jw
door jw@stipte.nl 7 sep. 2019 om 20:03
Garantie & verzekeringen

Teveel betaalde overlijdensrisicoverzekering

N.a.v. de uitzending hierover heb ik een vraag. Ik ben door mijn tussenpersoon nooit benaderd over de daling van deze verzekering premie. Wel heb ik (de rabobank) daar om gevraagd en hun reactie is afwijzend. Omdat wij een gecombineerd hyptheek product hadden is het niet van toepassing en vinden ze dat ze niet in gebreke zijn gebleven. 
Ik zou graag willen weten of dit klopt. Gaat het alleen om losse producten? 
Kunt u mij uitsluitsel geven. 
Het bericht van de rabobank heb ik ook beschikbaar.

Met vriendlijke groet,
M.Buurman

2361 4 Rapporteer
door diumenge - 7 sep. 2019 om 20:13
10548 Antwoorden / 13 Vragen
1

Geen idee, maar pas je gebruikersnaam aan in je profiel. Je e-mail als gebruikersnaam gebruiken is een uitnodiging voor spam.

door tijger1 - 7 sep. 2019 om 21:46
38758 Antwoorden / 21 Vragen
0

Het gaat niet alleen om losse producten, maar of u ‘teveel’ betaald hebt, is nog maar de vraag. Is uw gezondheid nog even goed als bij het afsluiten van de verzekering? Hoe lang loopt hij al?

Weet u hoeveel de premie nu dan zou moeten zijn? Is de Rabo uw tussenpersoon? 

U kunt altijd een schriftelijk klacht indienen en bij afwijzing naar het Kifid gaa.

door heremietkreeft - 8 sep. 2019 om 10:39
10044 Antwoorden / 160 Vragen
1

Uw vraag is bestemd voor de kassa redactie en niet voor ons als forum  dat op vrijwillige basis vagen van consumenten probeert te beantwoorde.
adres kassa@bnnvara.nl
OP de site van kassa vindt u als gisteren al gemeld in de uitzending een model voorbeeldbrief. Mogelijk ziet u die hier: https://kassa.bnnvara.nl/vraag-beantwoord/vraag/garantie-verzekeringen/voorbeeldbrief-ivm-overlijdensrisicoverzekering

Vraag bij kassa-online@bnnvara.nl om uw e-mail adres weg te halen. U ziet m.i. niet op e-mails vanuit ongeveer de gehele wereld waar dit platform ook zichtbaar is te wachten.

door tenormin 8 sep. 2019 om 21:42
14857 Antwoorden / 87 Vragen

@heremietkreeft: O.T. Vragen en zelfs allerlei verwijzingen om een naam of meer weg te halen doe ik niet meer. A. Meestentijds reageert een vrager niet en B. zal niet worden begrepen hoe te wijzigen. @Edrick3 heeft al tig maal geschreven hoe het moet, maar helpt niet. Dus ik maak me er niet druk om. Wat een TS niet weet dat er mensen op deze site komen die alles afstruinen (zonder dat wij dat merken natuurlijk) en wel iemand met een e-mail adres benaderen. Denk niet dat iemand onder ons zo'n e-mail adres wil benaderen. Krijg soms "plusjes" van mensen over een vraag die al maanden geleden is beantwoord en zo die oude vraag weer naar boven brengen.

door tijger1 8 sep. 2019 om 22:50
38758 Antwoorden / 21 Vragen

Inderdaad, compleet zinloos om mensen daarop te wijzen. Volgens mij kijken ook velen niet meer op het forum, maar verwachten ze een antwoord van Kassa. 

Het schijnt ook verschrikkelijk moeilijk te zijn om het zo in te richten dan men geen gebruikersnaam aan kan maken wat een mailadres is. Volgens de redactie zouden de technici daarmee bezig zijn. Duurt dus al maanden.   

En het zijn geen mensen die het internet afstruinen voor mailadressen, dat is simpelweg een computerprogramma.

door heremietkreeft 9 sep. 2019 om 09:51
10044 Antwoorden / 160 Vragen

M.a.w. blijft het zinvol om 'nieuwelingen' dan te verwijzen en toch te informeren. En @TIJGER1, het zijn helaas ook mensen die die computerprogramma's maken en benutten om .... !

door tijger1 9 sep. 2019 om 10:15
38758 Antwoorden / 21 Vragen

Zinvol? Lees het topic nog eens, dat is toch helemaal niet aan het forum gericht.

En natuurlijk maken mensen die programma’s, maar het programma struint internet af voor adressen.

ta
door tarwe15 - 9 sep. 2019 om 11:27
54 Antwoorden / 40 Vragen
0

Hallo, de Rabobank wijst alles af als het op betalen door hun aankomt! Dat weet ik uit mijn eigen ervaring. Doe aub geen zaken meer  met hen
o.a verzekeringen etc hun kennis is om te huilen,verkopen wel,maar als tussenpersoon  optreden no way!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

jo
johnenel - 19 sep. 2019 om 08:38
Geldzaken & recht

Loterij gewonnen

ik heb een aio aanvulling op mijn aow nu heb ik de straaprijs van de postcode loterij (25000 euro) gewonnen en dat moet ik zodra het bedrag gestort is melden bij het svb.mijn vraag is heeft dit gevolgen voor mijn aio aanvulling? Lees meer

Li
Lipkje Linda - 18 sep. 2019 om 18:08
Computers & telefonie

Hoe kom ik van het betaalprobleem met hollandsnieuwe af?

Wie herkent het volgende en heeft een oplossing voor mijn probleem? 
Ik heb een telefoonabbonnement afgesloten bij hollandsnieuwe. Elke maand kost het mij minimaal een uur om de rekening te kunnen betalen. Automatisch incasso blijkt namelijk niet mogelijk. Niemand snapt hoe dat kan. Het maandelijks laten toesturen van betaalgegevens blijkt al net zo onmogelijk te zijn. Dit houdt in dat ik e ... Lees meer

Ma
Marieke0309 - 11 sep. 2019 om 11:56
Huishouden & energie

Extreem hoge gasrekening en verouderd systeem

Ik huur een flat van de woningstichting (de Alliantie) en kreeg onlangs een hele fikse extra rekening vanwege extreem hoog gasverbruik. Ik had net zoveel verbruikt als gemiddeld in een vrijstaande villa. Ik stook daarentegen helemaal niet overmatig en ben ook best vaak niet thuis. Ergens gaat er dus iets mis. 
Nou heeft mn flat een heel ouderwets gesloten-buizen-systeem. Wat inhoudt dat alle ... Lees meer