Li
door LindaColsters 16 jul. 2019 om 16:45
Garantie & verzekeringen

Klacht

Wij hebben vorig jaar onze tuin onkruid vrij laten maken. Hier zat een garantie op van 15 jaar. Mocht er toch onkruid terug komen konden we contact met hun opnemen en zouden ze het bijwerken. Nu raad je het al; het onkruid heeft nog nooit zo hoog gestaan en het is onmogelijk om met het bedrijf in contact te komen. Ze nemen telefonisch niet op en via de mail, Whatsapp of berichten reageren ze niet of geven ze het aan dat het wordt opgelost wat vervolgs niet gebeurd. Wat kan ik hiermee doen?

3894 24 Rapporteer
door sjoppie - 16 jul. 2019 om 16:58
4309 Antwoorden / 3 Vragen
5

Onkruid vergaat niet, dat is weer eens gebleken.
De sporen die achter blijven zorgen voor nieuwe aanwas.

ju
door juliomariner - 16 jul. 2019 om 17:02
374 Antwoorden / 2 Vragen
5

Dat gelooft u zelf toch niet, 15 jaar onkruidvrij?. Wat heedt dat geintje gekost?
Die garantie kan geen bedrijf geven aangezien de wind ook onkruidzaad meeneemt.

Topantwoord

door edrick3 - 16 jul. 2019 om 17:17
26916 Antwoorden / 85 Vragen
18

Garantie van 15 jaar?
Tjonge .... voor sprookjes kun je toch beter naar de Efteling gaan.
Dat wordt dus wieden. ;-)

me
door mein33 - 16 jul. 2019 om 17:38
4354 Antwoorden / 24 Vragen
6

Onkruid bestaat niet !!

Het tegengaan van ongewenste begroeiing buitenshuis is een onmogelijkheid en het maakt hierbij niet uit in welk bedriegelijk verkooppraatje u getrapt bent.
Dat ze niet bereikbaar zijn is niet meer dan aannemelijk, want hoe poeier je ontevreden klanten af als die vehaal komen halen, nee dan kan je je maar beter onbereikbaar houden.
Veel beloven en weinig geven doet veel goedg........ in vreugde leven !
Wat u er aan kunt doen ? Zelf maar weer met schoffel  en hark aan de gang en dat is ook nog eens goed voor lichaam en geest !!     ;-))

Th
door Thijs124 - 16 jul. 2019 om 19:37
142 Antwoorden / Vragen
1

Hoeveel glyfosaat is daar voor nodig? Of toch een groter gif?

door marita5 - 16 jul. 2019 om 21:15
7717 Antwoorden / 12 Vragen
1
Li
door LindaColsters 16 jul. 2019 om 21:51
3 Antwoorden / 1 Vragen

Op hun website staat niets over de garantie nee maar wel bij de advertentie die toen der tijd geplaatst is. Zie afbeelding bij mn klacht

Li
door LindaColsters 16 jul. 2019 om 22:00
3 Antwoorden / 1 Vragen

Ik ben het inderdaad op verschillende manieren aan het proberen maar ook dan worden we niet te woord gestaan. Er wordt niet gereageerd op de klachten via het klachtenkompas of Facebook door cm cleaning

door marita5 16 jul. 2019 om 22:43
7717 Antwoorden / 12 Vragen

@lindacolsters , u schrijft : zie afbeelding bij mn klacht , ik zie geen afbeelding .

Li
door LindaColsters 17 jul. 2019 om 08:46
3 Antwoorden / 1 Vragen

Als het goed is staat er tussen de reacties een foto van de advertentie. Het lukte me niet om hem boven bij de klacht te zetten..

door gerbera - 16 jul. 2019 om 21:34
4970 Antwoorden / 6 Vragen
3

15 jaar garantie op wegblijven van onkruid? Kan wel kloppen als ze het over het verwijderde onkruid hebben, dat komt nooit meer terug. Maar ja de natuur is wispelturig, vogels die zaden uitpoepen, de wind die zaden aanbrengt en ga zo maar door.


Wat kan ik hiermee doen?

Ben bang dat u zelf op de knietjes moet om het "nieuwe" onkruid te verwijderen.
Overigen ben ik van mening dat onkruid niet bestaat, het zijn plantjes die daar staan waar u ze niet wilt hebben.

door marita5 - 16 jul. 2019 om 21:41
7717 Antwoorden / 12 Vragen
0

Hier nog een klacht , betreft ramen wassen door dit bedrijf . 

