co
door cor simons Nov 27, 2022 om 06:52
Geldzaken & recht

Advocaat

ex is door ggz aanvraag in bewind gekomen met zorgmachtiging heeft advocaat in geschakeld om dat tegen te gaan zijn deze kosten aftrekbaar of ergens te verhalen en door ggz hoop extra kosten gehad door dat ze haar eigen risico bij verzekering  moest betalen door super dure spuitjes

577 4 Rapporteer
ro
door ronny530 - Nov 27, 2022 om 08:20
2224 Antwoorden / 41 Vragen
1

Advocaatkosten worden deels vergoed als uw ex een toevoeging heeft gevraagd vanwege een laag inkomen, de eigen bijdrage dient uw ex zelf te betalen en is niet aftrekbaar. Medicijnkosten die op het eigen risico in mindering gebracht worden zijn ook niet aftrekbaar dus helaas voor uw ex zijn er geen mogelijkheden om de gemaakte kosten terug te ontvangen.

Sjoppy.
door Sjoppy. - Nov 27, 2022 om 09:31
6535 Antwoorden / 3 Vragen
4

Misschien kunt u contact opnemen met die advocaat want deze weet toch ook de noodzaak van de ggz aanvraag?

https://www.dwangindezorg.nl/wvggz/zorgmachtiging

heremietkreeft
door heremietkreeft - Nov 27, 2022 om 10:03
16439 Antwoorden / 201 Vragen
2
Iv
door Ivo W - Nov 27, 2022 om 10:08
531 Antwoorden / Vragen
2

Als het goed is heeft de advocaat bij het intake gesprek gemeld dat bij een inkomen onder een bepaalde grens er gebruik gemaakt kan worden van financiële steun.

Hoe dat precies zit, daarover heeft de advocaat in kwestie alle info beschikbaar. Die lui hebben er immers bijna dagelijks mee te maken.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

An
Anoniem64 - Feb 7, 2023 om 16:28
Geldzaken & recht
HHP andumedic, Persoon die de huurovereenkomst (geen koop) is overleden.

HHP andumedic, Persoon die de huurovereenkomst (geen koop) is overleden.

Persoon die de huurovereenkomst met HHP is aangegaan is overleden en HHP wil de overeenkomst (geen koop of lease) niet ontbinden maar doorgeven aan weduwe.
De weduwe heeft hier niets aan en kan dit ook niet opbrengen. Mag HHP dit zonder meer op deze manier doorzetten? Lees meer

Ko
Koekepeer1 - Feb 7, 2023 om 14:25
Geldzaken & recht

Mag je werken bij nieuwe baas terwijl je vakantie hebt van oude baas?

Ik heb volledig vakantie genomen. Dus niks meer te doen. Ik krijg uitbetaald vanaf 1 maart maar doe wat dingen in februari voor de nieuwe baas. Moet ik dat oude baas melden? Kan oude baas er achter komen? Moet omdat ik nieuwe baan anders niet krijg. Ik heb geen ww rechten opbouw voldoende om uitkering te krijgen. Ik krijg dus geen loon uitbetaald in februari van nieuwe baas.

Ik krijg va ... Lees meer

Ko
Koekepeer1 - Feb 7, 2023 om 14:28
Geldzaken & recht

Kan een werkgever je dwingen te klikken over een collega?

Baas wil van een collega af. Ik wil er niks mee te maken hebben. Baas wil dat ik ff wat dingetjes voor hem op papier zet.
Ik heb volledig verlof genomen en al afscheid genomen. Mag ik verzoek van de baas compleet negeren? Kwestie is disfunctioneren in zijn ogen en niet iets dat ontslag op staande reden is. Ben ik nog verplicht te reageren op zijn mail en telefoontjes? Ik moet alleen nog een ... Lees meer