secondbest
door secondbest Apr 11, 2011 om 13:00
Geldzaken & recht

Werkwijze bol.com

Hallo,

Het volgende is mij op gevallen bij Bol.com.

ik was al enige tijd op zoek naar een samsung galaxy apollo en kwam daarbij op bol.com uit de prijs van de telefoon was op dat moment € 187 euro. aangezien ik eerst nog verder wou kijken of die nog ergens goedkoper was had ik niet direct besteld.
een week later hadden ze bij bol.com inees LENTEDEALS waarbij je extra korting kreeg en ik dacht dat is mooi ik ga kijken wat die telefoon nu kost en wat denk je de prijs was ineens € 209. ik vond het raar want ik was er zeker van dat het eerst € 187 euro was. en nu zijn de LENTEDEALS weer afgelopen en de telefoon kost nu weer € 187.

in mijn ogen was de lentedeal dus voor bol.com en niet voor de consument.

ik heb bol.com gevraagd.

1208 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Apr 11, 2011 om 13:15
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Is raar maar het gebeurt vaker.
Ook met zogenaamde aanbiedingen bij V&D, Bijenkorf, Blokker,Kruidvat e.d.
Artikelen die in de aanbieding zijn kosten vaak meer tijdens zo'n 'aanbieding'.

ve
door verwijderd - Apr 11, 2011 om 17:23
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Zo werken de meeste bedrijven toch, en zolang hier nog mensen in geloven hebben hun toch hier resultaat uit.

ve
door verwijderd - Apr 11, 2011 om 19:31
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

@

Dat is een oude en veel voorkomende verkooptruc. Het blijft dus altijd oppassen met het aanschaffen van een wat grotere aankoop.

ReadAC.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ma
MartinG010 - Mar 14, 2024 om 12:04
Computers & telefonie

Agressieve verkoop en misleidende informatie door Ziggo/Vodaphone ivm glasvezel

Ik heb inmiddels 4x iemand aan de deur gehad en 10x aan de telefoon van Ziggo/Vodaphone. Ze melden zich met de opmerking dat ze bellen om een afspraak te maken voor het aansluiten van glasvezel. Als je niet direct geinteresseerd bent, zeggen ze dat de wijk wordt omgezet naar glasvezel en dat je straks geen internet meer hebt als je hier geen gebruikt van maakt. Hierbij geven ze het idee dat dit Zi ... Lees meer

Peteri
Peteri - Apr 24, 2024 om 11:24
Geldzaken & recht

Overschrijvingsfomulier fraude

Ik help iemand van 85 met administratieve dingen. In Dec 2023 heeft hij overschrijvingsform abn gestuurd voor anwb lidmaatschap van €17. In feb 2024 kreeg hij aanmaning en bleek het niet afgeschreven. Dus maakte hij nog een aan, die werd betaald. Nu is er met het 1. Formulier in maart € 497 afgeschreven naar rekening in België, met zelfde naam erbij als hij heet. Blijkbaar is formulier bij po ... Lees meer

Ro
Rob Vera - Mar 9, 2024 om 18:14
Computers & telefonie

Kan ISP Tweak het contract ontbinden met berekening in eigen voordeel?

Beste Kassa,

nu al een aantal jaar heb ik een internet glasvezel abonnement bij Tweak.  Nu Tweak is overgenomen door Odido kreeg ik een email dat Tweak mijn abonnementscontract wil ontbinden en mezelf bij Odido moet aanmelden. 
Het betreft een abonnementsvorm welke ik per jaar betaal (gezien het voordeel van 10 euro per maand).  In de afwikkeling wil Tweak mij nu met terugwe ... Lees meer