Na een afspraak (via facebook advertentie) zijn alle ramen gewassen, er kwamen echter allemaal witte vlekjes op de ramen die de volgende dag goed zichtbaar waren. Nogmaals een bericht gestuurd en kreeg snel een reactie dat hij de volgende dag zou terugkomen en de ramen kosteloos zou wassen. Ook wilden we graag de zonnepanelen laten reinigen. Niet geweest, nog een app gestuurd en geen reactie! Op een gegeven moment beloofde hij de volgende dag te komen......nooit geweest! Ben er nu klaar mee en ik ben niet de enige, dit heb ik al op meerdere sites gelezen! Onbetrouwbaar en ik zoek wel een ander bedrijf!

Li
door LindaColsters 16 jul. 2019 om 22:01
3 Antwoorden / 1 Vragen

Toch raar dat als er zoveel mensen klachten over hebben hun op deze manier nog meer mensen kunne  bedonderen zonder dat er iets aan gedaan wordt?!

door tijger1 16 jul. 2019 om 23:07
38593 Antwoorden / 21 Vragen

Zonnepanelen reinigen, wat een overbodige zaak. Dat doet de regen.

door costnix 17 jul. 2019 om 12:32
2874 Antwoorden / 1 Vragen

Ik laat mijn zonnenpanelen reinigen door de firma Pluvius. Ze doen de reiniging gratis en u kunt op hun app zien wanneer ze bij u langskomen voor de reiniging van uw panelen

door marita5 19 jul. 2019 om 15:52
7717 Antwoorden / 12 Vragen

@ruudolf , stop met deze onzin , u haalt alle topics naar boven . Over trol gesproken .

door panter22 - 17 jul. 2019 om 08:28
2906 Antwoorden / Vragen
0

Zijn de tegels opnieuw gevoegd, net als in dit filmpje? Dan zouden de bestrating nu onkruidvrij moeten zijn,
https://www.jansenhoveniers.com/tuintips/bestrating-onkruidvrij

Li
door LindaColsters 17 jul. 2019 om 08:44
3 Antwoorden / 1 Vragen

Ik weet niet wat ze ermee gedaan hebben  weet alleen dat het pad vol onkruid staat..

Li
door LindaColsters - 17 jul. 2019 om 08:36
3 Antwoorden / 1 Vragen
0

Advertentie waar 15 jaar garantie wordt gegeven.

Li
door LindaColsters - 17 jul. 2019 om 08:41
3 Antwoorden / 1 Vragen
0

Advertentie waar 15 jaar garantie wordt gegeven

door heremietkreeft - 17 jul. 2019 om 09:07
9864 Antwoorden / 159 Vragen
0

Zie bij deze link en dien een klacht in: https://www.consuwijzer.nl/misleidende-verkoop/wat-kan-ik-doen    Mogelijk kan dat er toe leiden dat het bedrijf wordt aangesproken op deze overduidelijke misleiding.
Echter geldt ook dat iedereen die op deze misleiding ingaat wel heel erg in sprookjes gelooft. Zelfs op gald aaneengesloten beton gaat het een en ander groeien bij geen onderhoud. Bovendien geldt de vraag wat dan onkruid is, gelet op het niut voor diverse soorten insecten waar onder bijen. 
En ook dat bij een goede bodembedekker er ook weinig sprake zal zijn van 'onkruid'.

me
door mein33 - 17 jul. 2019 om 09:57
4354 Antwoorden / 24 Vragen
0

 
DOOR LINDACOLSTERS   Wij hebben vorig jaar onze tuin onkruid vrij laten maken.


Er is een groot verschil tussen "de tuin" en het terras en de betegelde tuinpaden.

Voor het verwijderen van ongewenst kruid in de voegen tussen de tegels zijn hele eenvoudige en spotgoedkope oplossingen voorhanden, alleen zonder 15 jr. garantie en het moet wel jaarlijks herhaald worden.

ep
door epcot - 17 jul. 2019 om 10:25
807 Antwoorden / 17 Vragen
0

Als je onkruid met wortel en al verwijderd dan komt deze niet terug. Die garantie kunnen ze wel geven. Garantie dat er geen onkruid komt van zaadjes die door de lucht worden aangevoerd is er natuurlijk nooit maar dit is ook niet het onkruid dat zij eruit hebben gehaald.
Garantie hierop is onmogelijk en iemand die een beetje nadenkt snapt dat ook wel.

Wil je gegarandeerd de komende jaren geen onkruid dan moet je een betonnen plaat in je tuin laten storten zonder naden alleen krijg je dan een probleem met de hemelwater afvoer.

door Vertel ik niet - 17 jul. 2019 om 11:41
21 Antwoorden / 2 Vragen
0

Hoeveel roundup is daar gespoten

door Vertel ik niet - 17 jul. 2019 om 11:52
21 Antwoorden / 2 Vragen
1

Dit voegzand komt 100% onkruidvrij  uit de zak , er zijn meer dingen die onkruidvrij uit een zak komen. Dit zand spoelt weg uit de voegen wordt door andere beestjes meegenomen. Blijft aan UW schoenen vast zitten als U de tuin uit loopt. Het zand wordt dus steeds minder, de ph waarde verandert ook. Door ontlasting van beestjes dus onkruid krijgt vanzelfsprekend weer de kans. Dit is duidelijk een geval , ik wil lezen wat ik graag zie.

