Sj
door Sjaakie00 Mar 3, 2021 om 21:20
Geldzaken & recht

Sportschool accepteert geen opzegging

Geachte,


 


Zoals u kunt lezen kunt u als u lid bent, u alleen uitschrijven bij Profit Gym als de locatie is geopend. Op dit moment is het niet mogelijk om een abonnement te beëindigen. Ik ben lid, en heb mijn abonnement termijn uitgezeten. Nu word ik eenzijdig verplicht om lid te blijven van Profit Gym, terwijl ik geen behoefte heb aan buitensporten. 


 


Artikel 4:


3.Opzegging kan uitsluitend met gebruikmaking van het bij de balie van het fitnesscentrum verkrijgbare opzegformulier. Andere wijzen van opzegging worden niet geaccepteerd.  


 


"Een opzegging betreuren we altijd, maar natuurlijk nog meer tijdens een lockdown zoals deze. Opzeggen kan helaas nu niet, dit kan pas als onze clubs weer opengaan op 16 maart." - https://profitgym.nl/veelgestelde-vragen/#nu-ik-niet-meer-kan-sporten-in-de-clubs-wil-ik-opzeggen-hoe-kan-ik-dit-doen 


 


https://profitgym.nl/algemene-voorwaarden/ 


 


Is het niet vreemd, dat als ik een locatie sluit of dicht moet, mijn leden geen andere keuze laat dan betalen?


 


Met vriendelijke groet, 

2545 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tijger1
door tijger1 - Mar 3, 2021 om 21:36
42060 Antwoorden / 21 Vragen
0

Complete gekkigheid. Stuur een mail of brief en dan klaar.

diumenge
door diumenge - Mar 3, 2021 om 21:47
11969 Antwoorden / 15 Vragen
0

Absurd. Desnoods gewoon niet meer betalen.

aurora1
door aurora1 - Mar 3, 2021 om 23:16
15645 Antwoorden / 6 Vragen
1

Inderdaad, stuur een opzegmail met ontvangstbevestiging en vraag die school om een bevestiging van uw opzegging. Of dus een brief, maar die zou ik dan aangetekend versturen anders zeggen ze straks dat ze die niet ontvangen hebben. Wel zonde van het geld, dus liever een mail.
Zorg ook dat u een bewijs van ontvangst voor uw in te leveren pas krijgt.
En lees ook hier:
https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/rechten-bij-aankoop/verlengen-en-opzeggen-van-abonnementen

heremietkreeft
door heremietkreeft - Mar 4, 2021 om 09:50
16775 Antwoorden / 202 Vragen
0

U kunt deze http://www.brievenwinkel.nl/brieven/opzeggen-vereniging/ benuttenn en verzend die dan aangetekend. Doe ook een melding bij https://www.klachtenkompas.nl/ van de consumentenbond. De voorwaarde die men stelt bij deze sportschool zijn volstrekt onredelijk en niet rechtmatig.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Kl
Kletskop - Mar 27, 2024 om 00:44
Geldzaken & recht
Meer gas "gebruikt" op dag van vervanging gasleiding

Meer gas "gebruikt" op dag van vervanging gasleiding

Onlangs heeft netbeheerder Enexis in onze straat alle gasleidingen naar de meter toe vervangen. Hiervoor kregen alle bewoners een brief en er werd een afspraak gemaakt zodat ze middels een schema verdeeld over meerdere dagen alle aansluitigen af konden gaan.
Op de dag dat wij aan de beurt waren zie ik in de app van mijn energieprovider dat ons verbruik juist op die betreffende dag een stuk h ... Lees meer

JM
JM de Troije - Mar 26, 2024 om 14:40
Winkels & webshops
Bol.com wil geld afschrijven voor een abonnement dat ik niet heb

Bol.com wil geld afschrijven voor een abonnement dat ik niet heb

Bol.com zegt dat ik een abonnement heb genoemen maar dat heb ik niet,ik bestel zelden iets on-line, zij voegen dat zelf toe denk ik. Nu steeds verhoging etc maar zij zitten fout. Komt dit vaker voor?? Dreigen nu met incasso. Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - Mar 25, 2024 om 16:49
Winkels & webshops

Minder bonusvoordeel bij Albert Heijn?

ik kom vrij regelmatig bij Albert Heijn en maak gebruik van de bonuskaart. Nu valt me op, het is een eenpersoonssteekproef ikweethet, dat ik qua bonusvoordeel een stuk minder voordelig uit ben sinds pakweg een half jaar. Waar ik voorheen makkelijk zonder veel moeite 10 procent bonusvoordeel had, kom ik nu tot ongeveer de helft als ik het bonnetje naloop. Zijn er meer AH-klanten die deze trend besp ... Lees meer