Pa
door Paul van Alphen 8 mrt. 2019 om 12:28
Garantie & verzekeringen

Geachte heer/ mevr. wij hebben een vraag over onze levensverzekering afgesloten bij onze spaarhypotheek. Hier hebben we altijd een premie betaalt van € 173,28, altijd hetzelfde bedrag. Dit hebben we voorgelegd aan onze tussenpersoon. Hij gaf aan dat uw ui

Wij hebben een verzekering afgesloten ivm het veiligstellen bij overlijden van de partner in relatie tot de hypotheek. Hiervoor hebben al die jaren een premie betaalt van € 173,28, altijd hetzelfde bedrag.

Dit hebben we voorgelegd aan onze tussenpersoon. Hij gaf aan dat uw uitzending en acties niet van toepassing zijn op onze situatie. We hebben gevraagd of hij dit toch nog eens na wil kijken. Wij vragen ons af of 'niet van toepasing' correct is. Hoe kunnen we hier duidelijkheid over krijgen ? wie zou ons daarbij kunnen helpen ?

Zojuist uw uitzending van 26 januari 2019 nogmaals bekeken maar komne niet verder. Vanmiddag zitten we weer bij de tussenpersoon en vragen er uiteraard weer naar.
De spaarhypotheek en de premie is inmiddels gestopt omdat de periode voorbij was.
Kunnen we hier toch nog iets mee doen ?

Hartelijk dank.

met vriendelijke groet,

Edit redactie - persoonlijke gegevens

616 4 Rapporteer
door marita5 - 8 mrt. 2019 om 12:35
8069 Antwoorden / 13 Vragen
1

Hallo Paul Van Alphen , 

U bent hier op een openbaar forum , verwijder uw privegegevens , klik op het potloodje , dit moet u doen binnen 1 uur .

door tijger1 - 8 mrt. 2019 om 12:59
39216 Antwoorden / 21 Vragen
0

Nee, hier is niets meer aan te doen. En de vraag is natuurlijk ook nog of er wat aangedaan zou moeten worden.

Mooi dat de hypotheek is afgelost. En nog mooier dat die ORV niet tot uitkering is moeten komen.

Wat een beetje een opgeklopt verhaal op tv. Niet echt reëel. 


ma
door maarten heest - 8 mrt. 2019 om 13:36
463 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi Paul, u zou uw vraag nog eens voor kunnen leggen aan moneywise.nl   Jeroen Wolfsen hiervan is vaak te zien bij Kassa bij dit soort items. Succes.

door ekiem - 9 mrt. 2019 om 18:22
612 Antwoorden / 89 Vragen
0

Een ORV heeft juist tot doel : het uitkeren van een bepaalde bedrag bij overlijden. De woning is dan "vrij " . Mooi toch dat de woning is afgelost en u géén ODV nodig heeft. Natuurlijk is hier niets meer aan te doen. De ORV had een bepaald doel en is nu niet meer nodig.

Ekiem

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Iv
Ivan007 - 18 nov. 2019 om 15:18
Elektronica & tv

LED lampen doen het niet

In de  keuken hangen twee lampen die via een enkelvoudig snoer in verbinding staan met het aansluitpunt op het plafond.  Nu wil ik de twee gloeilampen vervangen door led lampjes maar dat werkt niet. Bij een oude lamp en een led lamp doet alleen de ledlamp het, bij twee led lampen doen ze het geen van beiden.  Ik heb er de gloeilampjes dus maar weer ingedraaid. Wie weet raad? Lees meer

Jc
JcK - 18 nov. 2019 om 16:44
Huishouden & energie

Tocht mogelijk vanuit bovenwoning ?

Goedendag,

Sinds enkele jaren woon ik in de benedenwoning van een portiekwoning.
Vanaf de eerste winter heb ik last van een onregelmatige tocht in huis en zelfs als ik alles potdicht heb gaat het onverminderd door.
Nu heb ik zelf niet snel last van de koude maar sinds mijn hernia-operatie ben ik er een stuk vatbaarder voor geworden en krijg ik regelmatig pijn in mijn rug van d ... Lees meer

wa
wanders1982 - 18 nov. 2019 om 18:01
Computers & telefonie

Kpn spotify

goede dag,ik heb een klacht.ik heb al enkele jaren een contract  bij KPN.in combinatie met een abonnement op spotify Premium,zo dat ik op 3 apparaten muziek kan luisteren.nu heeft Spotify  hun pakketten aangepast.naar Premium (€8,99)  waar je nu nog maar op 2 apparaten kan inloggen en Family (€13,99) kan je met 6 apparaten inloggen. kpn neemt deze verandering zo over, zonder haar klanten hi ... Lees meer