jansje
door jansje Jan 17, 2012 om 12:00
Garantie & verzekeringen

Uitvaartverzekering KLAVERBLAD

eind vorig jaar wilden wij overstappen naar klaverblad uitvaartverzekeringen, ( dit op advies van onze verzekeringsadviseur ) mijn man werd aangenomen als klant, Helaas ik niet. Bij de vragenlijst die je moest invullen, heb ik dus de juiste medicijnen opgegeven die ik moet slikken. Daar kwam weer een brief van Klaverblad, daar moest ik invullen hoe en waarom ik deze medicijnen slikte. Ik heb daar zo goed mogelijk antwoord opgegeven. ze mochten het van mij ook opvragen bij huisarts of ggz. Dit is allemaal niet gebeurt door KLAVERBLAD. Mijn vraag is mogen ze je altijd weigeren? Hadden ze dan niet navraag moeten doen? Mijn man was zo kwaad, dat hij er inmiddels ook weg is. HOEZO KLAVERBLAD REKLAME DOE MAAR GEWOON?

3254 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

loreleigil
door loreleigil - Jan 17, 2012 om 12:27
678 Antwoorden / 3 Vragen
0

De verzekering is niet verplicht navraag bij de huisarts of GGZ te doen, zij mogen u weigeren. Zij hebben bepaalde criteria waaraan zij vinden dat de nieuwe klant moet voldoen en u voldoet dus kennelijk niet. Hebben zij ook een reden voor weigering gegeven?

jansje
door jansje - Jan 17, 2012 om 12:30
131 Antwoorden / 14 Vragen
0

nee niet echt. Dat ik ben geweigerd zit me daarom ook dwars, bij een ander kreeg ik zo een uitvaartverzekering. niks geen gedoe

jansje
door jansje - Jan 17, 2012 om 12:34
131 Antwoorden / 14 Vragen
0

en ze vragen zelf of ze navraag mogen doen, bij huisarts of ggz. Daar moest ik toestemming voor geven, wat ik dus ook gedaan heb

loreleigil
door loreleigil - Jan 17, 2012 om 13:32
678 Antwoorden / 3 Vragen
0

Maar ze zijn het niet verplicht. Waarschijnlijk achtten zij het niet nodig, op basis van uw antwoorden. Ik zou als ik u was (als het u zo dwars zit) even bellen met hen en vragen naar de reden van afwijzing. Da's de enige mogelijkheid om er achter te komen.

vladja
door vladja - Jan 17, 2012 om 13:47
8293 Antwoorden / 27 Vragen
0

Ben je weer terug bij je oude uitvaartverzekering? Welke is dat?

Het overstappen naar een andere uitvaartverzekering is meestal alleen maar beter voor de assurantie-adviseur, daar bij afkoop of stilzetten van de oude uitvaartverzekering de verzekerde alleen maar "inlevert".

Vladja

jansje
door jansje - Jan 17, 2012 om 13:51
131 Antwoorden / 14 Vragen
0

Ja gelukkig zijn we allebei weer terug gegaan. Als u het niet erg vindt, zeg ik hier nu maar even de naam maar niet.
Dank u wel allemaal voor de antwoorden. Voor mij moet het maar gesloten zijn, het was van mijn kant alleen maar een vraag, waar ik wakker van lag. Omdat je gewoon als patiënt wordt afgewezen. En ze verder geen navraag hebben gedaan.
Ik weet nu in ieder geval dat ze je mogen afwijzen. En dat zat me gewoon dwars.
Nogmaals bedankt!!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ke
keesbakels - Mar 29, 2024 om 14:12
Geldzaken & recht

Wie is verantwoordelijk voor leeghalen huurwoning?

Mijn zoon heeft ongeveer 10 jaar bij zijn moeder ingewoond.Een verzoek om ingeschreven te worden als medehuurder is door de woningbouwvereniging  afgewezen. Zijn moeder is inmiddels overleden en hij heeft een andere woning. Er is geen erfenis, alleen (uitvaart) kosten. In hoeverre is hij aansprakelijk voor de volledige ontruiming van het huis & tuin?

Alvast bedankt voor de rea ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - Mar 25, 2024 om 16:49
Winkels & webshops

Minder bonusvoordeel bij Albert Heijn?

ik kom vrij regelmatig bij Albert Heijn en maak gebruik van de bonuskaart. Nu valt me op, het is een eenpersoonssteekproef ikweethet, dat ik qua bonusvoordeel een stuk minder voordelig uit ben sinds pakweg een half jaar. Waar ik voorheen makkelijk zonder veel moeite 10 procent bonusvoordeel had, kom ik nu tot ongeveer de helft als ik het bonnetje naloop. Zijn er meer AH-klanten die deze trend besp ... Lees meer

Ha
Hansie1947 - Mar 28, 2024 om 13:13
Vrije tijd & tuin

Vriendenloterij stoppen lukt niet

Al 2 keer een telefonsch gesprek gehad met een zeer irritante dame. Maar krijg het niet voor elkaar om op te bzeggen. Lees meer