door diumenge 17 nov. 2013 om 09:51
Garantie & verzekeringen

PNOzorg

Allen,

Prettige zondag!

Nu het hier toch vol staat met vragen over zorgverzekeringen, ook een van mij.

In de zoektocht naar een goedkoper zorgverzekeraar komt er uit als een hele voordelige keus. Terwijl je toch zelf je arts en ziekenhuis mag kiezen. Ze geven zelf, op hun website, ook aan al zes jaar op een rij de beste zorgverzekeraar te zijn.

Klinkt bijna te mooi om waar te zijn?

Wie heeft er positieve dan wel negatieve ervaringen met deze verzekeraar?


Diumenge

p.s. goedbedoelde linkjes naar ervaringen van andere op het internet kan ik zelf ook vinden, het liefst hoor ik ervaringen van mensen die bij deze verzekeraar zitten of zaten.

711 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door diumenge - 17 nov. 2013 om 11:57
10179 Antwoorden / 13 Vragen
0

Bedankt voor deze reacties.

Ik verkeer in de gelukkig omstandigheden vrijwel nooit een ziekenhuis, praktijk of apotheek van binnen te zien. Heb dus ook al zolang ik mij kan herinneren geen declaraties gedaan, maar je weet nooit wat er gaat komen. Ik wil wel overstappen dit jaar naar een (nog) goedkopere verzekeraar, neem daarbij een hoog eigen risico, maar mocht het toch nodig zijn wil ik uiteraard wel goede service. Bovenstaande berichten stellen mij in ieder geval al gerust.

Ben uiteraard benieuwd of er ook mensen met negatieve ervaringen zijn, hoewel het mooi zou zijn als die er gewoon niet zijn ;-).

Nu alleen nog die app ook voor Windows Phone 8 :-).

sl
door slobberbone - 19 nov. 2013 om 21:50
508 Antwoorden / 2 Vragen
0

Wij zitten er een jaar en zijn zeer tevreden ingediende nota's altijd betaald binnen een week. en ook de tandartsverzekering was in 2013 al de beste en zo als het er nu uit ziet ook de beste in 2014.

Echt een aanrader :)

na
door natasja1970 - 19 nov. 2013 om 21:50
2 Antwoorden / 2 Vragen
0

Wij zijn nu ook een jaar klant bij deze verzekering en zeer tevreden over de service en de betalingen. Makkelijk is ook de app die je kunt installeren op je smartphone en zo je rekeningen kunt indienen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ja
Jan13579 - 22 feb. 2019 om 13:31
Geldzaken & recht

Een incasso valkuil opzetten?

Een incasso valkuil opzetten?   Het betaalmoment van een abonnement wijzigen. De informatie over deze wijziging per email bekend maken. Vervolgens via website analytics uitzoeken wat de gemiddelde intervaltijd is van de mail checken bij Google. En nu maar hopen dat er klanten zijn die de tweede betaling van hun abonnement terug boeken. Belangrijk is dan wel om er voor te ... Lees meer

Br
Broekie1966 - 22 feb. 2019 om 13:36
Geldzaken & recht

wat zou een noodtimmerman moeten kosten in het weekend?

toen de politie mijn voordeur heeft geforceerd om bij mij te komen in verband met ziekte. Na ik de woning ben verlaten heeft de politie een timmermen laten komen. nu wordt ik gepresenteerd met een faktuur van €272.58 (109.93 voor de noodafdichting deur + €115.34 voor weekendtoeslag + €47.31 btw).Ik vind dit nogal een bedrag voor hoostens 5 minuten werk van matige kwaliteit (2 latjes ruw in d ... Lees meer

ekiem - 22 feb. 2019 om 18:33
Computers & telefonie

Ervaringen Huawei / Samsung

Goedenavond,

Ik ben alweer toe aan een nieuwe mobieltje en nu dus mijn vraag.............Mijn bedoeling is een sim-lock mobieltje met 64 g maar ik twijfel tussen een samsung en een Huawei. Er zit tussen beide een behoorlijk prijs verschil en Huawei heeft momenteel de nodige cash-back acties. Heb een Samsung tablet en deze bevalt super. Heb nu een Acer maar  kom steeds opslag tekort, ze ... Lees meer