door cgaadema 8 apr. 2009 om 22:03
Geldzaken & recht

Klacht over KPN winkel

Vrijdag 27 maart heb ik een telefoon gekocht bij een winkel van KPN in Beverwijk . Ik heb contant betaald


De telefoon was niet naar wens en heb hem binnen het zichttermijn retour gebracht


Wat schets mijn verbazing ik kreeg geen contant geld terug maar het zou worden overgemaakt via de bank


Niemand heeft mij hierover geinformeerd en ik vind het alles behalve netjes het is nu 8 april en ik heb nog niets ontvangen


Ik vind het gewoonweg schandalig als ik had geweten dat je op deze manier op je eigen geld moet wachten had ik nooit bij KPN een telefoon gekocht .Ik vind het de taak van de verkoper om de klant op een goede manier voor te lichten


IK ben helemaal klaar met KPN en koop daar geen produkten meer als ik b.v. bij BCC of De block iets koop en het bevalt niet krijg je gewoon je geld terug zoals het hoort


Ik vind dat dan ook mijn taak om deze schandalige  praktijken  openbaar te maken want hoelang moet ik nog op mijn geld wachten en wie trekt daar al die tijd rente van  niet de kleine man die word in de maling genomen


Corrie Adema

2206 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door stacey - 8 apr. 2009 om 22:56
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

Zoals TP al terecht opmerkte, verdiep je eens in de rechten die je (wel) hebt en waarvan Geld terug na een aankoop in een winkel er dus Niet een is............. voor je met hoop bla bla en Onterechte klachten langs komt gillen hier


ConsuWijzer - Infoflits: Koop is koop

door elenay - 9 apr. 2009 om 02:02
1031 Antwoorden / 142 Vragen
0

Gaan we hier nu voorbij aan de garantie die op zo'n telefoon zit. Ik bedoel dat ook KPN een deugdelijk product behoort te leveren, anders kun je net zo goed een lege doos verkopen nietwaar.


Los daarvan is een zichttermijn een zichttermijn. Als je bijvoorbeeld bij de Wehkamp een zichttermijn hebt kun je bepaalde producten, dus ook een telefoon gewoon retourneren. Nu is dat wel online besteld, maar zicht is zichtermijn bij mij.


En daar hebben ze zich aan gehouden, alleen schijnbaar nog niet aan het geld terugstorten.


Handig is wel altijd eerst te vragen dat als het product niet voldoet wat de voorwaarden van retourneren zijn.


Hopelijk heeft u wel een bewijsje meegekregen waarop staat dat u het geld nog tegoed heeft en daar zou ik alsnog weer een keer mee teruggaan.

door kroonmeester - 9 apr. 2009 om 02:56
457 Antwoorden / 45 Vragen
0

"IK ben helemaal klaar met KPN en koop daar geen produkten meer als ik b.v. bij BCC of De block iets koop en het bevalt niet krijg je gewoon je geld terug zoals het hoort"


Een misvatting van u, dat u producten zondermeer terug kan geven bij de detaillist om dat het u niet beviel. Volgens het Burgerlijk Wetboek (B.W.) is koop een overeenkomst tussen partijen. Koop=koop! De detaillist kan afwijkende - redelijke beding(en) - opstellen jegens de koper. Ruilen is geen recht noch plicht van de detaillist! Teruggave van geld is geen recht noch plicht van de detaillist! Coulance(s) - gunst(en) - van de detaillist kunnen zijn: ruilen, tegoedbon of geld teruggeven. Hygiënische artikelen zijn sowieso van ruiling noch terugneming uitgesloten.


U hebt  met 'pin' of per 'creditcard' bij een KPN betaald? Dan gaat 'pin' terugbetaling via de bank of betaalrekening, de 'creditcard' wordt gecrediteerd via de 'creditcardoverzicht'.


Kortom: u moet zich voor de koop van een product zich vergewisse van de 'algemene leveringsvoorwaarden' van de detaillist, vraag er naar of kijk hiernaar bij de kassa.

door birdies - 9 apr. 2009 om 07:48
6104 Antwoorden / 31 Vragen
0

@elenay:
........ik bedoel dat ook KPN een deugdelijk product behoort te leveren, anders kun je net zo goed een lege doos verkopen nietwaar.
Los daarvan is een zichttermijn een zichttermijn.....

Het produkt is deugdelijk, alleen bevalt het toestel topicstarter niet! Dat is heel wat anders dan ondeugdelijk.
Er is geen sprake van een zichttermijn als je gewoon iets in de winkel koopt.


cg
door cgaadema - 9 apr. 2009 om 10:14
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Beste allemaal


Ik heb het toestel gekocht in een Primafoon winkel en contant betaald .


Het was een verjaardagsgeschenk en is zelfs niet uit de verpakking geweest .Op de bon staat heel duidelijk Ruilen met bon binnen 8 dagen in orginele verpakking


Ik heb gevraagt omdat het een verjaardagsgeschenk was ,wanneer het niet goed was of ik dan mijn geld terug kreeg .Wel dat was geen probleem


Hoezo dan het commentaar van bla bla bla


Ik vind dit niet normaal

door Lsk520 - 9 apr. 2009 om 10:14
827 Antwoorden / 2 Vragen
0

De telefoon was niet naar wens en heb hem binnen het zichttermijn retour gebracht....


Nog netjes, officieel heb je helemaal nergens recht op! En het is ook redelijk dat ze je geld via de bank terugstorten,heb nl. maar weinig KPN winkels gezien met een kassa....Aankopen via deze winkel verlopen meestal via auto-incasso of PIN.


De rest van je verhaal slaat nergens op, een hoop blabla van iemand die niet weet hoe het consumentenrecht werkt...

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ju
Judith_v_Lith - 26 okt. 2020 om 22:43
Voeding & gezondheid

Iemand ervaring met mondkapjes.com?

Ook ik wilde me verdiepen in de mondkapjes materie en dan vooral, wat moet je nou eigenlijk kopen en wat niet. Wat is het kwaliteitsverschil? Zo heb je bijvoorbeeld 3, 4 of 5 laag mondkapjes, type II, type IIR, ffp2, ffp3 niet-medisch wel medisch er is geen touw aan vast te knopen. Via vergelijkmondkapjes.nl zie ik dat ze bij Amazon en Blokker het goedkoopste zijn (de standaard 3-laags mo ... Lees meer

LS
LS102 - 26 okt. 2020 om 17:18
Geldzaken & recht

Moet de verkoper de thermostaat vervangen?

Wij hebben recent een huis gekocht (bestaande woning) waar wij begin volgend jaar de sleutel van krijgen. Nu hangt er momenteel zo'n slimme thermostaat (Toon) die de huidige bewoners meenemen of ter overname aanbieden. Dit stond ook in de lijst van zaken dus dit was van te voren bekend. Aangezien ik heb begrepen dat een Toon zonder abonnement eigenlijk een doodnormale thermostaat is en er een aanz ... Lees meer

nini12 - 26 okt. 2020 om 20:37
Auto & vervoer

Dagwaarde auto

Het is als volgt:
Ik heb een auto gekocht voor 2700 met de auto is niks mis.
Nu weet ik dat de dagwaarde 3500eu is. Dit heb ik opgezocht op anwb koerslijst.
Er staan soortgelijke auto's voor 3500 op autosites.

Nu is mijn auto totaal los verklaard op de basis van berekening dat mijn auto 2700 is omdat ik dat ervoor betaald heb.
En zou ook nu maar 2700eu krijgen.
... Lees meer