mo
door moerk255 10 nov. 2017 om 20:02
Geldzaken & recht

Is er iets bekend over het tijdelijk blokkeren van een aangemaakte Wallet?

Onlangs heb ik, om te ervaren hoe het werkt met aankoop van bitcoins, bij Blockchain een wallet, een digitale portemonnee, aangemaakt en daarin Euro 100 gestort om daarmee bitcoins aan te kopen. In de dagen erna zag ik dat de koers daalde en wilde meer bitcoins aankopen. Toen bleek dat mijn Wallet voor 6 dagen was geblokkeerd met als reden dat mijn betaalgedrag onderzocht moest worden Zie hierna deze tekst:.   ???? Verification Needed. Please bear with us as our exchange partner verifies your payment information. This will only happen once, and you may resume buying or selling bitcoin in 6 day(s).
Het voorgaande betekend dat ik 6 dagen lang geen bitcoins kan aankopen en daardoor mijn verlies op de inleg ook niet kan compenseren. Is dit geoorloofd of niet? 

PS. Ik heb betaald van een reguliere Nederlandse bankrekening. 

247 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Pe
Petrazoekthulp - 23 feb. 2019 om 16:29
Computers & telefonie

Onterechte afschrijving PayPal

Mijn Paypal account is deze week gehackt en door de website G2G.com is er nu tweemaal een flink bedrag afgeschreven. Op mijn emailadres heb ik ook ‘s nachts bijna 300 emails ontvangen, voornamelijk inschrijvingen voor nieuwsbrieven, maar daartussen verstopt een mail dat er een account is aangemaakt bij Shasso.com en dat er vervolgens via mijn Paypal account twee aankopen gedaan waren op G2G.com. ... Lees meer

Ka
Kareltje36 - 23 feb. 2019 om 15:40
Auto & vervoer

Hallo, mijn auto was stuk, koppakking eruit gevlogen en reed niet meer

Hallo mijn koppakking van mijn auto was eruit gevlogen .  Een particulier wilde mij helpen met het repareren en ik heb het uit handen gegeven , het was geen bedrijf maar een doe het zelver, helaas heeft hij de auto niet kunnen repareren en heb ik meer schade .is dit te verhalen? Lees meer

bi
biancabouwman - 22 feb. 2019 om 16:57
Computers & telefonie

Iemand ervaring met Ihoes?

We hebben een telefoonhoesje besteld bij Ihoes. Helaas moet hij terug. Daarvoor moet je een mail sturen. Helaas krijgen wij op meerdere mail geen reactie. We wachten al bijna 2 weken. Ook als je belt wordt je doorverbonden met een bandje en daarna wordt de verbinding verbroken!
Iemand hier een oplossing voor? Lees meer