ka
door karelrip May 10, 2010 om 14:42
Geldzaken & recht

Is MKB Index te vertrouwen

Beste,

Ik ben recent benaderd door MKB Index met de mededeling dat ik geregistreerd sta op een website en maar ik heb daar nooit mee ingestemd. Nu melden zij dat het om een gratis advertentie gaat en dat ik nu moet betalen voor het afgelopen jaar maar daar is nooit over gecommuniceerd naar mij toe. Nu moet ik een formulier ondertekenen en terug sturen waarin ik akkoord ga met de opzegging en tevens de betaling van openstaande termijn a 99 euro deze ontstaan is doordat ik niet mijn gratis proef periode heb opgezegd (waarvan ik niet eens op hoogte was) . Kennen jullie dit bedrijf en moet ik deze rekening betalen?

Alvast bedankt.

Karel Rip

2491 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - May 10, 2010 om 15:07
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo karelrip,

Nee, is niet te vertrouwen. Lees maar even hier
Daar vind je ook een klachtenformulier.

Met vr.gr..

ve
door verwijderd - May 10, 2010 om 15:08
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Lees eerst maar eens: http://www.mkbservicedesk.nl/3741/waarschuwing-pas-voor-misleiding.htm
----------------------------------------------------------------
Al zo vaak dit soort zaken tegengekomen dat ik met een gerust hart zeker kan zeggen: "Niet betalen!"
Hooguit een kort briefje (wel aangetekend met bericht van ontvangst) dat u na raadpleging met deskundigen niet zult betalen met als grondregel --dwaling--; kort gezegd dat dit "bedrijf" u met voorbedachte rade op het verkeerde been heeft gezet.
De methode is trouwens al enkele jaren zo toegepast en de enkele gerechtelijke uitspraken zijn altijd in het nadeel van dit soort "bedrijven" geweest.

De Vrije vogel

ve
door verwijderd - May 10, 2010 om 15:25
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dank allen voor de snelle reactie!! Klachten formulier gaat zo op de bus.

Groet,

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ed
Eddie-W-75 - Dec 3, 2023 om 20:48
Vrije tijd & tuin

Cashback actie Stihl

Beste forumgebruikers,Mijn vriendin en ik wilden een kantenmaaier kopen van het merk Stihl en we belden op naar een vestiging van een grote dealer met meerdere vestigingen in het Zuiden van Nederland. De vriendelijke medewerker aan de telefoon verwees ons naar de webshop, omdat dit makkelijker zou zijn vanwege de thuislevering met de post. Bovendien zagen wij toen we op hun ... Lees meer

Ch
Chris3521 - Dec 3, 2023 om 13:54
Huishouden & energie

Vervelende bromtoon CV-ketel onderburen. Ervaringen of advies?

Hallo,   Wij wonen in een jaren '30 appartement. Onder onze slaapkamer bevindt zich de keuken van onze onderburen. Sinds het voorjaar hebben zij een nieuwe CV-ketel (Type: Intergas Kombi Kompakt HRE). Sinds begin oktober ervaren wij in onze slaapkamer een vervelende bromtoon, vermoedelijk omdat pas vanaf toen de ketel voortdurend hard moet werken. Van hun vorige ketel of onze eigen ketel hebben ... Lees meer

bikker
bikker - Nov 29, 2023 om 14:19
Computers & telefonie
Desktop computer probleem.

Desktop computer probleem.

Hallo beste mensen, ik heb een computerprobleem, als ik mijn desktop computer af wil sluiten gaat hij niet uit maar start automatich opnieuw op, ik trek dan maar de stekker er uit. Als hij dan weer opstart krijg ik de volgende melding in een blauw scherm te zien. Cmos-controlsom is ongeldig, en cmos-reset (502)
Hoe los ik dat op, zelf durf ik niet zomaar ergens op te klikken, bang dat er gege ... Lees meer