Li
door LindaColsters 17 jul. 2019 om 12:09
3 Antwoorden / 1 Vragen

Ja dat klopt en vind ik ook logisch maar als iemand belooft het elke keer bij te komen werken als het nodig is ga ik ervan uit dat dat gedaan wordt.. 
En niet zoals andere klanten ook merken dat hij dingen belooft die niet nagekomen worden

door gerbera - 17 jul. 2019 om 15:34
4970 Antwoorden / 6 Vragen
1

Maar nu is de vraag welke heeft u uit laten voeren.
Is het Actie 2 dan is er sprake van langdurig? wegblijven van onkruid maar zeker geen 15 jaar.
Is het Actie 3 dan is op die uitvoering de 15 jaar garantie van toepassing.
En dat schermen met een "hoge PH (zuurgraad)waarde" kan ik wel om lachen deze is van allerlei omstandigheden afhankelijk. Er is gewoon een kiemremmend middel toegevoegd dat na een tijd, en stevige regenbuien, gewoon is uitgewerkt.
Ik denk  dat u voor dat geld wat de behandeling gekost heeft een redelijke hogedrukspuit had kunnen kopen en daarmee af en toe even de voegen schoon spuit.

kr
door kraanjan - 18 jul. 2019 om 09:17
1 Antwoorden / Vragen
0

Beste Linda,

Waarom heb je een tuin ? Zo te lezen kun je beter op een apartement wonen  heel hoog, met  balkon, dan heb je minder last van overwaaiend kruidzaden en vogels etc. die de zaden meenemen. En kun je tuinman met rust laten , zoals iedereen gegunt is. 

lo
door lovewinnie - 18 jul. 2019 om 09:22
622 Antwoorden / 0 Vragen
0

Heb hier alles afgelopen lente laten bestraten en voegen met speciaal spul dicht laten smeren. Echter dan nog is er geen garantie dat er geen onkruid tussen de tegels door komt. Kans is alleen kleiner. 15 jaar garantie is natuurlijk een lachertje.

Wij moeten onze tuin elke week goed vegen met harde veger, dat geeft onkruid al minder kans. Tot nu toe (dus zeker 5mnd verder) enkel nog wat onkruid aan de zijkant, schutting moeten verwijderen

U bent gewoon gefopt. Hoop niet dat het te veel heeft gekost

door simon55 - 18 jul. 2019 om 10:31
1446 Antwoorden / 4 Vragen
1

Onkruid , zoals u beschrijft bestaat niet. Alles wat in de natuur groeit zijn planten. Maar wat wij niet kennen , noemen we dan maar voor t gemak onkruid.

En wil t u er vanaf , neem n goede gasbrander , en brandt t dood , tot aan de wortel. Ik heb dat twee jaar gedaan , en zie ( en dan moet ik echt goed kijken ) , hier en daar n minuscuul klein sprietje.

Of strooi zout !!!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

On
OnlineBoeker - 22 jun. 2019 om 11:15
Vakantie & reizen

Zijn er meer mensen gedupeerd door Travelberry?

Zijn er meer mensen gedupeerd door het niet doorgaan van onder andere stedentrips en Disneyworld Parijs reizen die door het bedrijf Travelberry (al dan niet via Vakantieveilingen) wordt of werd aangeboden?   Meermaals afgezegd?
Geen afzegging ontvangen? Belofte gedaan dat volgende keer wel doorgaat en dan toch weer niet? Geen reacties op mail krijgen?
Telefonisch niet bereikbaar? G ... Lees meer

Ja
Jackmax - 21 aug. 2019 om 17:37
Geldzaken & recht

Timesharestop

Is Timesharestop.nl een betrouwbaar bedrijf ?
Heeft iemand ervaring met hen ? Lees meer

Ca
CarelsZevenhuizen - 17 aug. 2019 om 15:27
Huishouden & energie

DE SUITE BEDDEN OPLICHTERS

hebben matrassen gekocht van 2945 per stuk ! met 'zgn FPS (wonder) ontspannings technologie"
Nu blijkt uit onderzoek verschenen in de Radar dat het allemaal verzinsels zijn!
Deze mensen maken misbruik van je gezondheidstoestand en je situatie.
Met een mooie website word je gelokt, heb vele andere in de buurt ook gehoord die ook erin zijn gestonken
We gaan jullie dagvaarden, dit ... Lees meer