mo
door moerk255 10 nov. 2017 om 20:02
Geldzaken & recht

Is er iets bekend over het tijdelijk blokkeren van een aangemaakte Wallet?

Onlangs heb ik, om te ervaren hoe het werkt met aankoop van bitcoins, bij Blockchain een wallet, een digitale portemonnee, aangemaakt en daarin Euro 100 gestort om daarmee bitcoins aan te kopen. In de dagen erna zag ik dat de koers daalde en wilde meer bitcoins aankopen. Toen bleek dat mijn Wallet voor 6 dagen was geblokkeerd met als reden dat mijn betaalgedrag onderzocht moest worden Zie hierna deze tekst:.   ???? Verification Needed. Please bear with us as our exchange partner verifies your payment information. This will only happen once, and you may resume buying or selling bitcoin in 6 day(s).
Het voorgaande betekend dat ik 6 dagen lang geen bitcoins kan aankopen en daardoor mijn verlies op de inleg ook niet kan compenseren. Is dit geoorloofd of niet? 

PS. Ik heb betaald van een reguliere Nederlandse bankrekening. 

343 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

angel86 - 19 jun. 2019 om 06:39
Winkels & webshops

Onlineshopping59

Ik heb een bestelling ontvangen van onlineshopping59 maskers.
Dit pakletje heb ik direct retour afzender gedaan.
Het bedrijf heeft het pakketje ontvangen alleen buiten de termijn van 14 dagen.
Onlineshopping wil nu dat ik €149-, betaal terwijl het bedrijf het product in bezit heeft.
In de brief word gedreigd met beslaglegging op me bankrekening
Wat moet ik doen?
... Lees meer

ep
epcot - 18 jun. 2019 om 17:49
Geldzaken & recht

Amerikaanse dollars kopen

Al jaren “kocht” ik dollars voor ik op vakantie ging naar Amerika.
Inmiddels kan je bij de meeste banken geen dollars meer bestellen behalve bij het Gwk. Tot een paar jaar terug was de aankoop koers ongeveer 4 dollar cent per euro minder dan de werkelijke koers en dit werd zowel door de bank als het Gwk berekend.
Nu je alleen nog bij het Gwk kan bestellen hanteren zij ongeveer 10 dol ... Lees meer

Ho
Hotel - 18 jun. 2019 om 09:14
Geldzaken & recht

Intrekken huursteun

Beste Kassa panel leden,

graag willen wij af van een ondertekende huurregeling om een gedeelte van de huur te betalen van een van onze kinderen. Dit heeft te maken met ouderafstoting door het desbetreffend kind. Ook hebben wij begrepen dat het inkomen van dit kind (leeftijd 30 jaar) gegroeid is en dat haar expartner actief meebetaald. Alleen mogen wij zomaar deze financiele bijdrage sto ... Lees meer