ed
door edosantos 21 aug. 2019 om 09:57
Garantie & verzekeringen

Wie heeft ervaring met Dierenverzekering.nl?

Hallo,
Ik ben opzoek naar een zorgverzekering voor mijn hond. Nu kwam ik ook Dierenverzekering.nl (www.dierenverzekering.nl) tegen, zij bieden een voor mij interessante verzekering. Nu kan ik echter weinig vinden over dit bedrijf en vroeg mij af of mensen hier ervaringen hebben met deze verzekering. De website ziet goed en duidelijk uit, maar ze vertellen daarop ook weinig over henzelf.

1653 10 Rapporteer
door tijger1 - 21 aug. 2019 om 10:15
38758 Antwoorden / 21 Vragen
0

Ik ken die verzekeraar niet. Maar ik heb geen verzekering voor mijn hond. En wat zou u dan nog meer willen weten over hen?

Kijk ook hier eens bij een vergelijkingssite.

https://www.verzekering.nl/dierenverzekering/

ed
door edosantos 21 aug. 2019 om 10:20
8 Antwoorden / 1 Vragen

Wat ik nog meer zou willen weten? Of het een betrouwbare partij is, ervaringen van anderen...

Op deze vergelijkingssite zie ik Dierenverzekering.nl er niet bij staan, dus ik weet niet waarom je mij deze link stuurt?

door tijger1 21 aug. 2019 om 10:22
38758 Antwoorden / 21 Vragen

Misschien dat u dan verzekeringen kunt vergelijken? Maar hoeft niet hoor.

Van de verzekering die u noemt, heb ik nog nooit gehoord en ook nergens iets over gelezen.

ed
door edosantos 21 aug. 2019 om 10:35
8 Antwoorden / 1 Vragen

Mijn vraag was niet waar ik dierenverzekeringen kan vergelijken, dat had ik al gedaan, o.a. hier: https://www.kieszeker.nl/huisdierverzekering-vergelijken/ , waar deze Dierenverzekering.nl overigens ook niet bij staat. Op een andere website (die ik even kwijt ben) kwam ik deze huisdierverzekering wel tegen en mijn conclusie was dat deze verzekering het beste bij mijn wensen aansloot. Vervolgens vraag ik of mensen ervaring hebben met het bedrijf.

Maar evengoed bedankt voor je reactie. :)

Topantwoord

door tijger1 - 21 aug. 2019 om 10:29
38758 Antwoorden / 21 Vragen
12

Ik lees dat ze eerst Pico Bello heten. En de reviews zijn slecht.

 

 

 

 

Nee, ik zou een Dierenverzekering.nl Dierenverzekering niet aanbevelen

Lilian P. uit Leiden zegt op 17 November 2014:

Walgelijke club!!! NOOIT doen, oplichterij van de bovenste plank!!!

Na herhaaldelijk opzeggen omdat niks werd uitgekeerd, contact leggen onmogelijk was en uiteindelijk blokkade door de bank is opgelegd zodat ze niet meer de premie konden incasseren, is na 4 jaar INEENS de afschrijving weer begonnen. Procedure met de bank loopt, tevens onderzoek voor aangifte. Die doe ik met liefde!

OPLICHTERIJ!!!

R N. uit Eindhoven zegt op 4 August 2014:

Ze reageren niet op declaraties. Ja, dan houd het gewoon op.

Peggy T. uit Amsterdam zegt op 19 June 2012:

Pico Bello dierenverzekering is aan NIEMAND aan te raden. Ze zijn onbeschoft via mail, een onwerkelijke Algemene voorwaarden, telefonisch nooit bereikbaar op hun mobiele nummer. Kortom incasseren ze je geld op tijd, maar ontvangt nooit iets terug ondanks de facturen van de dierenarts die je ze toestuurt.
Je krijgt na weken antwoord op je vraag en dan maar afwachten met welke toon je deze ontvangt.

Ze zijn al bekend bij RADAR en bij KASSA. Kan je nagaan hoe erg het is bij hun. Ze zijn oplichters. Lees de Algemene voorwaarden goed, want je zit 2 jaar aan ze vast. Opzeggen tussentijds is onmogelijk. Als je dier komt te overlijden moet je alsnog de maand afbetalen.

Meeleven met je diertje hoef je in ieder geval van Pico Bello niet te verwachten. En zeker niet met de klant. Ze weten niet hoe ze met klanten moeten omgaan.

