ma
door mandykoomen Oct 17, 2010 om 22:43
Geldzaken & recht

Hi klachtenafhandeling

Zelf heb ik een Hi abbonement. Ik ben in Mei dit jaar naar de Kpn winkel gegaan omdat ik graag een internet bundeltje wilden. Ik heb nog gevraagd bij de winkel of het een probleem was dat ik Hi had, maar dat kon gewoon.
Alles afgesloten en ik had internet.
Maar nu kom ik er in september achter, dat het internet bundeltje er nooit is op komen te staan. Ik heb dus 3 maanden geinternet op mijn telefoon zonder bundel. Dus nu betaal ik iedere keer de volle mep voor internet. Nu heb ik al 230 euro teveel betaald.

De kpn winkel heeft 3x een klacht ingediend waar niks mee gedaan is. Nu zouden ze er zelf achteraan via de manager of iets in die richting, Het is nu al 9 dagen geleden dat ze dat gezegd hebben, maar ik heb nog niets van ze gehoord. Bij de Hi klantenservice zegt iederen of dat het mijn eigen schuld is. Ondanks dat ik een contract heb. En dat Hi en Kpn niet samen gaan. Ook heb ik nog een andere oplossing gekregen, Dat ik maar naar de winkel moest gaan, en naar diegene die hem heeft afgesloten en het met de verkoper maar moet afhandelen.

Uitendelijk staat de internet bundel er nu wel op. Eindeloos online, en deze maand heb ik evengoed buiten de bundel geinternet, geen idee hoe dat kan als je eindeloos online heb.

Ik denk dat ik totaal nu al 20 x gebeld heb naar Hi, De menssen die daar zitten hebben geen idee waar ze mee bezig zijn. En na een maand zijn mijn klachten nog steeds niet opgelost!!

280 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ba

Bankrekening openen voor kleine commissie met weinig omzet

Goeienavond, 

Ik ben op zoek naar advies m.b.t. het openen van een bankrekening voor commissies, werkgroepen of andere kleine clubjes. 
Dit mag blijkbaar niet op persoonlijke titel, maar een zakelijke rekening is nogal duur als je jaarlijks niet zoveel omzet hebt. 
Hoe kan ik dit het beste aanvliegen?

De situatie: 
Ik zit in een commissie die maandelijks ee ... Lees meer

Jo
Johnni73 - Feb 25, 2024 om 14:11
Geldzaken & recht

Verplicht verhuizen na grondige renovatie

Ik moet verplicht verhuizen binnen 1 jaar, echter ben ik meer gaan verdienen en ben ik gaan samenwonen, dus volgens de woningbouw verdien ik nu teveel voor een sociale huurwoning, ook krijg ik geen urgentie, dus een ander huis vinden in dezelfde buurt gaat niet meevallen, ook zal ik een veel duurder huurhuis moeten gaan zoeken. heb je nog rechten in deze situatie ?, want zij willen mij hier weg he ... Lees meer

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer