! Maar elke ander persoon zou dus naar mij gevoel €130 meer betalen dit vind ik als klant wel heel erg!wat vinden jullie hier van!

823 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

be
beautiful - Mar 26, 2023 om 13:35
Computers & telefonie

Vaste telefoon zonder internet

ik heb via ziggo internet, telefoon en televisie
nu heb ik geregeld problemen rondom mijn vaste telefoon waardoor ik niet meer kan bellen( geen kiestoon)
is het mogelijk om over te stappen naar een andere provider waar ik alleen telefoon af neem?
mocht dit niet mogelijk zijn en je ook internet af moet nemen kan ik er dan voor kiezen om internet niet te laten aansluiten en hiervoor b ... Lees meer

Na
Naoompje - Mar 28, 2023 om 08:27
Winkels & webshops

Misleidende website Moluvo.nl

Je denk een paar goede orthopedische schoenen te kopen van 89,95 voor 39,95 via een Nederlands bedrijf. Echter na bestellen en betalen blijkt het verscheept te worden vanuit Azië. Na 3 weken kreeg ik de schoenen binnen in een plastic zak. Het is van verschrikkelijke goedkoop plastic materiaal gemaakt. Kan zo bij plastic afval geen enkele pasvorm. Verschrikkelijk nep! De air aan de zijkanten zijn ... Lees meer

Eppert
Eppert - Mar 28, 2023 om 00:30
Geldzaken & recht

Huursubsidie vermogen te veel door drempel schulden

Hoi,

Ik ben student en ouder dan 23 jaar. Nu heb ik qua vermogen als ik puur naar bezittingen en schulden kijk minder dan de vermogensgrens voor het jaar 2021.
Maar omdat de belastingdienst een drempel heeft voor schulden, kom ik toch nog net boven deze grens uit. Dit betekent dat wij als huis de huursubsidie moeten terug betalen.
Als ik dus mijn schulden zou hebben afgelost ( ... Lees meer