An
door Anemsojoesju Feb 21, 2017 om 20:15
Elektronica & tv

Slechte service zondag. Zoo af

Wat moet ik doen? Op 17 januari heb ik Zondag_solar gebeld voor een storing in de omvormer bij de zonnepanelen. Degene die dat zou behandelen was op dat moment niet bereikbaar.3 dagen later weer ge be?d. Een zeer onvriendelijke dame zei dat ik de klacht via de mail moest toelichten. Dagen niets gehoord en dan komt er opeens een mailtje dat ze het serienummer moeten hebben. Foto genomen en direct op gestuurd. Helaas geen reactie. Blijf regelmatig bellen ( 6 tot 15 X voordat je verbinding krijgt.)  Zo blijft het doorgaan tot vandaag aan toe. Wij hebben het doorgegeven en U moet wachten tot de monteur belt. Wij kunnen niets meer doen en het gesprek wordt verbroken. Ik bel om de dag en ben nu ten einde raad. Wat moet ik doen om de monteur bij mij thuis te krijgen.?

795 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Eppert
Eppert - Mar 28, 2023 om 00:30
Geldzaken & recht

Huursubsidie vermogen te veel door drempel schulden

Hoi,

Ik ben student en ouder dan 23 jaar. Nu heb ik qua vermogen als ik puur naar bezittingen en schulden kijk minder dan de vermogensgrens voor het jaar 2021.
Maar omdat de belastingdienst een drempel heeft voor schulden, kom ik toch nog net boven deze grens uit. Dit betekent dat wij als huis de huursubsidie moeten terug betalen.
Als ik dus mijn schulden zou hebben afgelost ( ... Lees meer

be
beautiful - Mar 26, 2023 om 13:35
Computers & telefonie

Vaste telefoon zonder internet

ik heb via ziggo internet, telefoon en televisie
nu heb ik geregeld problemen rondom mijn vaste telefoon waardoor ik niet meer kan bellen( geen kiestoon)
is het mogelijk om over te stappen naar een andere provider waar ik alleen telefoon af neem?
mocht dit niet mogelijk zijn en je ook internet af moet nemen kan ik er dan voor kiezen om internet niet te laten aansluiten en hiervoor b ... Lees meer

Na
Naoompje - Mar 28, 2023 om 08:27
Winkels & webshops

Misleidende website Moluvo.nl

Je denk een paar goede orthopedische schoenen te kopen van 89,95 voor 39,95 via een Nederlands bedrijf. Echter na bestellen en betalen blijkt het verscheept te worden vanuit Azië. Na 3 weken kreeg ik de schoenen binnen in een plastic zak. Het is van verschrikkelijke goedkoop plastic materiaal gemaakt. Kan zo bij plastic afval geen enkele pasvorm. Verschrikkelijk nep! De air aan de zijkanten zijn ... Lees meer