mo
door moerk255 10 nov. 2017 om 20:02
Geldzaken & recht

Is er iets bekend over het tijdelijk blokkeren van een aangemaakte Wallet?

Onlangs heb ik, om te ervaren hoe het werkt met aankoop van bitcoins, bij Blockchain een wallet, een digitale portemonnee, aangemaakt en daarin Euro 100 gestort om daarmee bitcoins aan te kopen. In de dagen erna zag ik dat de koers daalde en wilde meer bitcoins aankopen. Toen bleek dat mijn Wallet voor 6 dagen was geblokkeerd met als reden dat mijn betaalgedrag onderzocht moest worden Zie hierna deze tekst:.   ???? Verification Needed. Please bear with us as our exchange partner verifies your payment information. This will only happen once, and you may resume buying or selling bitcoin in 6 day(s).
Het voorgaande betekend dat ik 6 dagen lang geen bitcoins kan aankopen en daardoor mijn verlies op de inleg ook niet kan compenseren. Is dit geoorloofd of niet? 

PS. Ik heb betaald van een reguliere Nederlandse bankrekening. 

275 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ru
ruyan - 20 apr. 2019 om 20:44
Geldzaken & recht

Geld kwijt rabobank

in de uitzending zag ik dat iemand 1500 euro kwijt was.
ik een keer 15.000 op me rekening gewoon zoek. het is wel heel erg zoek na zo,n 9 jaar zoekken ze het bij de rabobank nog steeds. heb eens mee wezen zoekken kon door heel het kantoor het nergens vinden. door heel het kantoor niet zelfs in de kelders niet. daar stonden alleen wat computers maar ook die wisten het niet. in de printer zat a ... Lees meer

si
simonvogelaar - 19 apr. 2019 om 15:31
Garantie & verzekeringen

Bosch wasmachine kapot door 10 cent muntstuk

Ik heb een Bosch wasmachine van 8 maanden oud. Nu is er één keer een 10 cent muntje meegegaan in de was en direct is de wasmachine kapot en moet ik hem laten repareren voor € 257. Ik ben van mening dat een wasmachine met een aanschafprijs van € 649,- bestand moet zijn tegen voorwerpen die niet groter is dan een knoop op een broek. 
Zowel Bosch als Mediamarkt geven aan het niet te vergo ... Lees meer

an
anton verschoor - 20 apr. 2019 om 13:02
Huishouden & energie

Eindafrekening essent 2018

ik woon er net een jaar en heb slimme meter en daar geeft die dat ik eindafrekening 1010 weer krijg van Essent. krijg ik jaar rekening staat daar bedrag van 348.86 wat ik terug krijg . dat is een verschil van  661.14 dit bedrag vind ik wel een hele verschil zeggen ze tegen mij dat app niet goed is ik vol me bedondert om ik mijn contract daar heb verlengt als ik dit voor de tijd geweten had ik ... Lees meer