fa
door farina May 7, 2016 om 19:36
Elektronica & tv

Mediamarkt cocurreerd mt hun eigen winkels pas op!!

Ik was 2 weken geleden in de mediamarkt a'dam op zoek naar een soundbar,(zelf woon ik een ander stad) echter zag ik de soundbar daar voor €130 goedkoper begon aan me zelf te twijfelen! dus heb een foto genomen van het prijskaartje  en een offerte laten maken deze soundbar ala ga terug naar de medemarkt in de stad waar ik woon! En tot mij verbazing trof ik dezelfde soundbar stukke duurder! Dus heb de werknemer gevraagd hoe dit kan.... dezelfde winkel en product toch zo een enorm prijsverschil! Wat ik te horen krijg mevrouw we zijn frenchsize organisatie dus we mogen ons eigen prijzen regelen binnen een betaal prijs curve! Als iets niet loop in een filiaal mag de filiaal hun eigen actie er tegen aan gooien om het product aantrekkelijker te maken waardoor het enorme verschil ontstaat!ik als klant voel me hierdoor wel misleid! Is het niet zo zelfde winkel dezelfde prijs toch!! Omdat ik het niet een was met zijn stelling en het erg druk druk heeft hij de prijs verander voor mij! Maar elke ander persoon zou dus naar mij gevoel €130 meer betalen dit vind ik als klant wel heel erg!wat vinden jullie hier van!

970 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

AV
AVZ2000 - Dec 9, 2023 om 17:56
Geldzaken & recht

Woning kan niet op slot, huur betalen?

Een tijd geleden was er een waterlek in mijn woning. Aangezien ik op dat moment niet aanwezig was, werd het slot van de voordeur opengebroken (met mijn toestemming). Als gevolg waren de voordeur en het slot volledig beschadigd. Als oplossing werd de deur dichtgetimmerd met een houten plank. Deze tijdelijke constructie kon dus slechts 1x geopend worden en vervolgens niet opnieuw gebruikt worden (te ... Lees meer

do
dolfensylvia - Dec 4, 2023 om 11:26
Huishouden & energie

Zijn de prijzen van zonnepanelen inderdaad zoveel goekoper geworden?

Vanochtend  op het nieuws zonnepanelen explosief gedaald in prijs.Fake of waar?? Ga binnenkort zonnepanelen huren van Wocozon a €4,50 per paneel per maand als dit waar is kan ik nog terug???? Lees meer

Balou1984
Balou1984 - Dec 8, 2023 om 15:01
Elektronica & tv

Samsung neemt geen contact met mij op.

Ik heb 2 maanden geleden bij MediaMarkt een koelvriescombinatie gekocht en die maakte direct bij aansluiten al 2 verschillende harde geluiden.
MediaMarkt heeft toen gezorgd dat Samsung contact met mij opnam en een monteur gestuurd die heeft er een noiceplaatje tussen gezet en gezegd als dit niet helpt moet u weer contact opnemen dat heb ik gedaan.
MediaMarkt heeft toen zelf nog 2 monteur ... Lees meer