bu
door bubbleblower Mar 7, 2009 om 13:31
Geldzaken & recht

Mag NUON nog steeds deurwaarder ed inzetten als je failliet bent verklaard

of dienen zij zich dan tot de curator te wenden?


Vorig jaar april ben ik failliet verklaard, omdat door omstandigheden mijn maandelijkse lasten hoger waren dan mijn inkomsten. De bedoeling was dat deze situatie werd opgelost en ik daarna in de WSNP zou gaan.


Sinds juni vorig jaar zijn er ook nieuwe schulden aan de NUON ontstaan, in totaal een bedrag van € 1210,=. Daar komt echter nog € 1622,= aan overige kosten bovenop, omdat ze hun hele arsenaal hebben ingezet om mij maximaal uit te kleden.


Mijn vraag is of ik nu geen bescherming geniet tegen deze NUON praktijken en wat de verantwoordelijkheid van de curator in deze is.


Inmiddels heb ik mijn financiële situatie wel op orde en zou ik in de WSNP kunnen, mits ik niet eeuwig dergelijke kosten hoef te betalen.


 


Deze vraag had ik al gesteld onder "schulden" maar daar kreeg ik twee tegenovergestelde antwoorden. Het liefst heb ik een antwoord met een referentie aan de wetsartikelen waaruit dat blijkt, omdat ik zelf geen idee heb wat ik moet geloven.

660 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

stacey
door stacey - Mar 7, 2009 om 13:36
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

--Deze vraag had ik al gesteld onder "schulden" maar daar kreeg ik twee tegenovergestelde antwoorden. Het liefst heb ik een antwoord met een referentie aan de wetsartikelen waaruit dat blijkt, omdat ik zelf geen idee heb wat ik moet geloven. --


 


Er zitten hier vrijwilligers dus als je 100% zekerheid wenst moet je naar een beroeps ofzo stappen lijkt me, juridisch loket of  advocaat of iets dergelijks.


 


REEDS

stacey
door stacey - Mar 7, 2009 om 13:41
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

 


               Het Juridisch Loket

birdies
door birdies - Mar 7, 2009 om 13:56
6104 Antwoorden / 31 Vragen
0

Misschien vind je hier een antwoord op je vraag: http://faillissement.startpagina.nl/prikbord/

birdies
door birdies - Mar 7, 2009 om 14:14
6104 Antwoorden / 31 Vragen
0
Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

mimi40
mimi40 - Mar 20, 2023 om 15:58
Geldzaken & recht

Kalktabletten

Ik krijg op advies van mijn huisarts ook vitamine D voorgeschreven maar deze tabletten worden sinds 1 jan.  niet meer vergoed door mijn zorgverzekering CZ. Tot zover geen probleem want dan betaal ik zelf die € 29,46 voor 90 stuks. (Is voor 3 maanden) Tot mijn verbazing kreeg ik (voor het eerst dit jaar) een nota van mijn apotheek van € 40,09. Daarop staat het bedrag voor de tabletten van ... Lees meer

empee
empee - Mar 22, 2023 om 20:36
Garantie & verzekeringen

Dell.com haalt kapotte pc niet op

Op 9 november van vorig jaar heb ik een Dell Inspiron computer gekocht bij Dell. Die bleek stuk te zijn. Er is veel gebeld en overlegd, maar niemand kreeg de Dell aan de praat. Het was een "maandagmorgen-produkt" en ik kreeg een gloednieuwe. 
Die nieuwe doet het prima, maar de toezegging om de defecte Inspiron op te halen, is nog steeds niet nagekomen (sinds vorig jaar). Mijn dossier is gesl ... Lees meer

m.v
m.v - Mar 23, 2023 om 12:00
Geldzaken & recht

Via indeed is er geld afgescheven op mijn CC ik wil dit bedrag graat terug zien

Via indeed heb ik destijds voor mijn bedrijf waar ik werkte een vacature geplaatst, nu is er in feb (515 euro van mijn cc gehaald) terwijl indeed ook zag dat deze vacatures al heel lang niet meer open staan en zelf het bedrijf permantent gesloten is. hoe kan ik dit geld terug krijgen ? Lees meer