Kijk uit en zoek aub wat beters voor je geliefde dier!

Topantwoord

door heremietkreeft - 21 aug. 2019 om 11:41
10044 Antwoorden / 160 Vragen
10

Bij twijfel niet doen!

door audb - 21 aug. 2019 om 15:41
1435 Antwoorden / 5 Vragen
2

https://www.reaaldierenzorg.nl/huisdierverzekeringen/?campagneid=13428&gclid=CjwKCAjw1_PqBRBIEiwA71rmtQu-43JARwbFQUtvQfCdahj7s7iyQu2QFPDZ_E_WbI1JTQu5g8qhPBoCijAQAvD_BwE 

Een hele goede verzekering.

Maar er zijn verzekeringen waar sommige rassen zoals een herder of berner sherner niet langer dan 3 jaar verzekerd worden zoals bij Proteq 

Mi
door Minkydooh 22 aug. 2019 om 14:15
4 Antwoorden / Vragen

Daar is mijn kat ook verzekerd geweest, snelle afhandeling en duidelijke informatie. 

Mocht ooit toch weer een dier nemen, dan is deze verzekeraar mijn eerste keus.

door aurora1 - 21 aug. 2019 om 16:29
13776 Antwoorden / 6 Vragen
1

Kies voor een bekende verzekering (of zet geld opzij). En vergeet ook een aansprakelijkheids verzekering niet als u die nog niet heeft.

door hutch - 21 aug. 2019 om 18:44
4291 Antwoorden / 29 Vragen
1

Dit clubje is gelieerd aan het bedrijf: Dimex Online BV welke ook een wazige datingsite hanteert/hanteerde, waarover ook al zeer veel klachten zijn.

Niet aan beginnen dus, anders wordt het: goedkoop is duurkoop.

ed
door edosantos 22 aug. 2019 om 14:24
8 Antwoorden / 1 Vragen

Bedankt voor uw reactie. Waar heeft u deze informatie gevonden? Dimex Online zit in Leidschendam en Dierenverzekering.nl in Heerhugowaard. Dan kunnen ze nog wel gelieerd zijn, maar ik vind daar helemaal niets over.

door hutch 22 aug. 2019 om 21:41
4291 Antwoorden / 29 Vragen

Googelen, googelen en nog eens...... googelen.
Begin maar eens bij wat @Tijger1 geschreven heeft: 'Pico Bello'. Dan krijgt u o.a. de namen: M.K. en Z.K. te zien.
En zo gaat u verder zoeken, ook met die namen weer. Zelf noem ik dat 'schakelen'.
En als u goed zoekt komen er nog wel meer 'bedrijfjes', B.V.tjes e.d. te voorschijn.

En wat betreft die adressen: zij gebruiken (ook) virtuele kantoortjes. D.w.z. zij betalen een klein bedrag per maand aan een bepaald bedrijf in een bepaalde plaats en krijgen daar dan een virtueel 'kantoor'. Zij krijgen dan de post toegestuurd dan wel kunnen zij die daar ophalen. Dergelijke 'kantoortjes' kunt u ook nemen, bijv. één in Groningen, één in Maastricht....... enz., terwijl u bijv. in Den Helder woont. U begrijpt dus wel dat die adressen geen moer voorstellen. Naar mijn bescheiden mening doen sommige 'bedrijfjes' dat hoofdzakelijk om hun identiteit en echte adres te verdoezelen; een vorm van misleiding dus.

ed
door edosantos 23 aug. 2019 om 15:16
8 Antwoorden / 1 Vragen

Ja, maar @Tijger1 haalt berichten aan uit 2012 en 2014, dat is lang geleden. Ik heb zelf ook gegoogeld en dan kom ik inderdaad ook die berichten tegen uit de periode 2004-2014. We zitten nu al dik in 2019, wellicht is het bedrijf nu in heel andere handen.

