ja
door jaap75 May 2, 2013 om 20:28
Geldzaken & recht

Online gekochte telefoon duurder

Hallo, Ik heb enige tijd geleden online een mobiele telefoon gekocht. Na betaling blijkt de telefoon uit een ander land te komen dus de levering duurt langer. Ok. Nu is de telefoon eindelijk op het postkantoor gearriveerd, blijkt dat ik extra moet bij betalen( 22Euro). Dit was mij bij bestelling niet bekend. Blijkbaar wel in de kleine letters.
Mijn vraag is, heb contakt met de winkel gehad maar deze wijzen mij op de kleine lettertjes. Kan ik met terug krijgen betaald tegoed mijn bestelling annuleren? Alvast bedankt voor eventuele reakties. Groeten Jaap

500 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

mastag
door mastag - May 2, 2013 om 20:43
955 Antwoorden / 19 Vragen
0

Normaal mag je binnen 7 dagen een online aankoop retourneren. Maar zoals je zelf al stelt, het is een telefoon uit het buitenland, dus vermoedelijk niet door een gerenommeerde shop geleverd. En die 22 euro zijn vast douanekosten.
En wellicht staat er inderdaad iets in de kleine lettertjes.

Mastag

aurora1
door aurora1 - May 2, 2013 om 21:49
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Lees dit eens door over kopen op afstand: KLIK HIER Ik zou overigens ook via internet uitzoeken of deze telefoon (merkt/type) wel geschikt is voor gebruik in Nederland bijv. met taalinstellingen, updaten etc..

vr.gr.

valerius-2
door valerius-2 - May 2, 2013 om 23:51
7840 Antwoorden / 95 Vragen
0

Dan zal u de vervoerskosten moeten betalen. Als u eerst van te voren is wat inlichtingen hier over had gezocht dan wist u dat dit zou gebeuren.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

LisanneVB
LisanneVB - Jan 30, 2023 om 22:57
Huishouden & energie

Energielabel

Misschien dat jullie mij kunnen helpen. Wij wonen gehuurd (vrije sector). En er is vorig jaar Oktober een meting geweest. Er is B uitgekomen. Waar wij het oneens mee zijn. Er loopt water over de vensterbanken en de kozijnen zijn aan het schimmelen. De voordeur is nog enkel glas en de rubbertjes van de kozijnen zijn kapot. Het tocht flink ook. Nu weet ik dat ik bij mijn eigen huurbaas moet zijn. Ma ... Lees meer

K
K H Starke - Jan 29, 2023 om 03:52
Elektronica & tv

Retourzenden apparaten Ziggo

 Ik heb mijn contract bij Ziggo beeindigd en moet de apparaten die ik van hun heb retour zenden.   Ik krijg de nodige verpakking toegestuurd. Maar voor de mediabox xl hebben ze geen verpakking gestuurd. Ik heb de klantenservice gebeld. Ze vertelden me dat ik zelf de mediabox naar de milieustraat moet brengen.
Mijn vraag is, is dit correct? ... Lees meer

pe
perry_61 - Jan 30, 2023 om 12:15
Geldzaken & recht

Te veel betaalde rente

Wij hebben een doorlopend crediet die wij al betalen vanaf 2003 lopend bij credivance ( onderdeel van de ABN )
Nu kregen we eerst te horen dat voor eind 2022 alles geregeld zou worden, dat werd opgeschoven naar het eerst kwartaal van 2023 en nu hebben ze op de website van defam het weer veranderd naar 2023 wat een heel breed begrip is.
Als je opbelt kan niemand je een goed antwoord geven ... Lees meer