wi
door wilhetweten Aug 27, 2007 om 18:10
Geldzaken & recht

Dagje uit werk

Hallo allemaal.


Mijn vraag gaat over het volgende mijn zaak gaat een dag uit niks byzonders zou u denken.Nu is het zo wie mee gaat moet zich melden om 12 uur bij de spidoRondvaart)en mogen de ochtend vrij hebben op kosten van het bedrijf.Nu komt het wie niet meegaat moet heel de dag werken of vrije dag nemen is dit terecht nijgt beetje naar dwingen tot meegaan.Mij lijkt het wel terecht halve dag werken maar geen hele dag omdat ieder die meegaat halve dag vrij krijgt dus me vraag kan dit.

339 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

marcel75
door marcel75 - Aug 27, 2007 om 18:58
5124 Antwoorden / 4 Vragen
0

Dat is wel bij meerdere bedrijven gebruikelijk. Een dagje uit is ook een vorm van team-building en daar betaald de baas goed geld voor. Als u niet mee wilt, hoeft dat niet, maar dan moet u aan het werk of zelf een dag vrij nemen. Klinkt mij niet verkeerd en vreemd in de oren.

astoria
door astoria - Aug 27, 2007 om 19:01
362 Antwoorden / 55 Vragen
0

Dag .. , IPV dat u het leuk vind om samen met de rest een leuke dag te hebben , ook nog op kosten van de zaak !! gaat u zeuren op kassa . Mijn vraag aan u waarom ???

wi
door wilhetweten - Aug 27, 2007 om 19:02
19 Antwoorden / 6 Vragen
0

Het gaat erom waarom dan hele dag werken terwijl ze maar halve dag gaan en duimpje wel is aan gedacht dat niet iedereen tegen varen kan dat je nu geen keus heb.

astoria
door astoria - Aug 27, 2007 om 19:14
362 Antwoorden / 55 Vragen
0

@wilhetweten, oude truc  gewoon gaan en vlak voor vertrek even plassen ( niet op de boot ) daarna b.v winkelen. ( niet op kosten van de baas !!).

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

GK
GKHB - Sep 29, 2024 om 06:47
Huishouden & energie

Oxxio: Verbruik gas = Eindstand - Beginstand + factor?

Op mijn jaarnota staat een verbruik van 431 m3 gas. Nu hou ik zelf de meterstanden bij, en kom uit op een verbruik van 422 m3 gas. (Meterstanden kloppen). Dit heb ik teruggekoppeld met Oxxio. Hun reactie:   Wat vervelend dat dit gebeurd is op de jaarnota. Ik heb het voor je nagekeken en dat heeft te maken met de factor waarmee het gas wordt berekend. Dit gebeurd altijd op de jaarnota en de fac ... Lees meer

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer

Ba

Bankrekening openen voor kleine commissie met weinig omzet

Goeienavond, 

Ik ben op zoek naar advies m.b.t. het openen van een bankrekening voor commissies, werkgroepen of andere kleine clubjes. 
Dit mag blijkbaar niet op persoonlijke titel, maar een zakelijke rekening is nogal duur als je jaarlijks niet zoveel omzet hebt. 
Hoe kan ik dit het beste aanvliegen?

De situatie: 
Ik zit in een commissie die maandelijks ee ... Lees meer