Maar goed, ik heb inmiddels voor een dierenverzekering van Ohra gekozen.

door hutch - 21 aug. 2019 om 19:03
4291 Antwoorden / 29 Vragen
2

En een dieren(zorg)verzekering afsluiten bij een autohandelaar??

ed
door edosantos 22 aug. 2019 om 15:12
8 Antwoorden / 1 Vragen

Welke autohandelaar? Verklaar u nader...

door hutch 22 aug. 2019 om 21:23
4291 Antwoorden / 29 Vragen

Zoekt u maar eens op het adres........



ed
door edosantos 23 aug. 2019 om 15:07
8 Antwoorden / 1 Vragen

Ja, dat heb ik al gedaan, maar dit is een bedrijfsverzamelgebouw, daar zitten nog wel meer bedrijven. Zelf werk ik ook bij een bedrijf in een bedrijfsverzamelgebouw: ruim 40 bedrijven op één adres. Maar die hebben naast dat ze een gebouw delen verder niets met elkaar te maken.

door sira - 21 aug. 2019 om 21:24
198 Antwoorden / 19 Vragen
4

U bent beter af als u iedere maand een vast bedrag opzij zet.
Een hond kost nu eenmaal veel geld en dan heb ik het alleen nog maar over voeding e.d.

De hond kan 13-15 jaar gezond blijven en dan hebt u geluk gehad, maar het kan ook op zeer jonge leeftijd flink fout gaan, met als gevolg vele dierenartsbezoeken. Dit moet u altijd incalculeren bij de aanschaf van een huisdier. De verzekeringsmaatschappij kan dan ook nog het probleem gaan liëren aan erfelijkheid en dan zullen ze niets vergoeden.

Ik heb altijd veel huisdieren gehad, maar nog nooit een verzekering daarvoor.

Wilt u persé toch een verzekering, lees dan vóór afsluiten goed de polisvoorwaarden en vergelijk wat wel en niet gedekt is. Heel belangrijk zijn ook de kleine lettertjes.

door marita5 - 22 aug. 2019 om 16:29
7823 Antwoorden / 13 Vragen
1

Hallo EdoSantos , 

N.a.v. uw reactie onder @hutch , kijk eens naar het adres van Dierenverzekering.nl  , Celsiusstraat 32  1704 RW Heerhugowaard , Nederland .
Op dit adres zit een autobedrijf inkoop - verkoop , m.a.w letterlijk en figuurlijk kat in bakkie ;-)) 

 

DOOR EDOSANTOS 22 AUG. 2019 OM 15:12
7 ANTWOORDEN / 1 VRAGEN

Welke autohandelaar? Verklaar u nader...

door sira 22 aug. 2019 om 17:28
198 Antwoorden / 19 Vragen

Het is een bedrijfsverzamelgebouw, op dat huisnummer zijn meer bedrijven gevestigd. Ik tel er minimaal al 5

door marita5 22 aug. 2019 om 18:34
7823 Antwoorden / 13 Vragen

@sira , u heeft gelijk het is een bedrijventerrein , zie hier de waslijst van bedrijven op dit adres , meer dan 5 . Dierenverzekering .nl staat er niet bij  https://drimble.nl/bedrijf/heerhugowaard/36477524/jansen-bv.html

door tijger1 22 aug. 2019 om 18:53
38758 Antwoorden / 21 Vragen

Dierenverzekering staat er echt wel bij. https://drimble.nl/bedrijf/heerhugowaard/27062392/dierenverzekering-onderlinge-verzekeringsmaatschappij-ba.html

door sira - 23 aug. 2019 om 15:33
198 Antwoorden / 19 Vragen
0

Ik heb hier nog een interessant artikel voor je, want... bezint eer gij begint

Klik hier

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

di
dirk23 - 19 sep. 2019 om 08:58
Huishouden & energie

Overstappen naar ander jaarkontrakt energieleverancier

Hallo, ik stap elk jaar over naar een andere leverancier. Wiie weet een aanbieder met een leuk kado of een leuke bonus? Lees meer

jo
johnenel - 19 sep. 2019 om 08:38
Geldzaken & recht

Loterij gewonnen

ik heb een aio aanvulling op mijn aow nu heb ik de straaprijs van de postcode loterij (25000 euro) gewonnen en dat moet ik zodra het bedrag gestort is melden bij het svb.mijn vraag is heeft dit gevolgen voor mijn aio aanvulling? Lees meer

Li
Lipkje Linda - 18 sep. 2019 om 18:08
Computers & telefonie

Hoe kom ik van het betaalprobleem met hollandsnieuwe af?

Wie herkent het volgende en heeft een oplossing voor mijn probleem? 
Ik heb een telefoonabbonnement afgesloten bij hollandsnieuwe. Elke maand kost het mij minimaal een uur om de rekening te kunnen betalen. Automatisch incasso blijkt namelijk niet mogelijk. Niemand snapt hoe dat kan. Het maandelijks laten toesturen van betaalgegevens blijkt al net zo onmogelijk te zijn. Dit houdt in dat ik e ... Lees meer