mw
door mwitman 7 okt. 2019 om 13:05
Geldzaken & recht

Overleden adviseur

Wij hadden een adviseur die sinds 1996 onze hypotheek verzorgde en jaarlijks onze belasting aangifte deed. Nu zijn wij ten hore gekomen dat hij in februari dit jaar overleden is. Nu horen wij totaal niets over een plaats vervanger. Hij werkte voor zichzelf voor een bedrijf.maar onze hele hebben en houwen ligt ergens ! Maar waar. Ook hadden wij iets via hem lopen waar we zeker iets van moeten weten en teug moeten hebben. Ik noem geen naam en toenaam maar als wij persoonlijk geholpen kunnen worden héél graag!! We komen er zelf niet meer uit.
met vriendelijke groet,
M.W

2203 4 Rapporteer
door tijger1 - 7 okt. 2019 om 13:27
38972 Antwoorden / 21 Vragen
1

Maar als die adviseur voor een bedrijf werkte, dan schrijft u dat bedrijf toch aan? Of misschien contact opnemen met de partner van die adviseur en daar navragen aan wie eventueel de zaken zijn overgedragen.

Maar van uw hele hebben en houwen kunnen dat toch alleen kopieën zijn?

Over een lopende verzekering via hem, kunt u contact opnemen met de verzekeraar. Die weet naar wie de portefeuille is gegaan.

U zit overigens nu op het forum, dus ik weet niet wat u bedoelt met “persoonlijk geholpen worden”.

door heremietkreeft - 7 okt. 2019 om 14:52
10253 Antwoorden / 162 Vragen
0

Het lijkt mij dat de oplossing heel eenvoudig is. U weet neem ik aan toch zelf bij welke verzekering(en) uw polissen zijn ondergebracht. Het is dan een kwestie van het rechtstreeks benaderen van deze verzekeraars / verzekeringsmaatschappijen. 
Voor zover de overleden adviuseur bescheiden van u in bezit had en u die niet heeft terugontvangen is het een kwestie van benaderen van de erfgenamen die ook te achterhalen moeten zijn.
Mogelijk kunt u om de nabestaanden te vinden navraag doen bij een notaris.

door aurora1 - 7 okt. 2019 om 17:46
13908 Antwoorden / 6 Vragen
2

Hier bent u op een openbaar forum dat niet aan het behandelen van aangiftes van anderen doet of voor vragenstellers persoonlijke zaken uitzoekt. Stop maar liever met uw paniekerigheid want dat is zonde van uw energie en daar komt u niet verder mee. 
Volg de adviezen van @tijger1, en misschien kunt u toekomstige aangiftes wel zelf verzorgen want via de site van de belastingdienst kunt u in uw aangiftes en ook aanwijzingen daarvoor vinden. Als voorbeeld kunt u uw vorige aangiftes gebruiken. 
Handig is te beginnen met uitstel te vragen en dat kan zelfs telefonisch.

mo
door mof - 9 okt. 2019 om 16:43
1385 Antwoorden / 2 Vragen
0

U moet bij de erfgenamen danwel notarisaankloppen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Pa
PaulPC - 17 okt. 2019 om 20:32
Winkels & webshops

Iphone en screenprotector na reparatie

Kortgeleden heb ik een Iphone gekocht bij de Mediamarkt. Deze was al voorzien van een pantser screenprotector. Was ook aangegeven d.m.v. een sticker op de doos. Na twee maanden ging  de Iphone kapot. Geen beeld of geluid, ook de accu kon niet meer opladen. (De Ipone is niet defect geraakt door verkeerd gebruik of misbruik) De Iphone bij de Mediamarkt ingeleverd voor reparatie. Na onderzoek bleek ... Lees meer

th
thessje569 - 17 okt. 2019 om 20:14
Winkels & webshops

Klacht Hippe beebjes nooit geld terug gekregen, oplichters!

Begin april 2019 plaatste ik een bestelling voor bijna 100 euro bij www.hippebeebjes.nl Na meerdere malen vragen (want na 3 weken had ik nog niks) kreeg ik eindelijk een reactie, zeer onprofessioneel dat ze geen retourzending hadden. Mijn track&trace gestuurd en het was gewoon bezorgd bij hun. Tot op de dag van vandaag zit ik nog steeds te wachten op 73.99. Wat een k*t bedrijf!!!! Mensen beste ... Lees meer

vi
vincentderen - 17 okt. 2019 om 13:31
Geldzaken & recht

Woonfraude Spookgezin (geldig huurcontract) willen zich niet BRP inschrijven

Geachte heer/mevrouw,

Ik verhuur al geruime tijd een zelfstandige woning aan een spookgezin met dochter (via huurcontract door makelaar), in een huis waar ik zelf ook woon. Nu blijkt dat het gezin andere spook huurders (drie mensen) heeft ingeschreven op het adres bij de gemeente doormiddel van het geldige huurcontract. Door dat een brief kwam waarin zo'n BRP werd bevestigd kwam de situ ... Lees meer