th
door theru Jan 18, 2008 om 15:17
Geldzaken & recht

Bankkosten

Bij de ABN gaan ze nu ook al voor de overschrijvingen geld vragen € 7.50 voor 20 stuks. Ook ga je betalen voor het hebben van een rekening € 3.95 per kwartaal.  Waar kan ik vergelijkingen vinden van kosten van een bankrekening ? want dat ik wegga is wel zeker.

748 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

stacey
door stacey - Jan 18, 2008 om 15:45
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0
4711
door 4711 - Jan 18, 2008 om 16:09
885 Antwoorden / 2 Vragen
0

Vermoedelijk doen ze dit omdat de kaarten die je invul dure medewerkers noodzakelijk zijn en dit betaal je, via Internet bankieren is het goedkoper!
De ABN AMRO had beter de eerste 10 gratis kunnen doen en de groot gebruikers belasten maar zo jaag je iedereen weg, dus vraag een andere bank in jou buurt voordat je overstap, want goed informeren vooraf is erg belangrijk als je geen online bankieren zou willen.

Argenta heeft alleen Online bankieren, dus elke acceptgiro word ingevoerd en verscheurd!
Zelfs de afschriften zelf printen, maar na al deze nadelen, ik bepaal dan ook zelf of ik de afschriften per Week, Maand, Jaar of nooit doe... want dan hoef je deze gevoelige info ook niet zomaar bij het oud papier te stoppen!
Als vergoeding krijg ik hiervoor 0,5% rente vergoed....
Verder zou ik zeker weg gaan, maar of Fortis een goede keuze is, door de fusie zou ik deze 2 niet nemen want wat ze met het dubbele kantoren netwerk doen en wat er nog aangepast gaat worden is onduidelijk, daarom is Postbank en ING ook geen leuke keuze, er komen binnenkort bij ING ook ontslagen...
Dus Rabo is de enige die wel betrouwbaar zou kunnen zijn wegens de fusie's die ze nu meemaken!


th
door theru - Jan 18, 2008 om 16:10
15 Antwoorden / 15 Vragen
0

is dat mistermony.nl ? daar krijg ik geen respons.

4711
door 4711 - Jan 18, 2008 om 17:15
885 Antwoorden / 2 Vragen
0

dit is de link van mijn collega experts en die werkte goed  .  mistermoney.rtl.nl/bankieren.asp


ju
door justin29 - Jan 24, 2008 om 14:53
17 Antwoorden / 11 Vragen
0

Ga lekker aan het internet bankieren. Dat scheelt enorm in de kosten. Het gebruik van de overschijvingsformulieren is sterk veroudert en probeer het of via automatische incasso, internet of acceptgiro te betalen. Ps andere banken zullen snel volgen kan ik u vertellen.

er
door ericnoort - Mar 17, 2008 om 18:28
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Heb zeer veel negatieve ervaringen met Fortis gehad, waaronder zeer hoge kosten voor effectentransacties. Valutering waardoor ik rood kwam te staan en niet mis te verstane incassobrieven kreeg. Onbeschofte behandeling bij klachten, etc., etc. Nooit meer Fortis. Heb rekening opgezegd en alle verzekeringen die via Fortis of dochters (waaronder Nationale Nederlanden, Amev, VSB en de Europeesche) er ook meteen uitgemikt. Want als ik schade heb, wil ik graag klantvriendelijk geholpen worden in plaats van dat men zich er "onder uit draait". Fortis ... ik zou er niet aan beginnen. Met DSB als betaal/spaarbank heb ik geen ervaring. Als je net over de grens woont maar in Nederland werkzaam bent, kun je geen rekening openen want daarvoor is een Nederlands adres vereist (postbus wordt niet geaccepteerd). Helaas vertellen ze je dat pas als je alle paperassen (met door hun ingevuld postbusnummer als adres) retour hebt gestuurd en al overgeboekt hebt. Beetje amateuristisch. Heb wel ZEER goede ervaringen met ARGENTA. Geld wordt vlot overgeboekt; van ABN naar Argenta vaak nog dezelfde dag. Betaalpas ook gratis. Beslist een aanrader!  

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Fr
Fred Mennen - Apr 17, 2024 om 13:07
Geldzaken & recht

Post.NL geeft je geen mogelijkheid om je Post.NL afhaalpunt te wijzigen. Dit wor

Wanneer je een pakket ontvangt via Post.NL kun je alleen je afhaalpunt wijziggen bij de bestelling.
Als ontvanger kun je niet via de Post.NL App en de Klantenservice niet je afhaalpunt van Post.NL bepalen.
Post.NL doet dit voor jou en wel via je postcode.
Als ontvanger kun je dat niet zelf bepalen.
Wel bij het plaatsen van je bestelling bij de verzender.
Je mag dus als ont ... Lees meer

j
j jonker - Apr 17, 2024 om 20:12
Elektronica & tv

Contract youfone ontbinden

sins begin maart heb ik youfone wekelijks gebeld gemailt omdat mijn tv steeds vastliep telefoon niet doet internet slecht.
je mag voor €100 per maand toch wel iets goed verwachten? dus kan ik hierdoor van mijn contract af Lees meer

ji
jimace - Apr 18, 2024 om 19:59
Geldzaken & recht
Probleem bij pakket bezorgen door DPD

Probleem bij pakket bezorgen door DPD

Ik heb een CDi (brommer onderdeel) besteld en deze zou DPD bezorgen. Echter is de CDi nooit afgelevert alleen de verpakking zat in de brievenbus. En daar gaat het in onze ogen mis, omdat dit geen brievenbus pakket was. De afmetingen van de CDi zie foto zijn groter dan die van onze brievenbus. Wij hebben natuurlijk direct contact gehad met DPD maar zij geven de leverancier de schuld omdat het pakke ... Lees meer