door louisesikkens 10 jan. 2018 om 15:03
Geldzaken & recht

Opgelicht

Ik doe al een paar jaar mee met het online invullen van enquetes van Waardevolle Mening.

In november bedacht ik me dat ik de opgebouwde punten ter waarde van 40 euro weleens kon gaan verzilveren.

Ik heb dus de route gevolgd die daarvoor nodig was en heb een ontvangstmail retour gehad dat het ongeveer 6-8 weken zou duren eer ik (in dit geval 4 VVV bonnen) thuis kon verwachten.

Tot op heden heb ik nog steeds niets binnen en je kunt ze verder niet per mail of telefoon bereiken.

Ik heb dus het vermoeden dat ik opgelicht ben en wil hiervoor anderen waarschuwen, maar zou ook heel graag hebben dat er in het programma aandacht aan wordt besteedt.

2068 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door marita5 - 10 jan. 2018 om 15:11
10206 Antwoorden / 15 Vragen
2

Hallo LouiseSikkens , 

je kunt ze verder niet per mail of telefoon bereiken.

Contact lees hier , klik op de rode regels . 

https://www.waardevollemening.nl/contact.html  

maar zou ook heel graag hebben dat er in het programma aandacht aan wordt besteedt.

Contact met de redactie , ( ik betwijfel of ze er iets meedoen ) 

https://kassa.bnnvara.nl/pagina/contact

door hansje klein - 10 jan. 2018 om 15:15
3037 Antwoorden / 62 Vragen
0

Ziet er allemaal normaal en serieus uit ...

Hoe kan ik mijn beloningen inwisselen?

Om de lijst met alle beloningsopties te zien, gaat u naar onze beloningspagina .

Om uw beloningen op te vragen moet u inloggen op uw account van Waardevolle Mening. Als uw balans € 10 (of meer) bedraagt, kunt u een beloning claimen.

Voor de beveiliging van uw gegevens is het nodig dat u, voor het inwisselen van een beloning, uw account verifieert aan de hand van een voor de regio geldig telefoonnummer.

Nadat u uw mobiele telefoonnummer heeft ingevoerd, sturen we u een validatiecode toe. Deze moet u invoeren om een beloning te kunnen inwisselen. Deze stap is bedoeld om uw gegevens extra te beveiligen en uw account en beloningssaldo te beschermen. We zullen uw gegevens niet met derden delen of voor marketingdoeleinden gebruiken.

Let op: wil je meer dan één beloning verzilveren binnen in een periode van 7 dagen, dan kun je voor iedere transactie worden gevraagd dit verificatieproces opnieuw te doorlopen/

Contact opnemen of nog even geduldig afwachten ... Ik zie nergens iets van een oplichting!

Pi
door PimJoris - 10 jan. 2018 om 15:29
78 Antwoorden / Vragen
0

Het duurt inderdaad lang, weet ik uit eigen ervaring met een ander enquetebureau dat hetzelfde beloningssysreem hanteert. Maar de bonnen komen - bij mij - echt wel.
Wanneer u in november uw aanvraag heeft gedaan, isbde termijn van 6-8 weken nét of nog nét niet overschreden. In die periode vielen ook de eindejaarsdrukte én tenminste drie feestdagen waarop niet gewerkt is. U reageert dus misschien wel een beetje té snel en té achterdochtig. Wanneer u twijfelt: neem dan contact op Waardevolle Mening. Zij geven u de bonnen en zijn dus uw aanspreekpunt. Maar ik denk dat u als u nog even geduld heeft  gewoon de verwachte envelop binnenkort op de mat vindt.

ju
door juliomariner - 10 jan. 2018 om 15:29
769 Antwoorden / 2 Vragen
0

Wanneer in November is het aangevraagd. Als dit de laatste week November is zit het nog steeds in de levertijd van 6 tot 8 weken. Daarbij nog 2 weken langer vanwege de feestdagen. Ik zou dus nog maar even afwachten.
Trouwens ik zou het wordt oplichting niet zo lichtvaardig gebruiken.

door aurora1 - 10 jan. 2018 om 23:24
15646 Antwoorden / 6 Vragen
0

Betekenis van oplichting: https://nl.wikipedia.org/wiki/Oplichting
Voortaan eerst maar voorwaarden en informatie lezen voordat u onterecht gaat beschuldigen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ma
Maaikesok - 29 nov. 2021 om 01:51
Huishouden & energie
Vanish BLEEKT Wel!!!

Vanish BLEEKT Wel!!!

Goedenacht.   Ik had een nieuw beige tshirt gekocht van het merk Balenciaga. Ik had een paar vlekken erop en kocht dus de Vanish oxi advance. Ik heb de vlekken van het t shirt behandeld met de Vanish oxi advance (ZONDER bleek stond er op de verpakking).    Het product beloofde dit: Ontdek Vanish Oxi Advance - Multi Power Poeder - 600 g, bleekvrije vlekverwijderaar. De krachtige formule verw ... Lees meer

ge

Fysio vergoeding menzis

Ik heb een collectieve verzekering bij menzis met aanvullende verzekering kreeg mijn nieuwe polis met bijgaande folder waarop stond dat ik recht had op 27x fysio. nou hoorde ik dat menzis de fysio verlaagd had naar 20x dus ben ik gaan bellen met hen want in het folder dat ik gekregen had stond duidelijk 27x daar kreeg ik te horen dat dit alleen geld voor collectief maar dat had ik ook. maar toen z ... Lees meer

si
sil1966 - 28 jun. 2021 om 16:13
Huishouden & energie

Klacht over vanish

Bij het gebruiken van Vanish spray is mijn nieuwe shirt verpest er zit nu een vlek die ik er niet meer uitkrijgt
Het gaat wel om een duren shirt Lees meer